Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες που θα σου δώσουν την απάντηση

Πολλοί δεν έχετε κάνει αυτή την ερώτηση; Και θες να βρεις την κατάλληλη ταινία ανάλογα με τα γούστα σου και την διάθεση σου έτσι; Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες για να βρείτε την ταινία που ψάχνετε στα μέτρα σας εύκολα και γρήγορα. Κάποιες από αυτές θα σαν κάνουν διάφορές ερωτήσεις και κάποιες άλλες θα σαν προτείνουν τις δημοφιλέστερες ή αυτές με τις καλύτερες κριτικές από ιστοσελίδες όπως το imdb αλλά και από χρήστες.




Εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει η ιστοσελίδα Tastedive μπορείτε να πληκτρολογήσετε για παράδειγμα "movies like Matrix" και στη συνέχεια σας εμφανίζει τις κατάλληλες σχετικές ταινίες. Επίσης μπορείτε να ανακαλύψετε με τον παρόμοιο τρόπο μουσική, βιβλία, παιχνίδια κτλ.


Στο Suggest Me Movie ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε την ταινία που θα θέλατε χωρίς εγγραφές απλά κάνοντας κλικ στο "Πρότεινε μου Ταινία (SuggestMe Movie)". Και αυτόματος χωρίς ερωτήσεις σας προτείνει αυτό την ταινία που θα δείτε. Μπορείτε βέβαια να ορίστε και φίλτρα από ποια χρόνια μέχρι ποια, με βάση κριτικές από το Imbd,αν θέλετε περιπέτεια, δράμα, δράσης κτλ.

Whatismymovie



Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να τις πείτε για παράδειγμα να σας δείξει όλες τις ταινίες του Σταλόνε ή "θέλω ταινίες δράσης", στα αγγλικά όμως γιατί δεν υποστηρίζει άλλες γλώσσες. Οι ταινίες που θα εμφανίσει μπορείτε να κρίνετε αν ταιριάζει με την αναζήτηση που κάνατε και έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να κρίνετε με ένα Like ή Dislike.Ακόμη μπορεί να μην θυμάστε μια ταινία και να χρησιμοποιήσετε μια φράση από την ταινία ή τον ηθοποιό κτλ. για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.


Υπάρχει μεγάλη συλλογή από ταινίες εδώ στο Lazyday τις οποίες και μπορεί η ιστοσελίδα με βάση τις επιλογές στα φίλτρα να σας προτείνει την ταινία που θέλετε.

 
Ανανεώθηκε και ενημερώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.