Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

30 Οκτ 2017

Προτείνουμε τις 18 καλύτερες επεκτάσεις για τον Chrome!

Οι καλύτερες επεκτάσεις για τον Google Chrome.Η σειρά με την οποία είναι δεν έχει σχέση καλύτερης-χειρότερης επέκτασης.
H επέκταση αυτή μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις που υπάρχουν σε διάφορες ιστοσελίδες, η επέκταση αυτή αριθμοί πάνω από 10.000.000 εκατομμύρια χρήστες.

2.Block site
Το Block site είναι μια επέκταση του Chrome η οποία θα σας βοηθήσει να μπλοκάρετε οποιοδήποτε ιστοσελίδα θέλετε εύκολα και απλά.Επίσης παρέχει λειτουργία για να μπλοκάρει πορνογραφικό περιεχόμενο αλλά και διάφορες λέξεις που ορίζετε εσείς,ιδανικό για όσους έχουν παιδιά.

3.IE tabΗ συγκεκριμένη επέκταση μπορεί να εμφανίσει τον Internet Explorer μέσα από τον Chrome,αυτό σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στοιχεία έλεγχου ActiveX,Sharepoint,ICBC,alipay.

4.Office OnlineΤο Office Online το οποίο παρέχει η Microsoft είναι μια επέκταση με το Word,Excel,Powerpoint,OneNote και το Sway Online που μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε δωρεάν και online μέσα από τον browser σας χωρίς καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

5.Better HistoryΜε αυτή την επέκταση θα έχετε καλύτερη εικόνα για το ιστορικό σας αφού θα σας τα εμφανίζει ποιο αναλυτικά και ποιο ομαδοποιημένα.

6.Emoji Keyboard (2016)Μην δίνετε σημασία στο 2016 είναι πλήρως ενημερωμένο.Με την επέκταση αυτή μπορείτε να προσθέσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας Emoji οπουδήποτε στον Chrome.

7.Έλεγχος του GmailΣας εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωρισμένων μηνυμάτων στα εισερχόμενα του Google Mail σας και άλλα πολλά.

8.DisconnectΑπό τις καλύτερες και πιο χρήσιμες επεκτάσεις για τον Chrome.Σας αποσυνδέει αυτόματα από τους διάφορους αόρατους ιστότοπους που σας παρακολουθούν και κάνει την φόρτωση σελίδων σας να φορτώνουν κατά 44% γρηγορότερα.Το καλύτερο εργαλείο προστασίας της ιδιωτικής ζωής από τον New York Times (2016), βραβευμένο με το Βραβείο Καινοτομίας για το Best Privacy and Security Software στο Νότο από το Southwest (2015), που συμπεριλήφθηκε ως μία από τις 100 καλύτερες καινοτομίες της χρονιάς από την Popular Science τις 20 καλύτερες επεκτάσεις του Chrome από το Lifehacker.

9.Print Friendly&PDFΕκτυπώστε οικολογικά και οικονομικά καθώς αυτή η επέκταση αφαιρεί τις διαφημίσεις και τα περιττά σκουπίδια που θέλετε αυτόματα ακόμα μπορείτε να τα επιλέξετε και εσείς αν θέλετε καθώς μπορεί και να αποθηκεύσει την ιστοσελίδα σε μορφή PDF.

10.One TabΜειώστε την ακαταστασία που υπάρχει στις καρτέλες σας και εξοικονομήστε 95% από την μνήμη σας προτείνετε για αυτούς που έχουν πολλές ανοιχτές καρτέλες στον Chrome περισσότερα εδώ.

11.Shortcuts for GoogleΗ επέκταση αυτή σας βοηθάει να δημιουργήστε Shortcuts από διάφορα websites σε ένα κουμπί στο μενού.

12.Click&CleanΚάποιους μπορεί να σας καλύπτει ο Ccleaner αλλά για όσους το θέλουν στο broswer τους, η επέκταση αυτή θα καθαρίσει το ιστορικό σας τα cookies,Urls,cache διαγραφή προσωρινών αρχείων ακόμα θα σαρώση τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό.

13.Lightshot


Εύχρηστο και πρακτικό εργαλείο λήψης στιγμιότυπων. Επιλέξτε μια περιοχή, επεξεργαστείτε το στιγμιότυπο σας.Το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή.

14.Notifications for InstagramΤο instagram προσφέρει απλό περιβάλλον προσθήκη των φωτογραφιών σας σχόλια και πολλά άλλα.

15.WeatherMε το weather μπορείτε να δείτε τον καιρό στην περιοχή σας.Αν διαθέτετε πολλές επεκτάσεις (extensions) στον Google Chrome Browser σας και θέλετε να τους απενεργοποιήστε όταν δεν τους χρειάζεστε για να μην καταναλώνουν πόρους του συστήματος σας και να κάνουν τον brower σας αργό αλλά και να κρατάτε την γραμμή εργαλείων καθαρή ή μπορεί να τους ενεργοποιήστε ξανά γρήγορα και εύκολα όταν τους χρειάζεστε.Αυτή η επέκταση θα σας βγάλει από αυτόν τον κόπο κάνοντας απλά κλικ στην επέκταση αφού την εγκαταστήσετε θα σας εμφανίσει ένα μενού στο οποίο με ένα κλικ ενεργοποιείτε ή απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις που θέλετε.Το Hover Zoom είναι μια ελαφριά επέκταση που θα σας βοηθήσει να ζουμάρετε στις διάφορες εικόνες που υπάρχουν στο ίντερνετ κάνοντας ζουμ με αυτόματη προσαρμογή στην οθόνη σας χωρίς να αλλοιώσει την ανάλυση της εικόνας ή να ανοίξει τις εικόνες σε νέο παράθυρο.Με την επέκταση IG Helper κατεβάστε εύκολα και γρήγορα τις εικόνες και τα βίντεο από το instagram.

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο extension ή οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλώ σχολιάστε.
Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 15/11/2018

Δείτε ακόμα: 

Δέκα τροποποιήσεις για να κάνετε τον Google Chrome σας πιο γρήγορο!

Προτείνουμε τις 15 καλύτερες εφαρμογές για τον Google Chrome!

Google Chrome download!(Στα ελληνικά!)

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου