Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

8 Αυγ 2014

Oι 10 πιο δημοφιλής ιστοσελίδες για torrent του 2018

 Τα 2 χρόνια που μας πέρασαν έκλεισαν πολύ γνωστές σελίδες torrent όπως το TorrentProject,ExtraTorrent και το Pirate Bay μπλοκαρίστηκε σε πολλές χώρες..Σας συμβουλεύω να μπαίνετε σε αυτές τις σελίδες από τον Firefox καθώς από τον Google Chrome η Google μπλοκάρει μερικά από αυτά την πρόσβαση σε αυτά τα torrent sites.
1.The PirateBay


Για πολλούς ανθρώπους το Pirate Bay είναι συνώνυμο με το BitTorrent. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια και συνεχίζει να επεκτείνεται, παρά τα διάφορα νομικά προβλήματα και προβλήματα με τις διάφορες κυβερνήσεις που καταφέρνει να αποφεύγει. Το Pirate Bay έχει αυτή τη στιγμή πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές σελίδων το μήνα.

2.RARBG


RARBG, η οποία ξεκίνησε ως μια βουλγαρική tracker πριν από αρκετά χρόνια,.Επειδή δεν είναι τόσο γνωστή η συγκεκριμένη σελίδα αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα για αυτήν γιατί κρατά μακριά τις αρχές.Τα torrents τα οποία και διαθέτη έχουν αρκετά καλή ποιότητα για ταινίες και σειρές.

3.1337x


Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας λένε ότι ξεκίνησε 1337x για να "γεμίσουν ένα εμφανές κενό, όπου φάνηκε ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας συνείδησης ad τοποθεσίες δωρεάν torrent με δημόσια trackers." Από κοινού με τα περισσότερα άλλα sites στο top 10, 1337x.org σήμερα έχει μπλοκαριστεί από τους μεγαλύτερους πάροχους του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο.Κάποια στιγμή χαροπάλευε να κρατηθεί στην ζωή και μέσα στο top 10 των torrent sites γιατί οι διαχειριστές και οι συντονιστές το εγκατέλειπαν. Βέβαια αντιμετωπίζει μπλοκαρίσμάτα από μεγάλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου σε διάφορες χώρες, όπως για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο.Tα δύο τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά.

4.KickassTorrents


KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή.Παρά τα προβλήματα χώρου και μπλόκα από τους παρόχους Διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, η περιοχή συνεχίζει να αυξάνεται.Το κλείσανε κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβαλε η apple και το facebook το χεράκι τους ξανάνοιξε και τώρα είναι και πάλι ανοιχτό με την κατάληξη .cd.Ξαναγεννήθηκε από πρώην εργαζόμενους και η νέα ιστοσελίδα είναι kickass.cd.It's ALIVE!

5.Torrentz2 

Το Torrentz υπήρξε η μεγαλύτερη BitTorrent μηχανή μετά-αναζήτησης για πολλά χρόνια. Τον Δεκέμβριο άλλαξε ονομασία σε torrentz2.eu και κατάργησε συνδέσμους magnet και μόνο μέσω hash μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουν.Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα κατεβάσματος μέσω magnet,έχει επίσης μειωθεί ο αριθμός τον torrents και παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους συνδέσμους μερικές φορές.Ο ιστότοπος εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς.

6.EZTV


Η ομάδα διανομής EZTV είναι μια ιστοσελίδα για ταινίες και σειρές κ.α.Διαθέτει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και δημιουργεί και κυκλοφορεί τα δικά της torrents.Βέβαια δεν είναι προσβάσιμο από διάφορες χώρες.

7.YIFY-TORRENTS


Περίπου πριν από πέντε χρόνια κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ του το YIFY αλλά σήμερα η ομάδα των ταινιών είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στα πειρατικά site στο Internet. Η φήμη αυτή είχε ως αποτέλεσμα το δικαστήριο διέταξε ISP αποκλεισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν 3 χρόνια.Κυκλοφορούν τα δικά τους torrents.Και είναι από τις μεγαλύτερες πειρατικές σελίδες ταινιών στο διαδίκτυο.

8.TorrentDownloadsΤο torrent-site TorrentDownloads είναι μέσα στο top 10 φέτος όπως και πέρσι. Μοιάζει λίγο με το kickass στην εμφανίσει όταν το δείτε το περιεχόμενο του ανανεώνεται συνέχεια με αρκετά μεγάλο αριθμό torrents.Την χρονιά που μας πέρασε το 2017 έγινε αρκετά δημοφιλές.Είναι μπλοκαρισμένο από πολλές χώρες που όπως είναι φυσικό η πρόσβαση σε αυτό είναι μόνο μέσου proxy ή VPN.

9.Limetorrents


Το Limetorrents.cc βρίσκετε εδώ και 5 χρόνια και έχει αρκετά πολλούς χρήστες που το υποστηρίζουν,πολύ εύχρηστο με μεγάλο αριθμό torrents για ταινίες,σειρές,μουσική,παιχνίδια,προγράμματα κτλ.

10.TorLock


Το TorLock είναι ένας ιστότοπος αρκετά δημοφιλής που περιέχει μεγάλο αριθμό από torrents.

Το Technewsingreek.blogspot.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για αυτά τα torrent sites. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Τα 21 ελληνικά καλύτερα sites για παρακολούθηση online ταινιών

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 26/02/2018


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου