Οι καλύτερες χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν ήξερες!

Αποκλείεται να μην βρείτε έστω και μια ιστοσελίδα εδώ η οποία θα σας είναι πολύ χρήσιμη,κάποιες από αυτές δεν γνωρίζετε καν ότι υπάρχουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές εργασίες στον υπολογιστή σας χωρίς την εγκατάσταση προγραμμάτων σε αυτόν online μέσω του browser σας και απολύτως δωρεάν με μεγάλη ευκολία. Θα βρείτε το πόσο δυνατός είναι ο κωδικός σας, μετατροπές αρχείων σε διάφορα formats online,σκανάρισμα αρχείων για κακόβουλο λογισμικό,προσωρινά e-mails,εκμάθηση γλωσσών προγραμματισμού και ξένων online και μάλιστα δωρεάν,αποστολή αρχείων παντού με προστασία,εύρεση παρόμοιων αγαπημένων ιστοσελίδων και προγραμμάτων,Εγκατάσταση  προγραμμάτων μαζικά (χρήσιμο ειδικά μετά από φορμάτ),Εύρεση εγχειριδίων (manual) για όλες τις συσκευές μας,μάθετε αν μπορεί ο υπολογιστή σας να "τρέξει" το παιχνίδι που θέλετε,τον καιρό αναλυτικά,μέχρι και το πόσες μέρες ή ώρες χρειάζεται για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά και πολλά ακόμη.Το συγκεκριμένο άρθρο θα ανανεώνετε συχνά για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Απενεργοποιήστε την επέκταση Adblock για να μεταφερθείτε στις σελίδες.
1.Online-ConvertΗ ιστοσελίδα Online-Convert προσφέρει online μετατροπή αρχείων βίντεο,μουσικής,εικόνων,εγγράφων,e-books κ.α. δωρεάν και χωρίς το κατέβασμα κάποιου προγράμματος απλή και εύκολη στην χρήση.

2.VirusTotalΕίναι μια ιστοσελίδα ή οποία σας επιτρέπει να σκανάρεται δωρεάν online οποιαδήποτε αρχείο θέλετε εσείς από τον υπολογιστή σας σκανάρισμα από ιούς,worms, trojans κτλ. αλλά και ολόκληρες ιστοσελίδες(url).Περιέχει σκαναρίσμα από Kaspersky,McAfee,Malwarebytes,ESET-NOD32,BitDefender,Ad-Aware κ.α καθώς και από ιστοσελίδες σκαναρίσματος όλα σε μια.

Η ιστοσελίδα Pixlr Editor είναι σαν το δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Photoshop που σας επιτρέπει μέσω του browser σας να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας φωτογραφίες online και απολύτως δωρεάν.


  • Ένα εναλλακτικό είναι το Fotor που έχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε της φωτογραφίες σας εύκολα και απλά με την χρήση κουμπιών από αριστερά,και αρχάριος να είστε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου προσφέρει προσθήκη εφέ ,αυτοκόλλητα,πορτραίτα κτλ.
4.Google Docs
Τα Google Docs είναι τα εναλλακτικά του Microsoft Office όπως το Docs που είναι το αντίστοιχο Word το Google Sheets που είναι το αντίστοιχο Excel και το Google Slides που είναι το αντίστοιχο του Power Point τα οποία προσφέρονται από την Google δωρεάν και online μέσω του browser σας.

5.Similarsites


Το Similarsites είναι μια ιστοσελίδα η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες από αυτές που είδη έχετε. Ψάχνει με λίγα λόγια να σας βρει παρόμοιες ιστοσελίδες,για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε Facebook και να σας εμφανίσει άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες ίδιου ενδιαφέροντος πχ.Twitter,Instagram κτλ.

6.10 Minute MailΌπως λέει και το ίδιο του το όνομα αυτή ή ιστοσελίδα προσφέρει ένα email για δέκα λεπτά και στη συνέχεια διαγράφετε αυτόματα.Λειτουργεί σαν μια κανονική υπηρεσία email στην οποία μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα να φτιάχνεται λογαριασμούς σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.
7.ΝoisliΗ ιστοσελίδα noisli προσφέρει διάφορους χαλαρωτικούς και μη ήχους όπως βροχή,αέρας κ.α τους οποίους εσείς θα επιλέξετε καθώς και θα μιξάρετε, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε ή να δημιουργήσετε.

8.CodeCademyΘέλετε να μάθετε προγραμματισμό; η ιστοσελίδα Code Cademy προσφέρει δωρεάν τα βασικά βήμα προς βήμα για να ξεκινήσετε στον κόσμο του προγραμματισμού (C++,Javascript,Python,Ruby,HTML&CSS κ.α.

