Σε 8 ημέρες τα αποκαλυπτήρια των Windows 9

Με τις προσκλήσεις που έστειλε χθες στα αμερικανικά μίντια, η Microsoft επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ αρκετών σάιτ τεχνολογίας, τα οποία εδώ και εβδομάδες αναφέρουν πως η εταιρεία θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των Windows 9 στο τέλος του μήνα.
Η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματισθεί για τις 30 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο, με θέμα «τι έρχεται στα Windows και τις επιχειρήσεις», όπως αναφέρει η πρόσκληση. Ένας τίτλος που κάνει αρκετούς ειδικούς να εκτιμούν πως στην εκδήλωση θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις νέες λειτουργίες για εταιρείες και επαγγελματίες, τις οποίες πρόκειται να ενσωματώσει η Microsoft στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της.
Με βάση τις πληροφορίες και το βίντεο που έχουν διαρρεύσει, στην καινούρια έκδοση θα επανέλθει το μενού «Έναρξη», το οποίο ήταν «σήμα κατατεθέν» του λειτουργικού της Microsoft μέχρι τα Windows 8, ενώ θα προστεθεί ένα Κέντρο Ειδοποιήσεων, όπου θα συγκεντρώνονται οι ενημερώσεις από τα προγράμματα που τρέχουν στον υπολογιστή ή την ταμπλέτα. Επίσης, θα υπάρχουν αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον, όπως και αλλαγές που κάνουν το λειτουργικό ακόμη πιο φιλικό στα πληκτρολόγια και τα «ποντίκια».
Η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει μια πιλοτική έκδοση των Windows 9 τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την εκδήλωση, για όσους προγραμματιστές θελήσουν να τα δοκιμάσουν. Η κανονική κυκλοφορία του νέου λειτουργικού αναμένεται να γίνει την άνοιξη του 2015.
Πηγή:kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.