Οι 5 καλύτεροι δωρεάν εξομοιωτές Android για τον υπολογιστή


Bluestacks X



Ο Bluestacks X είναι ο ποιο δημοφιλής εξομοιωτής Android για τον υπολογιστή. Τον χρησιμοποιούν πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παίζετε πολλαπλά παιχνίδια ταυτόχρονα το ίδιο παιχνίδι πολλές φορές. Είναι γρήγορος και εύκολος στην χρήση και χρησιμοποιεί την τεχνολογία "layercake" η οποία σας βοηθά να παίξετε ομαλά τα πιο απαιτητικά παιχνίδια γραφικών στον υπολογιστή σας.

Droid4x Android Emulator



Το Droid4x Android Emulator έχει πολλές δυνατότητες σε σχέση με τους υπόλοιπους εξομοιωτές. Διαθέτη ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας Μπορείτε να καταγράψετε την οθόνη όταν παίζετε κάποιο παιχνίδι ή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή στη μεγάλη οθόνη των Windows σας και μπορείτε να στείλετε σε όλα τα κορυφαία δίκτυα κοινωνικών μέσων, ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα joystick για να παίξετε παιχνίδια.

Memu



Το Memu είναι ένας εξομοιωτής Android που υποστηρίζει chipset AMD όσο και της Intel.Υποστηρίζει τα Android Jelly Bean, Kit Kat και Lollipop.Μπορείτε να εκτελέστε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Genymotion



Ο εξομοιωτής Genymotion προτείνετε για τους προγραμματιστές του android καθώς σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τις διάφορες εφαρμογές σε διάφορες συσκευές που δεν διαθέτετε. Μπορείτε για παράδειγμα να έχετε ένα εικονικά samsung galaxy s8 και να του τρέχετε android 8.0.

YouWave



Το YouWave είναι ένας από τους ποιο παλαιότερους εξομοιωτές Android για τον υπολογιστή. Στην δωρεάν έκδοση του χρησιμοποιεί την έκδοση android Ice cream sandwich και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Android Lollipop (5.1.1) πρέπει να πληρώσετε. Υποστηρίζετε από τα λειτουργικά Winows xp και Windows 7.

H ανάρτηση ανανεώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.