Νέα mobo για Skylake από την Gigabyte

Gigabyte Z170X Gaming G1Μετά την αποκάλυψη των πρώτων επεξεργαστών Skylake της Intel, η Gigabyte ανακοίνωσε τις πρώτες της motherboards με το socket LGA 1151 και chipset το Z170.

Τα περισσότερα mobos της Gigabyte απευθύνονται σε gamers και όσους θέλουν κορυφαίες επιδόσεις από το σύστημά τους.

Από τις νέες motherboards ξεχωρίζει η Gigabyte Z170X Gaming G1 που είναι η κορυφαία της σειράς και απευθύνεται σε gamers.

Η Gigabyte Z170X Gaming G1 δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ψύξει τα VRM του mobo με την υδρόψυξη που χρησιμοποιεί, ενώ εξοπλίζεται με το κύκλωμα ήχου Creative Sound Blaster ZxRi .

Ένα από τα χαρακτηριστικά των νέων motherboards είναι ο ελεγκτής USB 3.1 από την Intel και όχι από κάποιο τρίτο κατασκευαστή.

Επιπλέον, η Gigabyte έχει εξοπλίσει τις motherboards με τους ποιοτικούς Nichicon Fine Gold πυκνωτές στο κύκλωμα ήχου και στα υπόλοιπα μέρη της κάθε motherboard, ενώ οι overclockers θα βρουν υποστήριξη για BCLK overclocking σε μεγάλες συχνότητες.

Όσον αφορά τα στάνταρ χαρακτηριστικά για RAM dimm slots, υποδοχές PCI Express, θύρες USB και SATA, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των νέων Skylake mobos της Gigabyte, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Gigabyte Z170 motherboards.

Gigabyte Z170X Gaming G1
Gigabyte Z170X Gaming G1

Gigabyte Z170XP-SLI
Gigabyte Z170XP-SLI

Gigabyte Z170M-D3H
Gigabyte Z170M-D3H

Gigabyte Z170X-Gaming 7
Gigabyte Z170X-Gaming 7

Gigabyte Z170X-UD5
Gigabyte Z170X-UD5

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.