Οδηγός εγκατάστασης Kodi 20 Nexus δείτε ελληνικά κανάλια, ταινίες και πολλά άλλα!

Πριν μπείτε στην διαδικασία αυτή να ξέρετε ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος και υπομονή κυρίως για όσους θα ασχοληθούν για πρώτη φορά καθώς οι ρυθμίσεις που θα κάνετε σε αυτό είναι πολλές. Στον οδηγό αυτό θα δείτε πως θα εγκαταστήσετε το Kodi 20.4 "Nexus" αλλά και πως θα βλέπετε ελληνικά κανάλια και ταινίες με υπότιτλους. Η νέα έκδοση φέρνει πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων όπως στους υπότιτλους, αποδικωποίηση AV1, οπτικές βελτιώσεις υποτίτλων κτλ. μεγαλύτερη συμβατότητα και ARM V8A για Shield TV ή παρόμοια. 

Κατεβάστε το Kodi 20 "Nexus" μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, Android, Ios, MacOS, Linux, Raspberry Pi, T

vOS

.


(Κάποιες εικόνες υπέστησαν συμπίεση για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας για αυτό δεν είναι τόσο καθαρές αλλά είναι αρκετά καλές ώστε να προχωρήσετε στα βήματα).


Εγκατάσταση σε Windows


Πηγαίνετε εγκατάσταση του Kodi και επιλέξτε "ISTALLER (32BIT)" ή "ISTALLER (64BIT)" ανάλογα με την έκδοση των Windows που διαθέτετε, μπορείτε και από το WINDOWS STORE.


Αν σας εμφανίσει αυτό το μήνυμα κάνετε κλικ στο "Εγκατάσταση οπωσδήποτε". Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης. Στην συνέχεια "Next".


Αν έχετε κάποια παλαιότερη έκδοση του kodi θα σας εμφανίσει αυτό το μήνυμα κάντε κλικ στο "Ναι".


Εδώ επιλέξτε "Full" θα εγκαταστήση κάποια extras όπως video encodes,audio κτλ. στην συνέχεια κάνετε κλικ στο "Next".


Εδώ σας εμφανίζει που θα κάνετε εγκατάσταση το Kodi Κάντε κλικ στο "Next".Και ξεκινάει η εγκατάσταση.


Όταν τελειώσει κάνετε κλικ στο "Run Kodi" και "Finish".

Ρυθμίσεις Kodi 20 "Nexus"

Το παραπάνω κομμάτι αφορά μόνο την εγκατάσταση στα Windows.Μέσα στο μενού του Kodi όταν θα πλοηγήστε στα Windows μπορείτε να πηγαίνετε πίσω με το Backspace.

Στις συσκευές Android, ios κτλ. δεν περιλαμβάνει αυτό το κομμάτι της εγκατάστασης. Άπλα κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone το tablet ακόμα και σε media box ή σε όποια συσκευή έχει λειτουργικό Android ή iOS,Linux και μετά την εγκατάσταση σας εμφανίζει αμέσως το μενού του Kodi από κει και πέρα η διαδικασία των ρυθμίσεων που θα δείτε παρακάτω είναι η ίδια σε όλες τις συσκευές.


Πηγαίνουμε ρυθμίσεις (Settings).


Και πάμε πρώτα να αλλάξουμε την γλώσσα στα ελληνικά αν δεν θέλετε παραβλέπετε αυτό το βήμα. Πηγαίνουμε "Interface".



Στη συνέχεια "Regional" "Language" και ψάχνουμε και επιλέγουμε την γλώσσα μας "Greek" και έχουμε το μενού πλέον στα ελληνικά.

