Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

25 Μαΐ 2017

Οι καλύτερες χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν ήξερες!

Ιστοσελίδες οι οποίες δεν γνωρίζατε ή κάποιες από αυτές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές εργασίες στον υπολογιστή σας χωρίς την εγκατάσταση προγραμμάτων σε αυτόν online μέσω του browser σας και απολύτως δωρεάν με μεγάλη ευκολία.Το συγκεκριμένο άρθρο θα ανανεώνετε συχνά για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Απενεργοποιήστε την επέκταση AdblockΑποτέλεσμα εικόνας για Adblock για να μεταφερθείτε στις σελίδες.

1.Online-Convert


Η ιστοσελίδα Online-Convert προσφέρει μέσα από την σελίδα της online μετατροπή αρχείων βίντεο,μουσικής,εικόνων,εγγράφων,e-books κ.α. δωρεάν και χωρίς το κατέβασμα κάποιου προγράμματος απλή και εύκολη στην χρήση.

2.VirusTotalΕίναι μια ιστοσελίδα ή οποία σας επιτρέπει να σκανάρεται δωρεάν online οποιαδήποτε αρχείο θέλετε εσείς στον υπολογιστή σας από ιούς,worms, trojans κτλ. αλλά και ολόκληρες ιστοσελίδες(url).Περιλαμβάνει σκαναρίσμα από Kaspersky,McAfee,Malwarebytes,ESET-NOD32,BitDefender,Ad-Aware κ.α καθώς και από ιστοσελίδες σκαναρίσματος.

Η ιστοσελίδα Pixlr Editor είναι σαν το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Photoshop που σας επιτρέπει μέσω του browser σας να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας φωτογραφίες online και απολύτως δωρεάν.

  • Ένα εναλλακτικό είναι το Fotor που έχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας μπορείτε να επεξεργαστή τε της φωτογραφίες σας εύκολα και πλάι με την χρήση κουμπιών από αριστερά και αρχάριος να είστε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου,προσθήκη εφέ ,αυτοκόλλητα,πορτραίτα κτλ.
4.Google Docs


Τα Google Docs είναι τα εναλλακτικά του Microsoft Oficce όπως το Docs που είναι το αντίστοιχο Word το Google Sheets που είναι το αντίστοιχο Excel και το Google Slides που είναι το αντίστοιχο του Power Point τα οποία προσφέρονται από την Google δωρεάν και online.

5.Similarsites


Το Similarsites είναι μια ιστοσελίδα η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες από αυτές που είδη έχετε. Ψάχνει με λίγα λόγια να σας βρει παρόμοιες ιστοσελίδες για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε Facebook και να σας εμφανίσει άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες ίδιου ενδιαφέροντος.

6.10 Minute Mail


Όπως λέει και το ίδιο του το όνομα αυτή ή ιστοσελίδα προσφέρει ένα email για δέκα λεπτά και στη συνέχεια διαγράφετε αυτόματα.Λειτουργεί σαν μια κανονική υπηρεσία email στην οποία μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα να φτιάχνεται λογαριασμούς σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.


  • Ένα εναλλακτικό είναι το Mailinator ένα προσωρινό email το οποίο διαγράφετε μετά από κάποιες ώρες.
7.Νoisli


Η ιστοσελίδα noisli προσφέρει διάφορους χαλαρωτικούς και μη ήχους όπως βροχή,αέρας κ.α τους οποίους εσείς θα επιλέξετε καθώς και θα μιξάρετε οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε ή να δημιουργήσετε.

8.CodeCademy


Θέλετε να μάθετε προγραμματισμό; η ιστοσελίδα Code Cademy προσφέρει δωρεάν τα βασικά βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε στον κόσμο του προγραμματισμού(C++,javascript,python,ruby,HTML&CSS κ.α

  • Ένα εναλλακτικό είναι το TheNewBoston η ιστοσελίδα αυτή περιέχει μεγάλο αριθμό οδηγών εντελώς δωρεάν για προγραμματισμό αλλά και άλλους διαφορετικούς οδηγούς όπως επιστήμη,μαγειρική κτλ.
9.PrintFriendly


Η ιστοσελίδα Print Friendly προσφέρει οικολογικές και οικονομικές εκτυπώσεις στις ιστοσελίδες ή τα άρθρα που θέλετε να εκτυπώσετε αφαιρώντας εικόνες ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

10.Alternative to


Αυτή η ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικά προγράμματα από αυτά που χρησιμοποιείτε είδη βάζοντας τα στην αναζήτηση της ιστοσελίδας.

