Xiaomi Mi MIX 2020: Με full-screen σχεδιασμό και δεύτερη οθόνη στην πλάτη

Η Xiaomi κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια τη σειρά Mi MIX η οποία συνήθως αλλάζει τα στάνταρ στα smartphones. Το πρώτο Mi MIX ξεκίνησε το trend των bezel-less smartphones, και το πιο πρόσφατο Mi MIX Alpha εντυπωσίασε τους πάντες με τον μοναδικό του σχεδιασμό. Σύντομα, το Xiaomi Mi MIX 2020 θα ταράξει για μία ακόμα φορά τα νερά της βιομηχανίας των smartphones.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει
Αυτές τις ημέρες, εμφανίστηκε στο Slashleaks ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η κινέζικη κατασκευάστρια και αφορά ένα smartphone με όνομα Mi MIX 2020. Ακολουθώντας τη λογική των προηγούμενων MIX συσκευών το Mi MIX 2020 δεν μοιάζει με κάτι που έχουμε ξαναδεί, τουλάχιστον στο σύνολο του.

Αρχικά, σύμφωνα με τα σκίτσα, το Xiaomi Mi MIX 2020 θα έχει πλήρες bezel-less οθόνη, στην κορυφή της οποίας υπάρχει το ηχείο, ο αισθητήρας εγγύτητας και ο αισθητήρας ειδοποιήσεων.

Όπως παρατηρούμε στα σκίτσα, δεν υπάρχει πουθενά εμφανής selfie κάμερα. Οπότε, θα μπορούσε η κατασκευάστρια να εξοπλίσει το smartphone με under-display κάμερα, παρά γεγονός ότι η ίδια έχει αναφέρει πως η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη ακόμη.

Φαίνεται πως το Xiaomi Mi MIX 2020 θα έχει δύο πίσω κάμερες και μία μικρή οθόνη κάτω από αυτές. Η οθόνη θα μπορούσε να χρησιμεύει για τη λήψη selfie, αλλά και για την προβολή πληροφοριών.

Τέλος, όπως είναι λογικό πρόκειται απλά για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα γίνει πραγματικότητα. Εκτός αυτού, δεν γνωρίζουμε την πηγή από την οποία προήλθε το leak ή κατά πόσο τα σχέδια ανταποκρίνονται στον τελικό σχεδιασμό του φερόμενου ως Mi MIX 2020.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.