Η εφαρμογή e-Score είναι η απόλυτη εφαρμογή σε 26 σπορ και για 3000 πρωταθλήματα & διοργανώσεις από όλο τον κόσμο (LIVE).

Η εφαρμογή e-Score η οποία είναι δωρεάν και εύχρηστη και είναι πλήρως στα ελληνικά για Adroid και iOS κινητά περιέχει όλα τα δημοφιλή σπορ (συνολικά 26) η οποία προσφέρει Live τα αποτελέσματα από όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ποδόσφαιρο: Superleague, Champions League, Premier League κτλ. Μπάσκετ: Basket League, NBA, Euroleague και περισσότερες από 100 ακόμα διοργανώσεις,Τένις: Τουρνουά ATP, WTA, Τσάλεντζερς, Διοργανώσεις ITF, Davis Cup, Fed Cup,Βόλεϊ: Volley league, Champions League κτλ.και άλλα σπορ),των αγώνων διαθέτη όλες τις οργανώσεις και περιέχει αναλυτικά Live την ημερομηνία το σκορ τις κάρτες τα στατιστικά (π.χ 1ο και 2ο ημίχρονο) την διάταξη των παιχτών ακόμα και τις αλλαγές που γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα περιγράφει τις ομάδες οι οποίες θα προκριθούν και θα υποβιβαστούν και τις αποδόσεις από δημοφιλής ιστοσελίδες. Υπάρχει ένα πρόσθετο "Οι αγώνες μου" στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε τις ομάδες που σας ενδιαφέρουν με ειδοποιήσεις κάθε φορά αλλά και σε συνδυασμό με άλλα σπορ (π.χ Ποδόσφαιρο,Μπάσκετ). Περιέχει αναλυτικούς πίνακες βαθμολογιών για όλα τα σπορ. Μπορείτε ακόμα να επισκευφθείτε την ιστοσελίδα escore.gr. Η εφαρμογή απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που παίζουν "Πάμε στοίχημα" καθώς αυτή η εφαρμογή θα τους λύσει τα χέρια. Είναι επίσης μια από της δημοφιλέστερες εφαρμογές αυτού του είδους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.