 11.Ninite


Στην ιστοσελίδα ninite μπορείτε να επιλέξετε πολλά προγράμματα μαζί και να τα εγκαταστήσετε σε μια εγκατάσταση δωρεάν συστήνεται περισσότερο για όσους έχουν κάνει φορμάτ στον υπολογιστή τους και δεν έχουν τα βασικά προγράμματα.Μόνο για λειτουργικά Windows.

12.Archive


Στη σελίδα αυτή θα βρείτε πάνω από 286 εκατομμύρια screenshots από ιστοσελίδες σε βάθος χρόνου. Δηλαδή μπορείτε να δείτε την εμφάνιση των ιστοσελίδων πως ήταν πριν χρόνια μέχρι σήμερα π.χ Google.

13.Windy


Μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να δείτε τον καιρό αναλυτικά,γράφοντας πάνω δεξιά την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει.

14.Supercook


Η ιστοσελίδα supercook προσφέρει συνταγές μαγειρικής επιλέγοντας από την λίστα με βάση τα υλικά που έχετε σας πρωτεΐνη και τις κατάλληλες συνταγές για αυτά εύκολα και γρήγορα.Αν σε περίπτωση δεν μπορείτε να ανοίξετε στην σελίδα με τον Chrome δοκιμάστε με τον Firefox.

15.MemriseΜάθετε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε εύκολα και απλά με προφορά παραδείγματα ότι καλύτερο για αυτούς μου έχουν φωτογραφική μνήμη και μη.Από τις καλύτερες σελίδες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μάλιστα δωρεάν!

16.PDF escapeΑυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν έναν pdf editor στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε .pdf αρχεία χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων αλλά από την άνεση του browser σας.  • Μια εναλλακτική λύση είναι το Smallpdf είναι μια online ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία σας pdf να τα ξεκλειδώσετε να χωρίσετε ένα έγγραφο pdf σε δύο ή δύο σε ένα και να τα μετατρέψετε σε ppt,jpg,Excel,word κτλ.


17.Can You Run It
Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για εσάς που παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή, καθώς η σελίδα αυτή βοηθάει να δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να "τρέξει" οποιοδήποτε παιχνίδι απλά βάζετε στην αναζήτηση το παιχνίδι που θέλετε και σας εμφανίζει να μπορεί να το "τρέξει" ή όχι.

18.I love pdfΜπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα σε αυτή την σελίδα online ότι έχει σχέση με τα .pdf αρχεία σας από μετατροπή σε word,excel,powerpoint,jpg και το αντίστροφο μέχρι αφαίρεση κωδικού από το pdf αρχείο σας,συμπίεση διαχωρισμός σελίδας,περιστροφή pdf κ.α.

19.Μanuals lib


Σε αυτό το site θα βρείτε πάνω από 2.500.000 εκατομμύρια εγχειρίδια συσκευών (π.χ κουζίνες,ψυγεία τηλεοράσεις,χειριστήρια τηλεοράσεων,εκτυπωτές,τοστιέρες,aircontition,φωτογραφικές μηχανές,φούρνοι μικροκυμάτων κ.α.).


Μπορείτε online να πληκτρολογήσετε τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή συγκρότημα και να σας εμφανίσει σε σχήμα χάρτη και άλλα παρόμοια συγκροτήματα ή τραγουδιστές .Όσο ένα όνομα βρίσκετε κοντά στο συγκρότημα σας τόσο πιο κοντά βρίσκετε στα γούστα σας.Μπορεί να ανακαλύψετε και καινούργια συγκροτήματα που μπορεί να σας αρέσουν.Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα movie map όπου μπορείτε να δείτε άλλες παρόμοιες ταινίες κοντά στα γούστα σας ταινίες σχετικά με αυτή που έχετε κάνει αναζήτηση.