Μετά πηγαίνουμε πίσω (με Backspace στα Windows) και επιλέγουμε "Αναπαραγωγή" (Εδώ θα ρυθμίσουμε τους υπότιτλους του kodi)



  "Γλώσσα"  στη συνέχεια στο ίδιο μενού πηγαίνουμε λίγο κάτω "Γλώσσες για τις οποίες να γίνει λήψη υπότιτλων" Επιλέγουμε τα Αγγλικά αν θέλουμε σαν δευτερεύων γλώσσα πχ. μπορεί να μην βρει ελληνικά οπότε τα αγγλικά είναι μια χαρά, αλλά επιλέγουμε και τα ελληνικά και κάνουμε κλικ στο Εντάξει.


Μετά πηγαίνουμε πίσω στο μενού Σύστημα Πρόσθετα Άγνωστες πηγές και ενεργοποιούμε την ρύθμιση αυτή στο μήνυμα που θα σας εμφανίσει λέει απλά ότι θα έχετε απώλεια δεδομένων, θα δει προσωπικά στοιχεία κτλ. Για τα πρόσθετα(Add-ons) άγνωστης προελεύσεως εγώ ξέρω ποια πρόσθετα(Add-ons) βάζω οπότε μην ανησυχείτε δεν θα γίνει κάτι τέτοιο κάντε κλικ στο "Ναι".

Τώρα πηγαίνουμε να εγκαταστήσουμε τα πρόσθετα μας.
❗Σημαντικό: Απενεργοποιήστε επεκτάσεις τύπου ad-block στον φυλλομετρητή σας (browser) για να μεταφερθείτε στους συνδέσμους.

Alive.gr

Το πρώτο που θα εγκαταστήσουμε είναι το Alive.gr.Είναι το πρόσθετο(Add-on) για τα ελληνικά κανάλια τα οποία μπορείτε να βλέπετε Live και όχι μόνο διαθέτη όλες σχεδόν τις ελληνικές ταινίες, ελληνικές σειρές, Θέατρο, Εκπομπές, Αθλητικά, Ντοκιμαντέρ, Ραδιόφωνο αλλά και παιδικά μεταγλωττισμένα όλα στα ελληνικά ταινίες σειρές κτλ.



Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού και πηγαίνουμε Ρυθμίσεις  Διαχείριση αρχείων μετά επιλέγουμε "προσθήκη πηγής" (Αριστερά) ή με διπλό κλικ ...



και στο παράθυρο που μας εμφανίζει επιλέγουμε "κανένα".



Και εδώ αντιγράφουμε (Από το πληκτρολόγιο με ctl+c(αντιγραφή) ctl+v(επικόλληση) ή πληκτρολογούμε τον σύνδεσμο http://alivegr.net/master/.(Όπως το βλέπετε αν κάνετε λάθος δεν θα σας συνδέσει). Κάνουμε μετά κλικ στο "Εντάξει".



Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο "master" για να ονομάσετε όπως εσείς θέλετε το συγκεκριμένο πρόσθετο εγώ θα βάλω πχ.Alive.gr για να μπορείτε αργότερα να το βρίσκετε εύκολα ανάμεσα στα άλλα πρόσθετα. Αφού το ονομάσατε κάνετε κλικ στο "Εντάξει".



Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi,Επιλέγουμε "Προσθετά".



Πηγαίνουμε πάνω σε αυτό το κουτάκι(επιλεγμένο μπλε) και το επιλέγουμε ή κάνουμε κλικ (από Windows).



Στο μενού που θα μας εμφανίσει πηγαίνουμε "Εγκατάσταση από αρχείο zip".

Αν το κάνετε για πρώτη φορά θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα "Ανενεργός" επιλέξτε ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τις άγνωστες πηγές στην συνέχεια θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα "Προσοχή!" κάντε κλικ στο Ναι και αυτό ήταν! 


Μετά επιλέγουμε "Εγκατάσταση από αρχείο zip".Αν το έχετε κάνει όπως σας λέω παραπάνω παραβλέψτε αυτή την συμβουλή.



Και κάνουμε κλικ στο Alive.gr (ή όπως αλλιώς το ονομάσατε).Μας εμφανίζει το repository το επιλέγουμε (repository.twilight0.zip μπορεί να έχει διαφορετική έκδοση δεν μας πειράζει αυτό)και περιμένουμε θα μας εμφανίσει πάνω δεξιά ότι το προσθετό(add-on) εγκαταστάθηκε.



