Blogger templates

I Support the Bring Them Back Campaign

8 Αυγ 2014

Oι 10 πιο δημοφιλή ιστοσελίδες για torrent του 2017

Η χρονιά που μας πέρασε το 2016 δεν θα λέγαμε ότι ήταν και η καλύτερη για τις εν λόγω σελίδες γιατί κάποιες από αυτές κλείσανε τους κατάσχεσαν τα domain name τους,μπλοκαρίσματα IP διευθύνσεων τους και άλλα πολλά.Σας συμβουλεύω να μπαίνετε σε αυτές τις σελίδες από τον Firefox καθώς από τον Google Chrome η Google μπλοκάρει μερικά από αυτά την πρόσβαση σε αυτά τα torrent sites.1.The PirateBay

Για πολλούς ανθρώπους το Pirate Bay είναι συνώνυμο με το BitTorrent. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε πριν από μια δεκαετία και συνεχίζει να επεκτείνεται, παρά τα διάφορα νομικά προβλήματα, λυκίσκο τομέα και μπλόκα ISP. Το Pirate Bay έχει αυτή τη στιγμή πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές σελίδων το μήνα.

2.KickassTorrents

KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή.Παρά τα προβλήματα χώρου και μπλόκα από τους παρόχους Διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, η περιοχή συνεχίζει να αυξάνεται.Το κλείσανε κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβαλε η apple και το facebook το χεράκι τους ξανάνοιξε και τώρα είναι και πάλι ανοιχτό με την κατάληξη .cd.Ξαναγεννήθηκε από πρώην εργαζόμενους και η νέα ιστοσελίδα είναι kickass.cd.It's ALIVE!

3.Torrentz 

Το Torrentz υπήρξε η μεγαλύτερη BitTorrent μηχανή μετα-αναζήτησης για πολλά χρόνια. Σε αντίθεση με τα άλλα sites που εμφανίζονται στον κατάλογο Torrentz δεν φιλοξενεί αρχεία torrent, απλώς ανακατευθύνει τους επισκέπτες σε άλλα μέρη στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί διάφορα ονόματα χώρου με .eu είναι το πιο δημοφιλές.Είναι θα λέγαμε η μηχανή αναζήτησης των torrent σελίδων.

4.ExtraTorrent

Το ExtraTorrent συνεχίζει να κερδίζει περισσότερους χρήστες και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή των 10, τώρα τοποθετείται ως τη 4η πιο μεγάλη επισκεψιμότητα  ιστοσελίδα torrent. Αυτή η επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από τις ομάδες όπως η MPAA ο οποίος πρόσφατα φώναξε ExtraTorrent ως ένα από τα κορυφαία sites για πειρατές. Η ιστοσελίδα αναγκάστηκε από το εμπορικό στον τομέα .com στο .cc, αφού είχε ανασταλεί από τον καταχωρητή του domain του.Επίσης έχει ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα BitTorrent στον κόσμο.

5.YIFY-TORRENTS

Περίπου πριν από τέσσερα χρόνια κανείς δεν είχε ακούσει κανένας ποτέ του το YIFY αλλά σήμερα η ομάδα των ταινιών είναι μία από  τα πιο αναγνωρίσιμoς πειρατικά site στο Internet. Η φήμη αυτή είχε ως αποτέλεσμα το δικαστήριο διέταξε ISP αποκλεισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν 3 χρόνια.Καταφέρανε να το κλείσουνε και αυτό άνοιξε σε καινούργιο domain.Τώρα είναι από τις μεγαλύτερες πειρατικές σελίδες ταινιών στο διαδίκτυο.

6.EZTV

Η ομάδα διανομής TV-torrent EZTV είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε περιεχόμενο μόνο για τηλεόραση. Λόγω της εστίασης της κυκλοφορίας EZTV ποικίλλει ανάλογα με τις εποχές της τηλεόρασης.Βέβαια δεν είναι προσβάσιμο από διάφορες χώρες.

7.1337x

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας λένε ότι ξεκίνησε 1337x για να "γεμίσουν ένα εμφανές κενό, όπου φάνηκε ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας συνείδησης ad τοποθεσίες δωρεάν torrent με δημόσιες trackers." Από κοινού με τα περισσότερα άλλα sites στο top 10, 1337x.org σήμερα μπλοκαριστεί από τους μεγαλύτερους πάροχους του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο.Κάποια στιγμή χαροπάλευε να κρατηθεί στην ζωή και μέσα στο top 10 των torrent sites γιατί η διαχειριστές και οι συντονιστές το εγκατέλειπαν. Βέβαια αντιμετωπίζει μπλοκαρίσμάτα από μεγάλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου σε διάφορες χώρες, όπως για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο.

8.RARBG

RARBG, η οποία ξεκίνησε ως μια βουλγαρική tracker πριν από αρκετά χρόνια,.Επειδή δεν είναι τόσο γνωστή η συγκεκριμένη σελίδα αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα για αυτήν γιατί κρατά μακριά τις αρχές.Αλλά αυτή την φόρα έκανε μεγάλη πρόοδο από πέρσι.

9.YTS.ag

Η YTS.ag μοιάζει στην ονομασία με την ομάδα του YTS ή του YIFY αλλά δεν είναι.Η YTS είναι εκείνη η ομάδα που έχει αναλάβει την συνέχεια της λειτουργίας του γνωστού torrent-site YIFY.

10.TorrentDownloads

Το torrent-site TorrentDownloads είναι μέσα στο top 10 φέτος όπως και πέρσι. Μοιάζει λίγο με το kickass στην εμφανίσει όταν το δείτε το περιεχόμενο του ανανεώνεται συνέχεια με αρκετά μεγάλο αριθμό torrents.

Άλλα torrent sites...

Limetorrents

Το Limetorrents.cc ξεκίνησε επίσης τις iTorrents μνήμη cache torrent πριν από λίγους μήνες, η οποία χρησιμοποιείται από πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης torrent.

TorrentHound

Με το TorrentHound μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία torrent ταινίες,σειρές,παιχνίδια κ.α. Την συγκεκριμένη σελίδα την έχουν μπλοκάρει πολλές χώρες και ειδικά η ΗΠΑ χαρακτηρίζοντάς τον ως τον παράδεισο της πειρατείας.

isoHunt.to

Ξεκίνησε πρίν 4 χρόνια περίπου, λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά το isoHunt.com που έκλεισε. Η ιστοσελίδα δεν είναι συνδεδεμένες με το παλιό isoHunt αλλά αντιγραφή του σχεδιασμού του site. Αυτό  χωρίς επιτυχία, καθώς η περιοχή έχει τώρα τα εκατομμύρια των σελίδων την ημέρα.

BitSnoop

Το BitSnoop είναι ένας από τους μεγαλύτερες  BitTorrent ιστοσελίδες, υποστηρίζοντας 21.437.061 αρχεία torrent κατά τη στιγμή της γραφής. Λίστα torrents του site συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά, όπως και ο αριθμός των ανακοινώσεων DMCA που λαμβάνει.


Το Technewsingreek.blogspot.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για αυτά τα torrent sites. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Τα 21 ελληνικά καλύτερα sites για παρακολούθηση online ταινιών

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 03/05/2017

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου