Αναγνώριση προσώπου στο Samsung Galaxy S8


Αποτέλεσμα εικόνας για samsung galaxy s8Τα περισσότερα smartphones σήμερα έχουν αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά οι κατασκευαστές ετοιμάζονται για το επόμενο trend. Η Samsung είχε κάνει τη διαφορά με το Galaxy Note 7, όπου έβαλε σκάνερ ίριδας.Οι νέες πληροφορίες τη θέλουν να κάνει τη μετάβαση σε αναγνώριση προσώπου. Οι πηγές αναφέρουν ότι λόγω των περιορισμών που έχει το σκάνερ ίριδας ως προς την ταχύτητα και την ακρίβεια, η Samsung αποφάσισε να βάλει αναγνώριση προσώπου στο Galaxy S8. Με το face scanner το κινητό θα ξεκλειδώνει σε λιγότερα από 0.01 δεύτερα.

Προς το παρόν οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες, αλλά η ενσωμάτωση face scanner στα smartphones μπορεί να είναι το next big thing. Εκτός από την Samsung και η Apple έχει ακουστεί ότι θα βάλει αναγνώριση προσώπου στο iPhone 8.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το Samsung Galaxy S8 έλεγαν ότ θα δούμε σκάνερ ίριδας όπως το Note 7. Μέχρι την 29η Μαρτίου που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα.

Τα Galaxy S8 και S8+ θα έχουν σχεδόν bezel-less οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών, αντίστοιχα, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB. Η μπαταρία του Galaxy S8 είναι 3000mAh, ενώ το S8+ αναμένεται στα 3500mAh. Από press render που έχει διαρρεύσει έχει επιβεβαιωθεί η ύπαρξη θύρας USB-C, υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ. και σκάνερ ίριδας.

samsung galaxy s8 render

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.