Μετατρέψτε το Android smartphone σας σε Windows Phone 8


Μπορεί η Microsoft να έχει κλέψει τις εντυπώσεις το τελευταίο καιρό με τα νέα Windows Phone 8 smartphones που έχουν παρουσιαστεί, όμως φαίνεται πως η απάντηση έχει έρθει αρκετά γρήγορα από τους developers εφαρμογών Android, κάτι που είχαμε δει και στο παρελθόν με launchers όπως τους Launcher7, Metro UI και Windows Phone 7 Launcher.
Ο λόγος για την εφαρμογή Launcher WP8, μία επιτυχημένη προσπάθεια της ιαπωνικής ομάδας ανάπτυξης QiHang, η οποία προσφέρει μία αυθεντική αίσθηση του νέου user interface της Microsoft σε όλες τις συσκευές με Android 2.2 και άνω. Πέρα από τα βασικά πλακίδια (live tiles), τα οποία παρέχονται σε ποικίλα μεγέθη, ο εν λόγω launcher δίνει στους χρήστες αρκετή ελευθερία για customizations, με πολλά χρώματα θεμάτων, υποστήριξη widget και εικονιδίων από την κάρτα μνήμης, επιλογή wallpaper, time tile, ζωντανά tile επαφών και φωτογραφιών, απαλοιφή του statusbar, WP κλείδωμα, αλλά και πολλά άλλα.
Η εφαρμογή βρίσκεται στην έκδοση 1.1.1 και ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store της Google εδώ.
Πηγή:techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.