Η επιστροφή της Commodore


Αρκετοί από εσάς έχουν ήδη βγάλει τις πρώτες γκρίζες τρίχες στα μαλλιά σας και θυμούνται καθαρά τα πρώτα τους βήματα στο gaming με μηχανήματα σαν τον Commodore 64 στα τέλη της δεκαετίας του '80. Πιστεύουμε λοιπόν ότι οι συγκεκριμένοι φίλοι θα νοιώσουν υπέροχα μόλις μάθουν ότι το κλασσικό μηχάνημα θα επανακυκλοφορήσει στην αγορά!


Όπως φανερώνει και το επίσημο website του Commodore 64, εμφανισιακά ο νέος Commodore έχει την ίδια όψη με το κλασσικό σύστημα, αλλά κάτω από το κάλυμμά του οι προδιαγραφές είναι απολύτως σύγχρονες. Για παράδειγμα, το βασικό μοντέλο φιλοξενεί μία mini-ITX motherboard με επεξεργαστή Intel Atom D525 στα 1.8GHz, το Ion 2 chipset γραφικών της Nvidia και 2GB μνήμη DDR3, καθώς επίσης ένα DVD drive, θύρες USB και μία υποδοχή για κάρτες SD. Φυσικά, το μηχάνημα έχει ενσωματωμένο ένα C64 emulator για να θυμάστε τα παλιά.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο νέος Commodore 64 είναι άμεσα διαθέσιμος για παραγγελία, σε τρεις διαφορετικούς τύπους, με κόστος που κυμαίνεται ανάμεσα στα 250 και στα 895 δολάρια. Η εταιρεία θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες από Ευρώπη στα τέλη Απριλίου.

Πηγή:http://www.pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.