Ξεπούλησε το πρωτότυπο Asus Eee Transformer Τablet


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Asus Εee Pad Transformer, που μεταμορφώνεται από Laptop σε Tablet και το αντίστροφο, ξεπούλησε την ημέρα του λανσαρίσματός του στην αμερικανική αγορά.

Με τιμή στα 399 δολάρια, τη χαμηλότερη από όλα τα Android Tablets, συνδυάζει ένα διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 2, το Android 3.0 (Honeycomb), οθόνη 10,1 ιντσών, διπλή κάμερα και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Χρησιμοποιεί, δε, την τεχνολογία Corning Gorilla Glass, για να προστατεύεται από γρατζουνιές, ενώ υποστηρίζει multitouch (με έως και δέκα δάκτυλα) στην ανάλυσης 1.280x800pixels οθόνη του.  Και όπως προδίδει η ονομασία του έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται από Laptop σε Tablet και το αντίστροφο.
Το Transformer Tablet μπήκε στα αμερικανικά καταστήματα την Τρίτη  και φαίνεται ήδη να έχει ξεπουλήσει στο BestBuy.com, αν και παραμένει ασαφής ο αριθμός που διέθεσε η Asus στην αγορά. Ένας πωλητής της BestBuy δήλωσε ότι η διαθεσιμότητα του Tablet ήταν μικρή και ότι έχει ξεπουλήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας.

Την περασμένη εβδομάδα η Asus είχε απολογηθεί στους Βρετανούς πελάτες της για το ότι δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τη ζήτηση. "H αρχική ζήτηση για το Eee Pad Transformerξεπέρασε κάθε προσδοκία μας", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Ίσως, λοιπόν, το Transformer να αποτελεί το δυνατότερο αντίπαλο του iPad 2, καθώς τα Motorola Xoom και BlackBerry PlayBook δεν έχουν γνωρίζει ακόμα αντίστοιχη απήχηση.
Πηγή: pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.