Μετά πηγαίνουμε "Εγκατάσταση από αποθετήριο" Twilight0 Addon Repository  Πρόσθετα βίντεο  AliveGR θα πραγματοποιήσει λήψη του προσθέτου και μετά εγκατάσταση και στη συνέχεια Eντάξει. Και αυτό ήταν αν πάμε στο αρχικό μενού θα μας το εμφανίσει.

Υπότιτλοι


Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού Ρυθμίσεις Αναπαραγωγή  Γλώσσα  Προτιμώμενοι γλώσσα υποτίτλων διαλέγουμε Greek(Ελληνικά). Κάτω αριστερά στην οθόνη υπάρχει ένα γρανάζι επιλέγουμε την λειτουργία για προχωρημένους για να μας εμφανίσει περισσότερες επιλογές στην συνέχεια επιλέγουμε Γλώσσες για τις οποίες να γίνει η λήψη υποτίτλων και επιλέγουμε Greek(Ελληνικά) και τα Αγγλικά αν τυχόν δεν μπορούμε να βρούμε ελληνικούς υπότιτλους.

Στο ίδιο μενού λίγο πιο κάτω βρίσκουμε την επιλογή Προεπιλεγμένη Υπηρεσία Τηλ. σειράς  Λήψη περισσότερων και βρίσκουμε το Subtitles.gr το Opensubtitles.org και το Subscenesubtitles.

AutoSubs


Με ένα μικρό πρόσθετο, μπορούμε να έχουμε ακόμη πιο γρήγορη εμφάνιση των ελληνικών υποτίτλων στις ταινίες online. Δεν έχουμε παρά στο κεντρικό πάνελ του Kodi, και από την ενότητα των Προσθέτων, να πατήσουμε στην "Αναζήτηση"  Αναζήτηση Προσθέτων  αναζήτηση και αναζητούμε το AutoSubs στη συνέχεια επιλέγουμε υπηρεσίες - Autosubs και στη συνέχεια εγκατάσταση. Επιλέγουμε υπηρεσίες Autosbs  Διαμόρφωση Look for a specific language και επιλέγουμε τα Ελληνικά. Μετά πάμε Exlusions και κάνουμε κλικ στο Εντάξει.

Πρόσθετα (Addons) για ταινίεςσειρέςντοκιμαντέρ κ.α.

Αφαιρέθηκαν Exodus Redux,The Magic Dragon,Covenant,Tempest, Fen,Netflix(μη επίσημη έκδοση),Rising Tides έπαψαν να λειτουργούν.
 
ΣυμβουλήΕργαλεία (Tools): Κάθε πρόσθετο έχει αυτή την επιλογή μέσα από το πρόσθετο μπορούμε να κάνουμε συντήρηση το πρόσθετο μας καθαρίζοντας την "Cache". Ακόμα μπορείτε να ρυθμίσετε και τους υπότιτλους στο κάθε πρόσθετο ξεχωριστά.
 
Crew
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε NFL, NBA, MLB, UFC, FIFA κ.α. Αλλά και μεγάλη συλλογή από ταινίες και σειρές καινούργιες και παλιές.


Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις  Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά)  Κανένα(κάνουμε κλικ και βάζουμε  (https://team-crew.github.io/ ) κάνουμε κλικ στο Εντάξει και κάτω βάζουμε το όνομα που θέλουμε εγώ για παράδειγμα βάζω Crew και Εντάξει.
 
Μετά πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi, Πρόσθετα Στο κουτάκι πάνω Εγκατάσταση από αρχείο zip Crew   respository.thecrew-0.3.1.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί πάνω δεξιά θα δείτε ότι εγκαταστάθηκε. Στη συνέχεια πηγαίνουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  THE CREW REPO Πρόσθετα βίντεο  THE CREW   Εγκατάσταση και βλέπετε να κάνει λήψη και εγκατάσταση και είστε έτοιμοι.
 
