Συνεργασία της Sono Motors και CHEREAU για ρυμουλκούμενα ψυγεία με ηλιακή ενέργεια


H Sono Motors η εταιρία ηλιακών ηλεκτρικών οχημάτων επεκτείνετε και στον τομέα των ρυμουλκούμενων ψυγείων και έχει υπογράψει σύμβαση αγοράς με την Ευρωπαϊκή εταιρία ειδικό σε ρυμουλκούμενα ψυγεία την The Reefer Group. Η συνεργασία αυτή θα φέρει αξιοποίηση της ηλιακής τεχνολογίας στα φορτηγά-ψυγεία για να μειώσουν τόσο το κόστος των καυσίμων όσο και τις εκπομπές CO2. Έτσι θα κατασκευάσουν το πρώτο ηλιακό ηλεκτρικό ρυμουλκούμενο όχημα με τη γαλλική θυγατρική CHEREAU SAS του ομίλου Reefer.

Αυτό το ρυμουλκούμενο όχημα-ψυγείο σύμφωνα με την εταιρία Sono Motors βρίσκετε σε ανάπτυξη αυτή τη στιγμή η ηλιακή τεχνολογία της για να προσφέρει έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με το ντίζελ. Με την ολοκλήρωση του οχήματος θα παρέχει στην ψυκτική μονάδα του ρυμουλκούμενου μια επιπλέον μονάδα 9,8 kW εξοικονόμηση καυσίμου περίπου 3.416 λίτρων (έως 8.475 υπό συνθήκες αιχμής).


Μειώσει εκπομπών CO2 κατά περίπου 9 τόνους ετησίως, ανά όχημα σε σύγκριση με τα σημερινά ρυμουλκούμενα με μονάδες ψύξης που κινούνται με ντίζελ. Συνολικά 54 ηλιακές μονάδες χρησιμοποιώντας , φωτοβολταϊκές εφαρμογές οχημάτων (VaPV), που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση σε οχήματα φορτίου όπως το ημιρυμουλκούμενο ψυγείο της CHEREAU.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Sono Motors Laurin Hahn δήλωσε.

Αυτή η συνεργασία είναι ένα τεράστιο βήμα για τη Sono Motors, καθώς ανοίγουμε μια εντελώς νέα βιομηχανία για την εξαιρετικά ευέλικτη και αποκλειστική τεχνολογία Sono Solar. Προσφέρουμε μια ελαφριά και προσαρμόσιμη πλατφόρμα που είναι ιδανική για ρυμουλκούμενα-ψυγεία και επιτρέπει στους πελάτες στον κλάδο των μεταφορών να μειώσουν το κόστος και τις εκπομπές σε όλο το στόλο τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν τόσο αξιοσέβαστο βιομηχανικό εταίρο όπως η CHEREAU και να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί τους για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. Προσβλέπουμε σε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η συνεργασία.
Ο Damien Destremau, Διευθύνων Σύμβουλος του The Reefer Group και της CHEREAU δηλώνει.

Οι λύσεις ηλιακής ολοκλήρωσης που παρέχονται από τη Sono Motors είναι ιδανικές για τα τρέιλερ μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Sono Motors για να δημιουργήσουμε το μελλοντικό πρωτότυπο που θα αποτελέσει μέρος του στόλου επίδειξης των βιώσιμων ρυμουλκούμενων επιβατών. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για να γίνει πιο βιώσιμη η εμπορική κινητικότητα και να μειωθούν οι εκπομπές.

Επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο IAA Transportation 2022 στο Αννόβερο της Γερμανίας στις 20 με 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.