Οι καλύτερες υπηρεσίες για μοιραστείτε και να ανεβάσετε μεγάλα αρχεία δωρεάν

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία με ασφάλεια online σε φίλους και γνωστούς, κοινή χρήση αρχείων. Σε όλους μας έχει συμβεί να βρεθούμε σε αυτή τη θέση κάποια στιγμή. Υπάρχουν βέβαια και Cloud υπηρεσίες όπως το Google Drive ή το Dropbox κτλ.

 Γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην αποστολή αρχείων μέσω υπηρεσιών email και διάφορων άλλων πλατφορμών και σας επιτρέπουν να στείλετε και να μοιραστείτε  ένα περιορισμένο μέγεθος αρχείου. Για μεγάλου μεγέθους αρχεία θα δείτε παρακάτω υπηρεσίες online για να μοιραστείτε δωρεάν και να αποστείλετε μεγάλα αρχεία και μη. Θα βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει και θα σας καλύψει.



Το Filemail αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή στον τομέα της μεταφοράς αρχείων, προσφέροντας τη δυνατότητα να στείλετε αρχεία μέχρι και 5 GB δωρεάν. Ακόμη εξασφαλίζει κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων και προστασία από ιούς.

Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά αρχείων χωρίς συμπίεση ή απώλεια ποιότητας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για προστασία των δεδομένων και παρέχει επιλογές όπως κωδικό πρόσβασης, όριο λήψης και αυτοκαταστροφή για ελεγχόμενη πρόσβαση.

Με μια πλήρη διαδρομή ελέγχου μεταφορών και ειδοποιήσεις μέσω email, το Filemail προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τη μεταφορά μεγάλων αρχείων με ασφάλεια και ευκολία.

Πλεονεκτήματα

➕ Μέχρι 5GB μέγεθος αρχείου
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή
➕ Ελαφρύ και απλό

Μειονεκτήματα

➖  Δεν μπορείς να ορίσεις την διάρκεια του συνδέσμου λήψης


Smash



Αν έχετε μεγάλα αρχεία που χρειάζεστε να μοιραστείτε με άλλους, το Smash μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει μια εύκολη και δωρεάν λύση για την κοινή χρήση αρχείων, χωρίς κανένα όριο στο μέγεθος των αρχείων.

Με το Smash, μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία σας για έως και 14 ημέρες, ενώ με μια αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium, αυτή η περίοδος επεκτείνεται σε ολόκληρο ένα έτος. Μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης για αυξημένη ασφάλεια.

Ο ιστότοπος του Smash παρέχει μια απλή διαδικασία κοινής χρήσης, όπου αρκεί να μεταφέρετε τα αρχεία σας στο λογότυπο του Smash και να επιλέξετε τους παραλήπτες που θέλετε να κάνουν πρόσβαση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την περίοδο διαθεσιμότητας, την προστασία με κωδικό πρόσβασης και την εμφάνιση της σελίδας πρόσβασης των παραληπτών.

Πλεονεκτήματα

➕ Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή
➕ Εύχρηστη
➕ Μοιρασμός απεριόριστων αρχείων

Μειονεκτήματα

➖ Κάποιοι περιορισμοί στους δωρεάν λογαριασμούς


Τransfernow


Το transfernow είναι μια υπηρεσία με μέγιστο μέγεθος αρχείων τα 4GB .Μπορείτε να στείλετε μέσω email και απευθείας συνδέσμου. Μπορείτε να βάλετε και κωδικό πρόσβασης στο αρχείο ή αρχεία που θέλετε να στείλετε, ακόμη και να τροποποιήσετε τον σύνδεσμο και να απενεργοποιήσετε αν θέλετε τον εμφανή αριθμό λήψεων .Όλα αυτά χωρίς να εγγραφείτε στη σελίδα. Αν εγγραφείτε μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των λήψεων που θα γίνουν.

Πλεονεκτήματα

➕ 4GB μέγεθος αρχείων
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή
➕ Εύχρηστο και απλό
➕ Εμφάνιση του αριθμό λήψεων
➕ Προσθήκη κωδικού πρόσβασης

Μειονεκτήματα

➖ Δεν μπορείς να ορίσεις την διάρκεια του συνδέσμου λήψης


 Send Anywhere



Το Send Anywhere είναι εύχρηστο και απλό είναι μια δωρεάν υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων μέσω διαδικτύου μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Η μέγιστη χωρητικότητα των αρχείων που μπορείτε να στείλετε είναι 10Gb. 

Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή πχ. από έναν υπολογιστή στο Android smartphone σας μέσω ίντερνετ όταν ανεβάσετε το αρχείο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απευθείας σύνδεσμο QR code ο οποίος λήγει σε 10 λεπτά, e-mail βάζετε το δικό σας e-mail και το e-mail του παραλήπτη μπορείτε να γράψετε και κάποιο μήνυμα και να το στείλετε, και τον σύνδεσμο(link) μπορείτε να τον στείλετε οπουδήποτε και ο παραλήπτης του συνδέσμου θα κατεβάσει τα αρχεία. 

Ο σύνδεσμος λήψης έχει διάρκεια 48 ώρες. Στην περίπτωση τις αποστολής email και συνδέσμου(link) ζητά εγγραφή. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ξεχωριστά για Android, iOS,macOS, Windows, Amazon Kindle, Windows, Linux, Chrome App, Chrome Extension, Whale Extension, Office365 Outlook, WordPress Plugin.


Πλεονεκτήματα

➕ Μέχρι 10GB μέγεθος αρχείου
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή (μόνο στην απευθείας λήψη συνδέσμου)
➕ Ελαφρύ και απλό

Μειονεκτήματα

➖ Απαιτείται εγγραφή στην αποστολή μέσω email,συνδέσμου(link)

SendTransfer



Σε αυτή την υπηρεσία μπορείτε να στείλετε δωρεάν μέχρι 10GB γρήγορα και εύχρηστα. Απλή σελίδα,  επιλέγετε τα αρχεία που θέλετε βάζετε στο κάτω μέρος το email σας και του παραλήπτη πάνω, αν θέλετε γράφετε και ένα μήνυμα και το στέλνετε. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα email με τον σύνδεσμο λήψης των αρχείων τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιείστε και να μοιραστείτε με τον οποιονδήποτε με διάρκεια από 1 μέρα μέχρι 10 μέρες μετά διαγράφετε αυτόματα.

Πλεονεκτήματα

➕ Μέχρι 10GB μέγεθος αρχείου
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή
➕ Ελαφρύ και απλό

Μειονεκτήματα

➖ 


Files to Friends

 

Η υπηρεσία Files to Friends με περιορισμό αρχείων 1GB.Δεν θα το έβαζα στη λίστα λόγω του περιορισμού αλλά μου άρεσε η απλότητα η ταχύτητα και ο σχεδιασμός της σελίδας. Μέχρι 10 αρχεία μπορείτε να στείλετε τη φορά φυσικά δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή και είναι δωρεάν.

Πλεονεκτήματα
➕Μέχρι 5GB μέγεθος αρχείου
➕ Δεν απαιτείται εγγραφή
➕ Εύχρηστο και απλό

Μειονεκτήματα

➖ Μέχρι 1GB μέγεθος αρχείου
➖ Μέχρι 10 αρχεία την φορά
➖ Η αποθηκεύσει των αρχείων γίνετε μόνο για 7 ημέρες
➖ Έως 5 παραλήπτες 


Ενημερώθηκε στις 03/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.