Την υψηλότερης χωρητικότητας κάρτα SD στον κόσμο χωρητικότητας 512 GB από την SanDisk

Σύμφωνα με την εταιρεία, η SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-Ι memory card είναι η υψηλότερης χωρητικότητας κάρτα SD στην αγορά, και είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών που χρειάζονται εξελιγμένο εξοπλισμό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καταγραφής 4K Ultra High Definition (3840x2160p) video, Full HD video (1920x1080) και high speed burst mode φωτογραφία.
Όπως δήλωσε ο Ντινές Μπαχάλ, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ προϊόντων της SanDisk, το 4Κ Ultra HD αποτελεί παράδειγμα μιας τεχνολογίας που «μας ωθεί στην ανάπτυξη νέων αποθηκευτικών λύσεων ικανών να διαχειρίζονται αρχεία τεραστίου μεγέθους. Η κάρτα 512GB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I αποτελεί εντυπωσιακή πρόοδο, που επιτρέπει στους επαγγελματίες να αποθηκεύουν αξιόπιστα περισσότερο υλικό σε μία μεμονωμένη κάρτα από ό,τι ποτέ άλλοτε».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από το 2003, που η SanDisk αποκάλυψε την πρώτη της SD κάρτα των 512 ΜΒ, οι απαιτήσεις χωρητικότητας έχουν αυξηθεί σημαντικά και η κάρτα των 512 GB αντιπροσωπεύει 1.000πλασιασμό της χωρητικότητας μέσα σε μόλις πάνω από μια δεκαετία, ωστόσο διατηρεί το ίδιο μέγεθος. Η κάρτα παρέχει ταχύτητες εγγραφής μέχρι και 90 ΜΒ/s και ταχύτητα καταγραφής UHS Speed Class 3 (U3) για υψηλής ανάλυσης, φυσικού χρώματος και stutter-free 4K Ultra HD βίντεο. Ταχύτητες μεταφοράς που αγγίζουν τα 95 ΜΒ/s έχουν ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
Για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, η κάρτα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει και να ανταποκρίνεται σε ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, νερό, κραδασμοί, ακτινοβολία), ενώ συνοδεύεται από ειδική προσφορά download λογισμικού για ανάκτηση φωτογραφιών που έχουν σβηστεί κατά λάθος.
Το κόστος της ανέρχεται (προτεινόμενη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή) στα 799,99 δολάρια.
Πηγή:palo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.