Υπολογίστε online εύκολα το καθαρό ή το μικτό μισθό μισθωτών


Υπολογισμός του καθαρού και του μικτού μισθού μπορείτε να δείτε σε αυτές τις ιστοσελίδες χωρίς εγγραφές. Ακόμη μέσω τις ιστοσελίδας της Γ.Σ.Ε.Ε.-Κ.Ε.Π.Ε.Α. μπορείτε να ενημερωθείτε και να υπολογίσετε άμεσα μέσω online εφαρμογών υπολογισμό αποζημίωσης απόλυσης, αδείας, εκ περιτροπής απασχόληση, δώρου Πάσχα κτλ.

Mikta-kathara


Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει εύκολο και γρήγορο υπολογισμό του καθαρού ή μικτού μισθού μισθωτών μετά τις απαραίτητες κρατήσεις για ΙΚΑ και εφορία. Απλώς συμπληρώστε τα καθαρά ή μικτά σας εισοδήματα και το πρόγραμμα θα υπολογίσει αυτόματα τα υπόλοιπα ποσά.

Παράδειγμα: Βάζετε στο πεδίο ανά μήνα τον μικτό μισθό και αυτόματος σας εμφανίζει από κάτω ακριβώς τον καθαρό μισθό. Για ιδιωτικό τομέα επιλέγετε 14 μήνες και 12 για δημόσιο.

Aftertax


Το κείμενο περιλαμβάνει υπολογισμούς για τη μετατροπή μισθών από καθαρά σε μικτά και αντίστροφα, αφαιρώντας μισθωτούς ιδιωτικού τομέα. Επίσης, πραγματοποιούνται υπολογισμοί εργοδοτικών εισφορών και εργοδοτικού κόστους, λαμβάνοντας υπόψη ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ και κρατήσεις εφορίας. Τέλος, παρέχονται οι φορολογικοί συντελεστές για το έτος 2023 και οι κλίμακες φορολογίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.