  • Μια εναλλακτική του ιστοσελίδα του Code Cademy είναι το Τutorials point.Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε οδηγούς (Τutorials) για να μάθετε όχι μόνο γλώσσες προγραμματισμού αλλά και σεμινάρια βάσεων δεδομένων,Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά,Τεχνολογίες Java,Ανάπτυξη διαδικτύου και Επιστήμη των υπολογιστών.
  • Μια ακόμα είναι η ιστοσελίδα w3schools στην οποία μπορείτε να μάθετε Html,SQL,PHP,Python,jQuery,CSS κ.α.προσφέρει επίσης ένα μεγάλο αριθμό απο οδηγούς και πιστοποίηση με πληρωμή.

9.PrintFriendly


Η ιστοσελίδα Print Friendly προσφέρει οικολογικές και οικονομικές εκτυπώσεις στις ιστοσελίδες ή τα άρθρα που θέλετε να εκτυπώσετε αφαιρώντας εικόνες ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε και έτσι με αυτό τον τρόπο κάνετε οικονομία στα μελάνια σας και ταυτόχρονα προστατεύεται το περιβάλλον.

10.Alternative toΑυτή η ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικά προγράμματα από αυτά που χρησιμοποιείτε είδη βάζοντας τα στην αναζήτηση της ιστοσελίδας.

 11.Ninite


Στην ιστοσελίδα ninite μπορείτε να επιλέξετε πολλά προγράμματα μαζί και να τα εγκαταστήσετε σε μια εγκατάσταση δωρεάν,συστήνεται περισσότερο για όσους έχουν κάνει φορμάτ στον υπολογιστή τους και δεν έχουν τα βασικά προγράμματα.Μόνο για λειτουργικά Windows.

12.ArchiveΣτη σελίδα αυτή θα βρείτε πάνω από 418 εκατομμύρια screenshots από ιστοσελίδες σε βάθος χρόνου. Δηλαδή μπορείτε να δείτε την εμφάνιση των ιστοσελίδων πως ήταν πριν χρόνια μέχρι σήμερα π.χ Google.

13.WindyΜια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να δείτε από τον δορυφόρο γράφοντας πάνω αριστερά την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει.τον καιρό,θερμοκρασία,άνεμος,βροχή,κύματα,ποιότητα αέρα και πολλά ακόμη αν όχι η καλύτερη ιστοσελίδα από τις καλύτερες σχετικά με τον καιρό σίγουρα!

14.Supercook
Η ιστοσελίδα supercook προσφέρει συνταγές μαγειρικής επιλέγοντας από την λίστα με βάση τα υλικά που έχετε και σας προτείνει τις κατάλληλες συνταγές για τα υλικά τα οποία βρίσκονται στην διάθεση σας εύκολα και γρήγορα.Αν σε περίπτωση δεν μπορείτε να ανοίξετε στην σελίδα με τον Chrome δοκιμάστε με τον Firefox.

15.MemriseΜάθετε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε εύκολα και απλά με προφορά,παραδείγματα ότι καλύτερο για αυτούς μου έχουν φωτογραφική μνήμη και μη.Από τις καλύτερες σελίδες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μάλιστα δωρεάν!

16.PDF escapeΑυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν έναν pdf editor στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε .pdf αρχεία χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων αλλά από την άνεση του browser σας.

17.Can I Run It?
Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για εσάς που παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή, καθώς η σελίδα αυτή βοηθάει να δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να "τρέξει" οποιοδήποτε παιχνίδι απλά βάζετε στην αναζήτηση το παιχνίδι που θέλετε και σας εμφανίζει αν μπορεί να το "τρέξει" ή όχι.

18.I love pdfΜπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα σε αυτή την σελίδα online ότι έχει σχέση με τα .pdf αρχεία σας από μετατροπή σε word,excel,powerpoint,jpg και το αντίστροφο μέχρι αφαίρεση κωδικού από το pdf αρχείο σας,συμπίεση διαχωρισμός σελίδας,περιστροφή pdf κ.α.

  • Μια εναλλακτική λύση είναι το Smallpdf είναι μια online ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία σας pdf να τα ξεκλειδώσετε να χωρίσετε ένα έγγραφο pdf σε δύο ή δύο σε ένα και να τα μετατρέψετε σε ppt,jpg,Excel,word κτλ.
19.Μanuals lib


Σε αυτό το site θα βρείτε πάνω από 2.500.000 εκατομμύρια εγχειρίδια συσκευών (π.χ κουζίνες,ψυγεία τηλεοράσεις,χειριστήρια τηλεοράσεων,εκτυπωτές,τοστιέρες,aircontition,φωτογραφικές μηχανές,φούρνοι μικροκυμάτων κ.α.).


Μπορείτε online να πληκτρολογήσετε τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή συγκρότημα και να σας εμφανίσει σε σχήμα χάρτη και άλλα παρόμοια συγκροτήματα ή τραγουδιστές .Όσο ένα όνομα βρίσκετε κοντά στο συγκρότημα σας τόσο πιο κοντά βρίσκετε στα γούστα σας.Μπορεί να ανακαλύψετε και καινούργια συγκροτήματα που μπορεί να σας αρέσουν.Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα movie map όπου μπορείτε να δείτε άλλες παρόμοιες ταινίες κοντά στα γούστα σας ταινίες σχετικά με αυτή που έχετε κάνει αναζήτηση.


21.Send


Στο send μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο δωρεάν μέχρι 1GB και να στείλετε τον σύνδεσμο για να το κατεβάσει όποιος θέλετε τελείως ιδιωτικά κρυπτογραφημένα και ασφαλέστερα.Το αρχείο που θα ανεβάσετε παραμένει μέχρι και μια ώρα.

  • Ένα εναλλακτικό είναι το Send Anywhere.Όταν θέλουμε να στείλουμε διάφορα αρχεία αλλά είναι αρκετά μεγάλα σε χωρητικότητα και η υπηρεσίες e-mail δεν αρκούν δεν μπορούν να στείλουν τόσο μεγάλα αρχεία τότε το Send Anywhere είναι εδώ ώστε να παρέχει αυτήν την δυνατότητα είναι μια δωρεάν υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων μέσω διαδικτύου μέσω οποιασδήποτε συσκευής.Οι μέγιστοι χωρητικότητα των αρχείων που μπορείτε να στείλετε είναι 4Gb.Μπορείτε να στείλετε τα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή πχ.από έναν υπολογιστή στο Android smartphone σας μέσω ίντερνετ όταν ανεβάσετε το αρχείο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύνδεσμο(link) ή e-mail,τον σύνδεσμο μπορείτε να τον στείλετε οπουδήποτε και ο παραλήπτης του συνδέσμου θα κατεβάσει τα αρχεία,μέσω e-mail βάζετε το δικό σας e-mail και το e-mail του παραλήπτη μπορείτε να γράψετε και κάποιο μήνυμα και να το στείλετε.Μπορείτε να την κατεβάσετε ξεχωριστά για Android,iOS,macOS,Windows,Amazon Kindle,Windows,Linux,Chrome App,Chrome Extension,Whale Extension,Office,365 Outlook,WordPress Plugin.
  • Δείτε και αυτή την ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να στείλετε μέχρι 10GB αποστολή μεγάλων αρχείων και επίσης δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των παραληπτών.Τα αρχεία που έχετε ανεβάσει μπορούν να διατηρούνται στους διακομιστές για από 7 έως 14 ημέρες.
22.Tosdr


Σε αυτή την σελίδα θα δείτε τις πιο γνωστές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και μη,ιστοσελίδες σχετικά με τους όρους χρήσης που "διαβάζουμε" και αποδεχόμαστε,κάτι που δεν το κάνουμε αγνοώντας αν μας κρατούν τα στοιχεία μας ακόμη και μετά την διαγραφή του λογαριασμού μας αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τις υπηρεσίες που προσφέρει ή κάθε ιστοσελίδα.Η ιστοσελίδα αυτή βαθμολογεί την κάθε ιστοσελίδα για το αν αξίζει ή θα δεχτείτε τους πολύπλοκους όρους του.Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει να γράψετε ένα σημείωμα και να το στείλετε με ασφάλεια σε έναν παραλήπτη  χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις (Show options) και βάζοντας αν θέλετε κωδικό.Η "μορφή" που θα το στείλετε όταν δημιουργησετε το σημείωμα (note) θα είναι μέσω ενός συνδέσμου (link) ή email link.
  • Δεν μετατρέπει δωρεάν συνδέσμους url μόνο σε .mp3 αλλά κατεβάζει και σε μορφή βίντεο .mp4 μέχρι 2 ώρες βίντεο.


Το ClipConverter είναι μια δωρεάν εφαρμογή μετατροπής πολυμέσων, η οποία σας επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν οποιαδήποτε διεύθυνση ήχου ή βίντεο στις συνηθισμένες μορφές.
27.NumbeoΤο Numbeo έχει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων παγκοσμίως για δεδομένα που προέρχονται από χρήστες σχετικά με πόλεις και χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Numbeo παρέχει τρέχουσες και έγκαιρες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης, τους δείκτες στέγασης, την υγειονομική περίθαλψη, την κυκλοφορία, την εγκληματικότητα και τη ρύπανση.Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα τις τιμές των προϊόντων,νοίκι κτλ. σε όποια χώρα σας ενδιαφέρει.Πρακτικό για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά ή επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα.

28.HOW SECURE IS MY PASSWORD?Σε αυτή την ιστοσελίδα θα δείτε πόσο ισχυροί είναι οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε και σε πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να "σπάσουν".

29.Tiii
Εδώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε την σειρά την οποία θα ξεκινήσετε ή θέλετε να μάθετε πόσο χρονικό διάστημα θα κάνετε για να την δείτε όλη τη σειρά.

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ενδιαφέρων και χρήσιμο site παρακαλώ σχολιάστε!

Διαβάστε ακόμα: Δείτε 5 url κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο Youtube

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 14/03/2020

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιότερες αναρτήσεις
Από το Blogger.