Τα καλύτερα online εργαλεία για επεξεργασία των PDF αρχείων μας


Σήμερα χρησιμοποιούμαι περισσότερο στην καθημερινότητα μας αρχεία με την κατάληξη .pdf, στις δημόσιες υπηρεσίες, αποστολή βιογραφικών, δημιουργία οδηγών κτλ. Τι γίνετε όμως όταν θέλουμε να τα επεξεργαστούμε γρήγορα και εύκολα τα PDF αρχεία μας πχ. εισάγοντας ένα κείμενο μια φωτογραφία , μια υπογραφή, διαγραφή σελίδων, ενοποίηση διάφορων αρχείων PDF, εισαγωγή συμβόλων κτλ. Εδώ έρχονται οι παρακάτω ιστοσελίδες που θα σαν δώσουν την δυνατότητα αυτή. Δοκιμάστε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

!Απενεργοποιήστε την επεκτάσεις τύπου Adblock για να μεταφερθείτε στις σελίδες.

Online.visual-paradigm

Από τους καλύτερους online pdf επεξεργαστές (editors) με πολλές δυνατότητες όπως προσθήκη κειμένου, εικόνας, βίντεο(συνδέσμου url), πίνακα, σχημάτων, animations, έργα τέχνης (artworks) κτλ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο pdf σας σε μορφές όπως .PDF, JPEG, PNG, SVG, MS Office as Image, Εκτύπωση. Έχει επίσης την δυνατότητα που πολλοί επεξεργαστές αυτού του είδους δεν έχουν όπως το να επιλέξεις το κείμενο μέσα στο pdf αρχείο και να το αντιγράψεις και να το επεξεργαστής εκεί που θέλεις ( Ψάξε το Ρολό βαφής😉). Και στην ελληνική γλώσσα η ιστοσελίδα.


PDF escape

Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν έναν pdf editor στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε .pdf αρχεία χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων αλλά από την άνεση του browser σας. Έχει επίσης την δυνατότητα που πολλοί επεξεργαστές αυτού του είδους δεν έχουν όπως το να επιλέξεις το κείμενο μέσα στο pdf αρχείο και να το αντιγράψεις και να το επεξεργαστής εκεί που θέλεις ([A|]   Ctrl+c ➜ Ctrl+v 😜).

Pdf bob


Στον επεξεργαστή PDF του Bob μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF σας ευκολά και γρήγορα προσθέτοντας κείμενο, υπογραφή, γραμμή, επισημείωση κτλ.

I love pdf



Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα σε αυτή την σελίδα online ότι έχει σχέση με τα .pdf αρχεία σας από μετατροπή σε word,excel,powerpoint,jpg και το αντίστροφο μέχρι αφαίρεση κωδικού από το pdf αρχείο σας, συμπίεση διαχωρισμός σελίδας, περιστροφή pdf κ.α. Και στην ελληνική γλώσσα η ιστοσελίδα.



Η ιστοσελίδα PDF24 Tools σας προσφέρει πληθώρα εργαλείων online για να επεξεργαστήτε τα pdf αρχεία σας. Διαθέτη και επεξεργαστή PDF (editor). Και στην ελληνική γλώσσα η ιστοσελίδα.



Θα έλεγα ότι είναι ο πιο απλός minimal online επεξεργαστής μπορείτε να κάνετε τα βασικά όπως προσθήκη κειμένου, εικόνας, υπογραφής, σχήματα, γραμμή, Λειτουργία σχεδιασμού. Γρήγορος χωρίς πολλά πολλά. Βέβαια διαθέτη πληθώρα εργαλείων για να επεξεργαστήτε τα αρχεία PDF σας. Και στην ελληνική γλώσσα η ιστοσελίδα.

pdf2go


Δωρεάν PDF επεξεργαστή (editor), συμπίεση PDF μετατροπή σε οποιαδήποτε σχεδόν μορφή αρχείου, διαχωρισμός PDF και πολλά ακόμα.  

Smallpdf 


Μια εναλλακτική λύση είναι το Smallpdf είναι μια online ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία σας pdf να τα ξεκλειδώσετε να χωρίσετε ένα έγγραφο pdf σε δύο ή δύο σε ένα και να τα μετατρέψετε σε ppt,jpg,Excel,word κτλ.



Επίσης υπάρχει και το Pdfcandy πάρα πολύ εύχρηστό με πληθώρα εργαλείων για να επεξεργαστή τε όπως θέλετε τα αρχεία PDF σας. 



Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.