21.SendΣτο send μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο δωρεάν μέχρι 1GB και να στείλετε τον σύνδεσμο για να το κατεβάσει όποιος θέλετε τελείως ιδιωτικά κρυπτογραφημένα και ασφαλέστερα.Το αρχείο που θα ανεβάσετε παραμένει μέχρι και μια ώρα.

  • Ένα εναλλακτικό είναι το Send Anywhere Όταν θέλουμε να στείλουμε διάφορα αρχεία αλλά είναι αρκετά μεγάλα σε χωρητικότητα και η υπηρεσίες e-mail δεν αρκούν δεν μπορούν να στείλουν τόσο μεγάλα αρχεία τότε το Send Anywhere είναι εδώ ώστε να παρέχει αυτήν την δυνατότητα είναι μια δωρεάν υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων μέσω διαδικτύου μέσω οποιασδήποτε συσκευής.Οι μέγιστοι χωρητικότητα των αρχείων που μπορείτε να στείλετε είναι 4Gb.Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή πχ.από έναν υπολογιστή στο Android smartphone σας μέσω ίντερνετ όταν ανεβάσετε το αρχείο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύνδεσμο(link) ή e-mail,τον σύνδεσμο μπορείτε να τον στείλετε οπουδήποτε και ο παραλήπτης του συνδέσμου θα κατεβάσει τα αρχεία,μέσω e-mail βάζετε το δικό σας e-mail και το e-mail του παραλήπτη μπορείτε να γράψετε και κάποιο μήνυμα και να το στείλετε.Μπορείτε να την κατεβάσετε ξεχωριστά για Android,iOS,macOS,Windows,Amazon Kindle,Windows,Linux,Chrome App,Chrome Extension,Whale Extension,Office,365 Outlook,WordPress Plugin.

22.Tosdr


Σε αυτή την σελίδα θα δείτε τις πιο γνωστές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και μη,ιστοσελίδες σχετικά με τους όρους χρήσης που "διαβάζουμε" και αποδεχόμαστε,κάτι που δεν το κάνουμε αγνοώντας αν μας κρατούν τα στοιχεία μας ακόμη και μετά την διαγραφή του λογαριασμού μας αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες. χρησιμοποιώντας λοιπόν τις υπηρεσίες που προσφέρει το ή κάθε ιστοσελίδα Η ιστοσελίδα αυτή βαθμολογεί την κάθε ιστοσελίδα για το αν αξίζει ή θα δεχτείτε τους πολύπλοκους όρους του.Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει να γράψετε ένα σημείωμα και να το στείλετε με ασφάλεια σε έναν παραλήπτη  χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις (Show options) και βάζοντας αν θέλετε κωδικό.Η "μορφή" που θα το στείλετε όταν δημιουργησετε το σημείωμα (note) θα είναι μέσω ενός συνδέσμου(link) ή email link.Σε αυτή την σελίδα μετατρέψτε και κατεβάστε τους url συνδέσμους από το Youtube σε μορφές βίντεο ( .mp4 .m4v .mov .avi .flv .mpg .wmv) και στην ανάλυση που θέλετε ( HD 720p,480p,360p,240p) και μουσικής ( .mp3 .aac .ogg .m4a .wma .flac .wav ) online.  

  • Μια εναλλακτική σελίδα είναι offmp3 στην οποία μπορείς να αντιγράψεις τους συνδέσμους url από το Youtube και όχι μόνο και να τους μετατρέψεις σε .mp3 και .mp4 εύχρηστα και γρήγορα χωρίς διάφορα προγράμματα που επιβαρύνουν το σύστημα σας διαθέτει και Night Mode ;).
Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ενδιαφέρων και χρήσιμο site παρακαλώ σχολιάστε!

Διαβάστε ακόμα: Δείτε 5 url κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο Youtube

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 01/07/2018

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου