Σχετικά με το blog

Γεια σας και καλώς ήρθατε ονομάζομαι Χρήστος Σιδηρόπουλος είμαι ο δημιουργός ο σχεδιαστής και ο μοναδικός αρθρογράφος του blog εδώ και 13 χρόνια. Το Tech News in Greek είναι ένα blog στο οποίο θα βρείτε διάφορα νέα και τα σημαντικότερα γεγονότα γύρω από της τεχνολογικές εξελίξεις του σήμερα αλλά και του παρελθόντος, επίσης θα βρείτε λύσεις και κόλπα για διάφορα πράγματα που έχουν να κάνουν με τον υπολογιστή σας το smartphone,Tablet και άλλες συσκευές σας, μεταφράσεις και εκδόσεις προγραμμάτων και παιχνιδιών στα ελληνικά οδηγοί και προτάσεις τεχνολογίας ιστοσελίδων κ.α.

Ο υπολογιστής το smartphone,tablet κτλ. είναι ένα παράθυρο για τον δικό σας κόσμο.

Έφτιαξα αυτό το blog το Tech News in Greek γιατί σε έναν κόσμο που η αγγλική γλώσσα είναι παντού κάποιος-α πάντα θα χρειαστεί την ελληνική γλώσσα είτε επειδή δεν ξέρει αγγλικά η απλά έτσι του αρέσει.


Η αρχική ιδέα για να φτιάξω το blog ήταν για ένα site στα ελληνικά μιλάμε για πριν 14 χρόνια βέβαια είδα ότι υπάρχουν και άλλες εκατοντάδες ιστοσελίδες αλλά δεν απογοητευτηκα γιατί το είχα χρόνια μέσα στο μυαλό μου και είπα θα το κάνω στην πραγματικότητα το blog αυτό. Μιας και έχω τελειώσει πληροφορική. Λοιπόν ήταν ένας προσωπικώς χώρος για μένα ένα χόμπι στο οποίο αναρτούσα διάφορα άρθρα , προγράμματα, βίντεο, εικόνες και αλλά πολλά κάτι σαν το cloud περίπου φανταστείτε, λοιπόν ένα τέτοιο blog τέλειος χύμα η σύνδεσμοι τα κείμενα όπως να 'ναι ένα χάος και όμως σε αυτό το χάος έμπαινε κόσμος και μάλιστα σχολίαζε κιόλας "μήπως έχεις αυτό το πρόγραμμα  "από που μπορώ να κατεβάσω αυτό" κτλ. ο αριθμός τον επισκεπτών αυξανόταν σταθερά στην αρχή 10-20-30 κάθε μέρα είχε φτάσει σε σημείο να μπαίνουν καθημερινά 100-110 άτομα και εκεί είπα να το σουλουπώσω να βάλω banner κουμπιά fan page στο facebook να φτιάξω ένα κανονικό blog με λίγα λόγια και έτσι άρχισα να ψάχνω πως μπορείς να φτιάξεις να δημιουργήσεις ένα blog να μοιραστώ αυτά τα οποία με ενδιαφέρουν με εσάς αφού υπάρχουν τα κοινά ενδιαφέρονται είπα γιατί όχι.


Το blog λειτουργεί κανονικά σαν blog από το 2010 αν και υπάρχει από το 2008 (το χάος).

Όλα όσα μπορούμε να έχουμε στα ελληνικά είναι εκνευριστικό ξέρετε που δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα στα περισσότερα προγράμματα ή παιχνίδια είναι σαν αυτές της συσκευές πχ. ένα Smartphone το οποίο πωλείται στην χώρα μας έχει σχεδόν όλες τις γλώσσες στις οδηγίες τις οποίες διαθέτη, αλλά δεν έχει ελληνικά, τότε γιατί αυτό το προϊόν βρίσκεται και πωλείται στην Ελλάδα σε Έλληνες; θα έπρεπε να απαγορεύονταν βάση νόμου να μην γινόταν εισαγωγή στη χώρα,  θα μoυ πείτε για το κέρδος...οκ.

Για να ξεκινήσετε να φτιάξετε ένα blog κατά την προσωπική μου γνώμη πρέπει να έχεις φαντασία δημιουργικότητα επιμονή και το ποιο σημαντικό είναι να σου αρέσει αυτό το οποίο θα δημιουργήσεις.


Συνεχίστε να μένετε ενημερωμένοι από το blog μου για τις νέες εξελίξεις και καινοτομίες της τεχνολογίας, λύσεις και προβλήματα που αφορούν όλους μας (αργά η γρήγορα :)) και μην ξεχνάτε ότι o υπολογιστής,smartphone,tablet κτλ. είναι ένα παράθυρο για τον δικό σας κόσμο!Πολλοί εκείνοι στο ίντερνετ που αντιγράφουν άρθρα και τα παρουσιάζουν σαν δικά τους ή αντιγράφουν μέρος ενός άρθρου αυτό είναι ανεπίτρεπτο θα πρέπει να βάζετε και την πηγή αν αντιγράψετε από το blog μου TechNewsinGreek.blogspot.gr θα πρέπει να αναγράφετε η πηγή με ενεργό link 
(π.χ. Πηγή:TechNewsinGreek.blogspot.gr).


"Δεν με ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Με ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους"

Νικολά Τέσλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.