Εναλλακτικό αθόρυβο case από πέτρα και ξύλο για το Playstation 4

Ο μόνος ήχος που θέλουν να ακούν οι gamers ενώ απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, είναι αυτός που προέρχεται από την τηλεόραση, τα ηχεία ή το headset τους. Δυστυχώς, τόσο τα PC όσο και οι κονσόλες, παράγουν ενοχλητικό θόρυβο.

Κι ενώ οι PC gamers έχουν αρκετούς τρόπους στη διάθεσή τους για να αντιμετωπίσουν το εν λόγω πρόβλημα, όσοι χρησιμοποιούν παιχνιδομηχανές μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν τις... πατέντες. Για παράδειγμα, ένας modder που είναι γνωστός ως FanlessGuy, κατάφερε να κατασκευάσει ένα Sony PlayStation 4 Slim με ειδικό case, το οποίο δεν έχει ανεμιστήρα και έτσι είναι πρακτικά αθόρυβο - αν εξαιρέσουμε τον ήχο που παράγει το drive καθώς διαβάζει κάποιο οπτικό δίσκο.

Διαβάστε επίσης: Xstation: PlayStation 4 και Xbox One σε μια συσκευή
Η κατασκευή βασίζεται σε πέτρα, αλουμίνιο και ξύλο, ενώ αξιοποιεί ειδικό παθητικό σύστημα ψύξης. Σημειώστε ότι και ο σκληρός δίσκος της κονσόλας έχει αντικατασταθεί με SSD, γεγονός που περιορίζει ακόμα περισσότερο τον παραγόμενο ήχο.

Το σύστημα ζυγίζει 10,4 κιλά, όμως αυτή η αύξηση του βάρους άξιζε τον κόπο, αφού σύμφωνα με τον FanlessGuy λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και περίπου έξι μήνες και μάλιστα σε χαμηλότερη θερμοκρασία από την εργοστασιακή έκδοση του PlayStation 4 Slim.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.