Νέες γρήγορες μνήμες Kingston HyperX 2666ΜΗz που φτάνουν σε συχνότητες μέχρι 2800MΗz


H Kingston Technology φέρνει την απίστευτα γρήγορη μνήμη HyperX 2666MHz, που υποστηρίζει την τρίτη γενιά επεξεργαστών Intel Core i7 και i5, "Ivy Bridge". Οι νέες μνήμες κυκλοφορούν σε kits των 2 καναλιών, με χωρητικότητες 16GB, 8GB και 4GB και φτάνουν σε συχνότητες μέχρι 2800MΗz.
Χάρη στα σημαντικά οφέλη απόδοσης, πρόκειται για την καλύτερη μνήμη για benchmarkers, ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers, για χρήση με τους καινούργιους επεξεργαστές Ivy Bridge. Η μνήμη HyperX της Kingston, είναι διαθέσιμη σε kits των 2, στα 16GB και 8GB με συχνότητες στα 1600MΗz, 2133MΗz, 2400MΗz και σύντομα στα 2666Mhz.

"Η νέα αρχιτεκτονική 22 Νανομέτρων (22nm) αυτού του επεξεργαστή, εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση για benchmarkers, ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers", σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Management της Kingston Technology Europe στην Ελλάδα. "Οι ενθουσιώδεις χρήστες  που θέλουν να φτάσουν τα όρια της απόδοσης των νέων επεξεργαστών θα θελήσουν να τον συνδυάσουν  με τη μνήμη HyperX της Kingston. To kit μας στα 2666Mhz, σε συνδυασμό με την top μητρική της οικογένειας Ivy Bridge θα προσφέρει απαράμιλλη απόδοση".

Η Kingston απέσπασε την πιστοποίηση Intel XMP για οικογένεια της μνήμης HyperX, η οποία κατασκευάστηκε για τους νέους επεξεργαστές 3000 series. Επιπλέον, τα ΗyperX kits μνήμης 2800ΜΗz πιστοποιήθηκαν στα ακόλουθα motherboards: ASUS P8Z77-V Deluxe, P9Z77-V and GIGABYTE Z77X-UD5H.

Η μνήμη HyperX της Kingston είναι ήδη διαθέσιμη και συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.