Τα καλύτερα 10-Minute Emails για ανωνυμία και προστασία στον ψηφιακό κόσμο


Τα ποιο δημοφιλή και αξιόπιστα και αποτελεσματικά εργαλεία που προσφέρουν αυτήν την ανωνυμία είναι τα "10-minute emails" ή "προσωρινά emails," τα οποία παρέχουν προσωρινές διευθύνσεις για μικρό χρονικό διάστημα. Κάθε ιστοσελίδα ζητά να κάνεις κάποια εγγραφή έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τις, αυτό κατά κύριο λόγο είναι λογικό από την άλλη είναι κουραστικό για τον χρήστη που θέλει απλά να δοκιμάσει την υπηρεσία να μπαίνει σε αυτή την διαδικασία αλλά ακόμη και η προστασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. όπως την απόκτηση από χάκερς του προσωπικού email ID σας, προστατεύοντας τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και τα προσωπικά σας δεδομένα.


Τη προσφέρουν τα 10-minute emails;

1. Ανωνυμία και Προστασία Δεδομένων: Μπορείς να  διατηρεί κανείς την ανωνυμία του κατά την εγγραφή σε διάφορες υπηρεσίες ή ιστότοπους, προστατεύοντας τα προσωπικά του δεδομένα.

2. Εγγραφή σε Δοκιμές και Προσφορές: Με τις προσωρινές διευθύνσεις email οι οποίες είναι ιδανικές για την εγγραφή σε δοκιμές προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και για τη λήψη προσφορών, χωρίς τον φόβο της παρακολούθησης.

3. Προστασία από Spam: Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν προσωρινές διευθύνσεις email για επικοινωνία με ιστότοπους ή υπηρεσίες που ενδεχομένως να προκαλέσουν ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) χωρίς να επηρεαστεί η κύρια ηλεκτρονική διεύθυνσή τους.

4. Ευκολία και Γρήγορη Δημιουργία: Καμία προσωπική πληροφορία.

5. Εξοικονόμηση χρόνου: Οι χρήστες δεν χάνουν τον χρόνο τους που θα αφιέρωναν στη διαχείριση ανεπιθύμητων emails στην κύρια τους διεύθυνση.

Που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε

  • Δημόσιες Εγγραφές WiFi (ταξίδια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, HotSpots, γυμναστήρια, κ.λπ.).
  • Σχολιασμός σε διάφορες ιστοσελίδες ή Φόρουμ
  • Δημιουργία Ανώνυμων Λογαριασμών σε Ιστοσελίδες Άρθρων
  • Δωρεάν Λήψη Βιβλίων
  • Ασφαλής Δημιουργία Κωδικού Πρόσβασης
  • Ανώνυμος Διαμοιρασμός Αρχείων
  • Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ (Λογισμικά, Spotify, HBO, Netflix κ.λπ.)
  • Ανώνυμες Διαδικτυακές Αγορές
  • Ανώνυμοι Λογαριασμοί σε Κοινωνικά Δίκτυα κτλ.
Τα ποιο δημοφιλή και αξιόπιστα προσωρινά Ηλεκτρονικά ταχυδρομεία 10 λεπτών
  1. Temp-mail
  2. Minuteinbox
  3. Etempmail
  4. Temp-mailbox
  5. Lite14
  6. 10minutemail
  7. 10minutemail (2)
  8. 10minuteemails

Αν για κάποιο λόγο σας εμφανίζει κάποιο μήνυμα η ιστοσελίδα που θέλετε να κάνετε εγγραφή με αυτά τα emails δοκιμάστε το επόμενο10λεπτο email. Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των 10 λεπτών αποτελούν πρακτική λύση για όσους επιζητούν προστασία της ανωνυμίας τους και των προσωπικών τους δεδομένων στον ψηφιακό κόσμο. Παρέχοντας μια γρήγορη και αποτελεσματική επιλογή, χωρίς να κάνουν εγγραφές στα κύρια ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα άρθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.