ALVIN

Το ALVIN είναι ένα πρόσθετο ταινιών εύχρηστο και ποιοτικό από τα καλύτερα πρόσθετα στο kodi.
Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο κανένα και βάζουμε (https://fuse99.com/octopus/) την (https://fuse99.com/octopus/ ) ή αυτή (http://octopus246.esy.es/octopus/αν δεν λειτουργεί και κάνουμε κλικ στο εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ ALVIN κάνουμε κλικ στο Εντάξει και μετά πάλι Εντάξει .

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα Κουτάκι πάνω αριστερά Εγκατάσταση από αρχείο zip  ALVIN repository.octopus-0.1.86.zip Εγκατάσταση από αποθετήριο  Octopus Repository Πρόσθετα βίντεο  Alvin Εγκατάσταση  Εντάξει  και περιμένουμε να κατέβει Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

Nightwing


Εδώ έρχεται ένα άλλο πρόσθετο με μια απίστευτη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και κινουμένων σχεδίων και ζωντανών ξένων καναλιών αλλά και fitness κανάλια για την ατελείωτη εμπειρία ψυχαγωγίας σας.
Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο Κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (http://magnetic.website/repo/ ) και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ. Nightwing κάνουμε κλικ στο Εντάξει και μετά αν εμφανίσει κάποιο αναδυόμενο (pop up) παράθυρο δεν πειράζουμε κάτι και κάνουμε κλικ πάλι Εντάξει.

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα Εγκατάσταση από αρχείο zip  Nightwing repository.Magnetic-1.0.9.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  Magnetic Repo Πρόσθετα βίντεο  Nightwiwing Εγκατάσταση. Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

Venom

Δημοφιλές και γρήγορο πρόσθετο για ταινίες και σειρές με μεγάλο περιεχόμενο.

Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο Κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (https://123venom.github.io/ ) και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ Venom κάνουμε κλικ στο Εντάξει.

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα Κουτάκι πάνω αριστερά Εγκατάσταση από αρχείο zip  βρίσκουμε και επιλέγουμε Venom repository.venom-1.12.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  Venom Repository  Πρόσθετα βίντεο  Venom  Εγκατάσταση.Aν εμφανίσει κάποιο αναδυόμενο (pop up) παράθυρο δεν πειράζουμε κάτι και κάνουμε κλικ πάλι Εντάξει. Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

Wolfpack

Το Wolfpack είναι ένα πρόσθετο για το kodi σταθερό και αντάξιο πρόσθετο, ελαφρύ και εύχρηστο και αξιόπιστο. Ενημερώνεται συχνά και διαθέτη υψηλή ποιότητα στο χώρο.
Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο Κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (https://www.midian.appboxes.co/repo/ )και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ Wolfpack κάνουμε κλικ στο Εντάξει.

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα Κουτάκι πάνω αριστερά Εγκατάσταση από αρχείο zip  βρίσκουμε και επιλέγουμε Venom repository.Wherethemonsterslive.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  Where the monsters live Repository  Πρόσθετα βίντεο Wolfpack Εγκατάσταση.Aν εμφανίσει κάποιο αναδυόμενο (pop up) παράθυρο δεν πειράζουμε κάτι και κάνουμε κλικ πάλι Εντάξει. Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

Exodus

Το Exodus είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο Kodi. Αν και οι αρχικοί προγραμματιστές του το εγκατέλειψαν. Μια άλλη ομάδα προγραμματιστών το αναβίωσε αργότερα. Διαθέτη επιλογές φιλτραρίσματος που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της επιλογής σας. Όπως Δράσης, Anime, Περιπέτεια, Animation, Anime, Κωμωδία, Έγκλημα, Ντοκιμαντέρ κτλ.

Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις  Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο Κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (https://i-a-c.github.io/) και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ EXODUS κάνουμε κλικ στο Εντάξει.

