Οι καλύτερες χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν ήξερες!

Αποκλείεται να μην βρείτε έστω και μια ιστοσελίδα εδώ η οποία θα σας είναι πολύ χρήσιμη, κάποιες από αυτές δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές εργασίες στον υπολογιστή σας χωρίς την εγκατάσταση προγραμμάτων σε αυτόν online μέσω του browser σας και απολύτως δωρεάν με μεγάλη ευκολία. Θα βρείτε το πόσο δυνατός είναι ο κωδικός σας, μετατροπές αρχείων σε διάφορα formats online, σκανάρισμα αρχείων για κακόβουλο λογισμικό, προσωρινά e-mails, εκμάθηση γλωσσών προγραμματισμού και ξένων online και μάλιστα δωρεάν, αποστολή αρχείων παντού με προστασία, εύρεση παρόμοιων αγαπημένων ιστοσελίδων και προγραμμάτων, Εγκατάσταση  προγραμμάτων μαζικά (χρήσιμο ειδικά μετά από φορμάτ), Εύρεση εγχειριδίων (manual) για όλες τις συσκευές μας, μάθετε αν μπορεί ο υπολογιστή σας να "τρέξει" το παιχνίδι που θέλετε, τον καιρό αναλυτικά μέχρι και το πόσες μέρες ή ώρες χρειάζεται για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά και πολλά ακόμη. Το συγκεκριμένο άρθρο θα ανανεώνετε συχνά για αυτό μείνετε συντονισμένοι.



Η ιστοσελίδα Online-Convert προσφέρει online μετατροπή αρχείων βίντεο, μουσικής, εικόνων, εγγράφων, e-books κ.α. Δωρεάν και χωρίς το κατέβασμα κάποιου προγράμματος απλή και εύκολη στην χρήση. 

Εναλλακτικό...

Παρόμοιο είναι και το Cloudconvert  στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να μετατρέψετε σχεδόν τα πάντα εικόνες, μουσική, βίντεο, pdf, .doc κτλ. γρήγορα και απλά.



Είναι μια ιστοσελίδα ή οποία σας επιτρέπει να σκανάρεται δωρεάν online οποιαδήποτε αρχείο θέλετε εσείς από τον υπολογιστή σας σκανάρισμα από ιούς, worms, trojans κτλ. αλλά και ολόκληρες ιστοσελίδες(url). Περιέχει σκαναρίσμα από McAfee, Malwarebytes, AVG, BitDefender, Zone alarm κ.α. καθώς και από ιστοσελίδες σκαναρίσματος όλα σε μια.




Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα σε αυτή την σελίδα online ότι έχει σχέση με τα .pdf αρχεία σας από μετατροπή σε word, excel, powerpoint, jpg και το αντίστροφο μέχρι αφαίρεση κωδικού από το pdf αρχείο σας, συμπίεση διαχωρισμός σελίδας, περιστροφή pdf κ.α.

Εναλλακτικά...

Μια εναλλακτική λύση είναι το Smallpdf είναι μια online ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία σας pdf να τα ξεκλειδώσετε να χωρίσετε ένα έγγραφο pdf σε δύο ή δύο σε ένα και να τα μετατρέψετε σε ppt, jpg, Excel, word κτλ.


Επίσης υπάρχει και το Pdfcandy πάρα πολύ εύχρηστό με πληθώρα εργαλείων για να επεξεργαστή τε όπως θέλετε τα αρχεία PDF σας.  

    📌Τα καλύτερα online εργαλεία για επεξεργασία των PDF αρχείων μας





    Όπως λέει και το ίδιο του το όνομα αυτή ή ιστοσελίδα προσφέρει ένα email για δέκα λεπτά και στη συνέχεια διαγράφετε αυτόματα. Λειτουργεί σαν μια κανονική υπηρεσία email στην οποία μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα να φτιάχνεται λογαριασμούς σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.

    📌Τα καλύτερα 10-Minute Emails για ανωνυμία και προστασία στον ψηφιακό κόσμο






    Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για εσάς που παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστήκαθώς η σελίδα αυτή βοηθάει να δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να "τρέξει" οποιοδήποτε παιχνίδι απλά βάζετε στην αναζήτηση το παιχνίδι που θέλετε και σας εμφανίζει αν μπορεί να το "τρέξει" ή όχι.



    Τα Google Docs είναι τα εναλλακτικά του Microsoft Office όπως το Docs που είναι το αντίστοιχο Word το Google Sheets που είναι το αντίστοιχο Excel και το Google Slides που είναι το αντίστοιχο του Power Point τα οποία προσφέρονται από την Google δωρεάν και online μέσω του browser σας.

    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online τα εργαλεία του Microsoft Office 365 αρκεί να έχετε ένα λογαριασμό στην Microsoft.



      Όταν θέλουμε να στείλουμε διάφορα αρχεία αλλά είναι αρκετά μεγάλα σε χωρητικότητα και η υπηρεσίες e-mail δεν αρκούν δεν μπορούν να στείλουν τόσο μεγάλα αρχεία τότε το Send Anywhere είναι εδώ ώστε να παρέχει αυτήν την δυνατότητα είναι μια δωρεάν υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων μέσω διαδικτύου μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Οι μέγιστοι χωρητικότητα των αρχείων που μπορείτε να στείλετε είναι 4Gb. Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή πχ. από έναν υπολογιστή στο Android smartphone σας μέσω ίντερνετ όταν ανεβάσετε το αρχείο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύνδεσμο(link) ή e-mail τον σύνδεσμο μπορείτε να τον στείλετε οπουδήποτε και ο παραλήπτης του συνδέσμου θα κατεβάσει τα αρχεία, μέσω e-mail βάζετε το δικό σας e-mail και το e-mail του παραλήπτη μπορείτε να γράψετε και κάποιο μήνυμα και να το στείλετε. 

      Μπορείτε να την κατεβάσετε ξεχωριστά για Android, iOS, macOS,Windows, Amazon Kindle, Windows, Linux, Chrome App, Chrome Extension,Whale Extension, Office, 365 Outlook, WordPress Plugin.




      Σε αυτή την ιστοσελίδα θα δείτε πόσο ισχυροί είναι οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε και σε πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να "σπάσουν".



      9. PrintFriendly


      Η ιστοσελίδα Print Friendly προσφέρει οικολογικές και οικονομικές εκτυπώσεις στις ιστοσελίδες ή τα άρθρα που θέλετε να εκτυπώσετε αφαιρώντας εικόνες ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε και έτσι με αυτό τον τρόπο κάνετε οικονομία στα μελάνια σας και ταυτόχρονα προστατεύεται το περιβάλλον. Επίσης μετατροπές αρχείων PDF.

      10. Alternative to


      Αυτή η ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικά προγράμματα από αυτά που χρησιμοποιείτε είδη βάζοντας τα στην αναζήτηση της ιστοσελίδας.

       11. Ninite


      Στην ιστοσελίδα ninite μπορείτε να επιλέξετε πολλά προγράμματα μαζί και να τα εγκαταστήσετε σε μια εγκατάσταση δωρεάν, συστήνεται περισσότερο για όσους έχουν κάνει φορμάτ στον υπολογιστή τους και δεν έχουν τα βασικά προγράμματα. Μόνο για λειτουργικά Windows.

      12. Archive



      Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πάνω από 418 εκατομμύρια screenshots από ιστοσελίδες σε βάθος χρόνου. Δηλαδή μπορείτε να δείτε την εμφάνιση των ιστοσελίδων πως ήταν πριν χρόνια μέχρι σήμερα π.χ Google.

      13.Windy



      Μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να δείτε από τον δορυφόρο γράφοντας πάνω αριστερά την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει. τον καιρό, θερμοκρασία, άνεμος, βροχή, κύματα, ποιότητα αέρα και πολλά ακόμη αν όχι η καλύτερη ιστοσελίδα από τις καλύτερες σχετικά με τον καιρό σίγουρα!

      14. Supercook


      Η ιστοσελίδα supercook προσφέρει συνταγές μαγειρικής επιλέγοντας από την λίστα με βάση τα υλικά που έχετε και σας προτείνει τις κατάλληλες συνταγές για τα υλικά τα οποία βρίσκονται στην διάθεση σας εύκολα και γρήγορα. Αν σε περίπτωση δεν μπορείτε να ανοίξετε στην σελίδα με τον Chrome δοκιμάστε με τον Firefox.

      15. Memrise


      Μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε εύκολα και απλά με προφορά, παραδείγματα ότι καλύτερο για αυτούς μου έχουν φωτογραφική μνήμη και μη. Από τις καλύτερες σελίδες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μάλιστα δωρεάν!

      16. PDF escape


      Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν έναν pdf editor στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε .pdf αρχεία χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων αλλά από την άνεση του browser σας.

      17. Similarsites


      Το Similarsites είναι μια ιστοσελίδα η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες από αυτές που είδη έχετε. Ψάχνει με λίγα λόγια να σας βρει παρόμοιες ιστοσελίδες, για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε Facebook και να σας εμφανίσει άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες ίδιου ενδιαφέροντος πχ.Twitter, Instagram κτλ.

      18. Pixlr Editor


      Η ιστοσελίδα Pixlr Editor είναι σαν το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Photoshop που σας επιτρέπει μέσω του browser σας να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας φωτογραφίες online και απολύτως δωρεάν. Υπάρχει επίπεδο για αρχάριους ή επαγγελματίες. 

      Εναλλακτικά...


      Ένα εναλλακτικό είναι το Fotor που έχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε της φωτογραφίες σας εύκολα και απλά με την χρήση κουμπιών από αριστερά, και αρχάριος να είστε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου προσφέρει προσθήκη εφέ ,αυτοκόλλητα, πορτραίτα, δημιουργία κολλάζ κτλ.

      Και το Lunapic επεξεργασία εικόνας online με πολλές δυνατότητες.




      Σε αυτό το site θα βρείτε πάνω από 5.500.000 εκατομμύρια εγχειρίδια συσκευών (π.χ. κουζίνες, ψυγεία τηλεοράσεις, χειριστήρια τηλεοράσεων,εκτυπωτές,τοστιέρες,aircontition,φωτογραφικές μηχανές, φούρνοι μικροκυμάτων κ.α.).






      Μπορείτε online να πληκτρολογήσετε τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή συγκρότημα και να σας εμφανίσει σε σχήμα χάρτη και άλλα παρόμοια συγκροτήματα ή τραγουδιστές . Όσο ένα όνομα βρίσκετε κοντά στο συγκρότημα σας τόσο πιο κοντά βρίσκετε στα γούστα σας. Μπορεί να ανακαλύψετε και καινούργια συγκροτήματα που μπορεί να σας αρέσουν. Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα movie map όπου μπορείτε να δείτε άλλες παρόμοιες ταινίες κοντά στα γούστα σας ταινίες σχετικά με αυτή που έχετε κάνει αναζήτηση.

      21. Νoisli



      Η ιστοσελίδα noisli προσφέρει διάφορους χαλαρωτικούς και μη ήχους όπως βροχή, αέρας κ.α. τους οποίους εσείς θα επιλέξετε καθώς και θα αναμίξετε, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε ή να δημιουργήσετε.

      22. Tosdr


      Σε αυτή την σελίδα θα δείτε τις πιο γνωστές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και μη, ιστοσελίδες σχετικά με τους όρους χρήσης που "διαβάζουμε" και αποδεχόμαστε, κάτι που δεν το κάνουμε αγνοώντας αν μας κρατούν τα στοιχεία μας ακόμη και μετά την διαγραφή του λογαριασμού μας αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τις υπηρεσίες που προσφέρει ή κάθε ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα αυτή βαθμολογεί την κάθε ιστοσελίδα για το αν αξίζει ή θα δεχτείτε τους πολύπλοκους όρους του.

      23. Privnote


      Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει να γράψετε ένα σημείωμα και να το στείλετε με ασφάλεια σε έναν παραλήπτη  χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις (Show options) και βάζοντας αν θέλετε κωδικό. Η "μορφή" που θα το στείλετε όταν δημιουργησετε το σημείωμα (note) θα είναι μέσω ενός συνδέσμου (link) ή email link. 




      Δεν μετατρέπει δωρεάν συνδέσμους url μόνο σε .mp3 αλλά κατεβάζει και σε μορφή βίντεο .mp4 μέχρι 2 ώρες βίντεο.



      Το online video converter είναι μια δωρεάν εφαρμογή μετατροπής πολυμέσων, η οποία σας επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν οποιαδήποτε διεύθυνση (youtube κτλ.) ήχου ή βίντεο στις συνηθισμένες μορφές και επιλογή ανάλυσης 360p ή 720p.
       


      Στο DeepL translator μπορείτε να μεταφράσετε σε όλες σχεδόν τις γλώσσες. Είναι ένα εναλλακτικό του Google translate αλλά με περισσότερο ακρίβεια στις μεταφράσεις.

      27. Numbeo



      Το Numbeo έχει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων παγκοσμίως για δεδομένα που προέρχονται από χρήστες σχετικά με πόλεις και χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Numbeo παρέχει τρέχουσες και έγκαιρες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης, τους δείκτες στέγασης, την υγειονομική περίθαλψη, την κυκλοφορία, την εγκληματικότητα και τη ρύπανση. Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα τις τιμές των προϊόντων, νοίκι κτλ. σε όποια χώρα σας ενδιαφέρει. Πρακτικό για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά ή επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα.

      28. CodeCademy


      Αν θέλετε να μάθετε προγραμματισμό η ιστοσελίδα Code Cademy προσφέρει δωρεάν τα βασικά βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε στον κόσμο του προγραμματισμού C++, Javascript, Python, Ruby , HTML&CSS κ.α.

      Εναλλακτικά...

      Μια εναλλακτική του ιστοσελίδα του Code Cademy είναι το Τutorials point. Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε οδηγούς (Τutorials) για να μάθετε όχι μόνο γλώσσες προγραμματισμού αλλά και σεμινάρια βάσεων δεδομένων, Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, Τεχνολογίες Java, Ανάπτυξη διαδικτύου και Επιστήμη των υπολογιστών.
        Μια ακόμα είναι η ιστοσελίδα w3schools στην οποία μπορείτε να μάθετε Html, SQL, PHP, Python, jQuery, CSS κ.α. προσφέρει επίσης ένα μεγάλο αριθμό απο οδηγούς και πιστοποίηση με πληρωμή.

          29. Tiii




          Εδώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε την σειρά την οποία θα ξεκινήσετε ή θέλετε να μάθετε πόσο χρονικό διάστημα θα κάνετε για να την δείτε όλη τη σειρά.

          30. Diffchecker



          Αυτή η πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα σας δίνει την δυνατότητα να συγκρίνετε κείμενα, εικόνες, αρχεία PDF και αρχεία excel για να βρείτε την διαφορά μεταξύ των δύο αρχείων, απλά σύρετε τα αρχεία που θέλετε και δείτε τις διαφορές.

          31. Carrd


          Δημιουργήστε την ψηφιακή σας κάρτα δωρεάν και online για  ένα προσωπικό προφίλ την ιστοσελίδα σας το βιογραφικό σας το κοινωνικό σας δίκτυο ή ότι άλλο επιθυμείτε.



          Σε αυτή την ιστοσελίδα εισάγετε τα email σας ή τους αριθμούς κινητών σας και τσεκάρετε πότε έχετε επηρεαστεί από παραβίαση δεδομένων, αλλά είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα κάνοντας τους λογαριασμούς σας πιο ασφαλείς ή τα τα δεδομένα εκτίθενται κατά λάθος σε ένα ευάλωτο σύστημα.



          Δείτε σε πόσο καιρό μπορείτε να τερματίσετε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν στον υπολογιστή. Παρέχει μια μεγάλη βάση δεδομένων από παιχνίδια βρείτε αυτό που θέλετε και μάθε σε πόσες ώρες ή και μέρες θα τερματίσετε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν.



          Πολύ χρήσιμη για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους μετράνε τις θερμίδες. Το Eat This Much δημιουργεί εξατομικευμένα σχέδια γευμάτων με βάση τις διατροφικές σας προτιμήσεις, τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Πετύχετε τους διατροφικούς και διατροφικούς σας στόχους με τον υπολογιστή μας θερμίδων, τα εβδομαδιαία προγράμματα γευμάτων, τις λίστες παντοπωλείων και πολλά άλλα. 

          Δημιουργήστε το πρόγραμμα γευμάτων σας εδώ σε δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα βάζατε τις θερμίδες που θέλετε να καταναλώσετε σήμερα πχ. 2500 από 3 γεύματα μέσα στην ημέρα και σας εμφανίζει το πρωινό, μεσημεριανό, βραδινά γεύματα, μπορείτε με τα🔃βελάκια να δοκιμάσετε ενναλακτικές προτάσεις φαγητού.



          Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων στα αγγλικά που μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν.

          36. Cymath


          Λύστε όποιο πρόβλημα έχετε στα μαθηματικά online.

          37. SCR


          Το να αφήνετε το email σας ως απλό κείμενο σε φόρουμ, στο Twitter ή σε ταξινομημένους ιστότοπους σας κάνει έναν εύκολο στόχο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, τα ρομπότ ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και οι μηχανές συλλογής email περιηγούνται συνεχώς σε αυτούς τους ιστότοπους για να συλλέγουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θυμάτων. Μην κοινοποιείτε το email σας σε δημόσιους ιστότοπους. 

          Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν υπηρεσία SRC που θα μετατρέψει τη διεύθυνση email σας ( π.χ. Apostolis@email.com ) σε μια ασφαλή και σύντομη διεύθυνση URL (για παράδειγμα http://scr.im/apo ). Τα άτομα που επιθυμούν να σας στείλουν email θα μεταβούν σε αυτό το URL που θα αποκαλύψει τη διεύθυνση email σας, μετά από μια απλή δοκιμή που δεν μπορούν να περάσουν αυτοματοποιημένα και τα bots.

          Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ενδιαφέρων και χρήσιμο site παρακαλώ σχολιάστε!

          📌 Δείτε 5 url κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο Youtube

          Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 05/03/2024

          Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

          Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

          Δεν υπάρχουν σχόλια

          Παλαιοτερες αναρτησεις
          Από το Blogger.