Ιός στο facebook εμπνευσμένος από το... «Twilight»!



Είστε φαν του «Twilight» και έχετε λογαριασμό στο facebook; Τότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητές σας στη δημοφιλή ιστοσελίδα, καθώς ένας νέος ιός κυκλοφορεί και έχει κάνει πολλούς να την «πατήσουν»! Ο ιός έχει μορφή παιχνιδιού και κάνοντας like στο like που εμφανίζεται στην οθόνη σας καλείστε να παίξετε και εσείς.



Στη συνέχεια θα καλεστείτε να παίξετε το παιχνίδι πατώντας την επιλογή «Play Now».



Έπειτα θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη ένα like... Με το like αυτό θα στείλετε τον ιό και στους υπόλοιπους φίλους σας, εκτός και αν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν το «NoScript» του Firefox, αφού αυτό θα σας προειδοποιήσει.



Εάν δεν λάβετε υπόψιν την προειδοποίηση, τότε θα στείλετε τον ιό και εσείς στους φίλους σας. Το πρόβλημα όμως δεν σταματά εδώ! Το επόμενο παράθυρο καλεί τους χρήστες να επιτρέψουν την πρόσβαση μιας εφαρμογής σε βασικές πληροφορίες του λογαριασμού σας.



Φυσικά, εάν αγαπάτε την ταινία, θα το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη! Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι την άγνοιά σας, ώστε να βγάλουν λεφτά. Άθελά σας συμμετέχετε σε μια online έρευνα, όπου για κάθε άτομο που λαμβάνει μέρος, κάποιοι παίρνουν λεφτά.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.