Προτείνω τις καλύτερες επεκτάσεις για τον Chrome!

Οι καλύτερες επεκτάσεις για τον Google Chrome. Η σειρά με την οποία είναι δεν έχει σχέση καλύτερης-χειρότερης επέκτασης.





1. uBlock Origin


H επέκταση αυτή μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις που υπάρχουν σε διάφορες ιστοσελίδες, η επέκταση αυτή αριθμοί πάνω από 10.000.000 εκατομμύρια χρήστες.



Το Talk & Write είναι μια επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome που σας βοηθά να πληκτρολογείτε κείμενο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Και στα ελληνικά με φοβερά αποτελέσματα.

3. Disconnect



Από τις καλύτερες και πιο χρήσιμες επεκτάσεις για τον Chrome.Σας αποσυνδέει αυτόματα από τους διάφορους αόρατους ιστότοπους που σας παρακολουθούν και κάνει την φόρτωση σελίδων σας να φορτώνουν κατά 44% γρηγορότερα. Το καλύτερο εργαλείο προστασίας της ιδιωτικής ζωής από τον New York Times (2016), βραβευμένο με το Βραβείο Καινοτομίας για το Best Privacy and Security Software στο Νότο από το Southwest (2015), που συμπεριλήφθηκε ως μία από τις 100 καλύτερες καινοτομίες της χρονιάς από την Popular Science τις 20 καλύτερες επεκτάσεις του Chrome από το Lifehacker.



Είναι ένα Instagram Downloader, το οποίο κατεβάζει εικόνες, βίντεο, ιστορίες Instagram και IGTV. Εμφανίζετε ένα κουμπάκι 山⬇ κάτω από τις αναρτήσεις και πάνω δεξιά για τις ιστορίες.



Είναι μια επέκταση για εγγραφή οθόνης και λήψη στιγμιότυπου οθόνης και σχολιασμού για απομακρυσμένη εργασία.




Φροντίστε τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε σκούρο θέμα για νυχτερινή και καθημερινή περιήγηση. Αυτή η επέκταση φροντίδας ματιών επιτρέπει τη νυχτερινή λειτουργία δημιουργίας σκοτεινών θεμάτων για ιστότοπους. Το Dark Reader αντιστρέφει τα φωτεινά χρώματα, κάνοντάς τα υψηλή αντίθεση και ευανάγνωστα τη νύχτα.

7. Block site


Το Block site είναι μια επέκταση του Chrome η οποία θα σας βοηθήσει να μπλοκάρετε οποιοδήποτε ιστοσελίδα θέλετε εύκολα και απλά. Επίσης παρέχει λειτουργία για να μπλοκάρει πορνογραφικό περιεχόμενο αλλά και διάφορες λέξεις που ορίζετε εσείς, ιδανικό για όσους έχουν παιδιά.

8. IE tab


Η συγκεκριμένη επέκταση μπορεί να εμφανίσει τον Internet Explorer μέσα από τον Chrome,αυτό σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στοιχεία έλεγχο ActiveX, Sharepoint, Java, Silverlight, ActiveX, Sharepoint κ.α.

9. Print Friendly&PDF



Εκτυπώστε οικολογικά και οικονομικά καθώς αυτή η επέκταση αφαιρεί τις διαφημίσεις και τα περιττά σκουπίδια που θέλετε αυτόματα ακόμα μπορείτε να τα επιλέξετε και εσείς αν θέλετε καθώς μπορεί και να αποθηκεύσει την ιστοσελίδα σε μορφή PDF.

10. One Tab


Μειώστε την ακαταστασία που υπάρχει στις καρτέλες σας και εξοικονομήστε 95% από την μνήμη σας προτείνετε για αυτούς που έχουν πολλές ανοιχτές καρτέλες στον Chrome περισσότερα εδώ.

11. Shortcuts for Google



Η επέκταση αυτή σας βοηθάει να δημιουργήστε Shortcuts από διάφορα websites σε ένα κουμπί στο μενού.

12. Click&Clean



Κάποιους μπορεί να σας καλύπτει ο Ccleaner αλλά για όσους το θέλουν στο broswer τους, η επέκταση αυτή θα καθαρίσει το ιστορικό σας τα cookies,Urls,cache διαγραφή προσωρινών αρχείων ακόμα θα σαρώση τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό.

13. Lightshot




Εύχρηστο και πρακτικό εργαλείο λήψης στιγμιότυπων. Επιλέξτε μια περιοχή, επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο σας. Το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή.


14. Extensity


Αν διαθέτετε πολλές επεκτάσεις (extensions) στον Google Chrome Browser σας και θέλετε να τους απενεργοποιήστε όταν δεν τους χρειάζεστε για να μην καταναλώνουν πόρους του συστήματος σας και να κάνουν τον brower σας αργό αλλά και να κρατάτε την γραμμή εργαλείων καθαρή ή μπορεί να τους ενεργοποιήστε ξανά γρήγορα και εύκολα όταν τους χρειάζεστε.Αυτή η επέκταση θα σας βγάλει από αυτόν τον κόπο κάνοντας απλά κλικ στην επέκταση αφού την εγκαταστήσετε θα σας εμφανίσει ένα μενού στο οποίο με ένα κλικ ενεργοποιείτε ή απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις που θέλετε.

15. IG Helper


Με την επέκταση IG Helper κατεβάστε εύκολα και γρήγορα τις εικόνες και τα βίντεο από το instagram.




Αυτή η επέκταση σας επιτρέπει να κλειδώνετε τον chrome με password. Είναι πολύ χρήσιμο αν είστε σε υπολογιστή και βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους, εργασίας ή ίντερνετ καφέ κτλ.




Με την επέκταση Tab Resize μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος των καρτελών όπως εσείς επιθυμητέ, ακόμα και να διαιρέσετε τις καρτέλες σε οριζόντια παράθεση και κατακόρυφη. Πολύ εύχρηστη και πρακτική θα έλεγα για άτομα που ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλές σελίδες.



Με αυτή την επέκταση μπορείτε να εμφανίστε όλους τους στοίχους από τα μουσικά βίντεο στο YouTube, Google Music,Spotify Web Player, SoundCloud, AccuRadio, Deezer, 8tracks, iHeartRadio, Superplayer.fm, Last.fm, Yandex Music, Qobuz, Jango κ.α.



Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που περνάς βλέποντας ταινίες, σειρές κτλ. στο Netflix και μάθε ταυτόχρονα μια ξένη γλώσσα. Κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το Learning Language with Netflix  είναι μια επέκταση για τον Chrome η οποία λειτουργεί αυτόματα τα κάθε φορά που χρησιμοποιείς την πλατφόρμα.

Αν έχετε να προτείνετε κάποια επέκταση ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλώ σχολιάστε.

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 03/03/2024


📌Τα καλύτερα Google Chrome Flags για να γίνει πιο γρήγορος!

📌Google Chrome download!(Στα ελληνικά!)

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.