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα  Κουτάκι πάνω αριστερά  Εγκατάσταση από αρχείο zip  βρίσκουμε και επιλέγουμε EXODUS ➔ repository.exodusredux-0.0.8.zip. και περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  ExodusRedux Repository  Πρόσθετα βίντεο  Wolfpack  Εγκατάσταση.Aν εμφανίσει κάποιο αναδυόμενο (pop up) παράθυρο δεν πειράζουμε κάτι και κάνουμε κλικ πάλι Εντάξει. Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

Realease BB

Πρόσθετο για ταινίες σειρές κτλ. Πολύ δημοφιλές και σταθερό. Mε εύκολο περιβάλλον.

Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (https://bugatsinho.github.io/repo/ ) και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ. REALEASE BB κάνουμε κλικ στο Εντάξει και μετά πάλι Εντάξει .

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα ➨ επιλέγουμε πάνω αριστερά το κουτάκι  Εγκατάσταση από αρχείο zip  βρίσκουμε και επιλέγουμε το REALEASE BB repocitory.bugatsinho-2.5.zipκαι περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  Bugatsinho Repository Πρόσθετα βίντεο  RealeaseBB Εγκατάσταση. Και αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.
 
Click here
 

Το Click here είναι ένα πρόσθετο για ταινίες καινούργιες κυρίως απλή και εύκολη,  μέσα σε δευτερόλεπτα μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο βίντεο

Πηγαίνουμε στο αρχικό μενού του kodi Ρυθμίσεις Διαχείριση αρχείων  Προσθήκη πηγής(δεξιά) κάνουμε μετά κλικ στο κανένα και πληκτρολογούμε ή αντιγράφουμε από (http://diamondbuild.xyz/ )και κάνουμε κλικ στο Εντάξει βάζουμε και ένα όνομα π.χ. Click here κάνουμε κλικ στο Εντάξει και μετά πάλι Εντάξει .

Μετά πηγαίνουμε πίσω στο αρχικό μενού του Kodi και πηγαίνουμε στα Πρόσθετα ➨ επιλέγουμε πάνω αριστερά το κουτάκι  Εγκατάσταση από αρχείο zip  Click here Kodi-19-Diamond-Repository ρεσποσιτορυ.διαμονδ-ςιζαρδ-ρεπο-κ19-10,76 και περιμένουμε να εγκατασταθεί, μόλις εγκατασταθεί επιλέγουμε Εγκατάσταση από αποθετήριο  Tempest repo Πρόσθετα βίντεο  Tempest Εγκατάσταση ΕντάξειΚαι αυτό ήταν πηγαίνετε στην αρχική και το βλέπετε έτοιμο για χρήση.

🔄 Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το Kodi σε οποιαδήποτε συσκευή

Για να πάρουμε backup όλο το Kodi δηλαδή τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει και τα πρόσθετα που έχουμε προσθέσει για να μην τα ξαναβάζουμε κάθε φορά που το κάνουμε εγκατάσταση από την αρχή, αλλά ακόμη μπορούμε να μεταφέρουμε με αυτόν τον τρόπο της ρυθμίσεις σε ένα άλλο Kodi που είναι εγκατεστημένο σε άλλη συσκευή είτε έχει λειτουργικό Windows είτε Android κτλ.

Ρύθμιση του προσθέτου πρώτα.

  1. Ανοίξτε το Kodi και επιλέξτε τον μεγεθυντικό φακό πάνω αριστερά.
  2. Επιλέξτε Αναζήτηση προσθέτων.
  3. Πληκτρολογήστε την λέξη backup.
  4. Επιλέξτε Script - Backup και στη συνέχεια εγκατάσταση.
  5. Πηγαίνετε στο αρχικό μενού του Kodi και βρείτε το καινούργιο πρόσθετο Backup.
  6. Επιλέξτε Άνοιξε ρυθμίσειςΕντοπισμός Απομακρυσμένης Διαδρομής εδώ επιλέγετε μέσα στην συσκευή σας που θα δημιουργούνται τα αντίγραφα ασφαλείας.

Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας στο Kodi


Επιλέγουμε το πρόσθετο BackupΔημιουργία αντιγράφου θα εμφανίσει μια μπάρα προόδου όπου περιμένουμε μέχρι να ολοκληρώσει την διαδικασία.

Επαναφορά του Kodi


Επιλέγουμε το πρόσθετο Backup Επαναφορά και επιλέγουμε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλουμε.

Αν θέλετε παλαιότερες εκδόσεις του Kodi πηγαίνετε εδώ.

Το άρθρο αυτό είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

📌Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Kodi 20 "Nexus"
📌 Τα καλύτερα ελληνικά sites για παρακολούθηση online ταινιών
📌 Οι καλύτερες ιστοσελίδες για παρακολούθηση online αθλητικών αγώνων

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλώ σχολιάστε ή συγκεκριμένη ανάρτηση θα εμπλουτίζετε με καινούργια πρόσθετα(add-ons) και αναβαθμίσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις κτλ. Μείνετε συντονισμένοι.

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 20/02/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

15 σχόλια:

  1. Πολύ καλός ο οδηγός σας.
    Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με τις διευθύνσεις,γιατί μπλοκάρονται μόλις πάει να γίνει η ανακατεύθυνση.Αν σας είναι εύκολο,παρακαλώ γράψτε τις διευθύνσεις των παρακατω πρόσθετων:Exodus,The magic dragon,Venom και Covenant.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Μπλοκάρονται γιατί έχετε κάποια ενεργοποιημένη επέκταση τύπου ad-block στον φυλλομετρητή σας (browser) που μπλοκάρει τις διαφημίσεις αν την απενεργοποιήσετε θα μπορέσετε να μεταφερθείτε στους συνδέσμους. Είναι σύνδεσμοι όπου πατώντας "skip" μεταφέρεστε στη σελίδα. Μην ανησυχείτε στην ιστοσελίδα δεν περιλαμβάνω διαφημίσεις παρά μόνο σε αυτούς τους συνδέσμους για λόγους συντήρησης.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Κ. Χρηστο, ηθελα να ρωτησω αν μπορειται να δειξετε πως γινεται να εγκαταστησω το EXODUS στο Kodi Nexus 20.0
      Eυχαριστω

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα έχω προσθέσει το πρόσθετο με οδηγίες αλλά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον σύνδεσμο εγκατάστασης πιστεύω κάποια στιγμή θα το φτιάξουν.

      Διαγραφή
  2. Γεια σας.
    Δεν καταλαβαίνω. Όλα αυτά τα πρόσθετα που αναφέρεστε, ακόμα και αυτό των ελληνικών υποτίτλων, έχουν ακυρωθεί ως μη συμβατά από την έκδοση 19 Matrix του Kodi.
    Ισχύει κάτι που δε γνωρίζω;
    Τα δοκίμασα ωστόσο ξανά και συνέβη το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Θα πρέπει να κάνετε αναβαθμίσεις τα προσθετά σαας αν δεν γίνονται αυτόματα. Αν κάποια επιμένουν όσες φορές και αν προσπαθήσατε να κάνετε την αναβάθμιση τους, τότε διαγράψτε τα και ξαναεκαταστήστετα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα, δεν δουλεύει στο εξωτερικό. Θέλει και vpn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα έκανα κανονικά εγκατάσταση το Alive.gr αλλά δεν μου το εμφανίζει στα πρόσθετα για να το ανοιξω!!! Τι κάνω λάθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς ευχαριστούμε για το άρθρο.
    Ακολούθησα τις οδηγίες σε mi box S αλλά όταν φτάνω στο σημείο να εγκαταστήσω το Alive.gr από το αποθετήριο με πετάει στην αρχική. Καμία ιδέα;?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά. Μενού Σύστημα ➔ Πρόσθετα ➔ Άγνωστες πηγές και ενεργοποιούμε την ρύθμιση αυτή...Λειτουργεί κανονικά που το δοκίμασα σε Android kai windows. Κάνε ένα καθαρισμό στην εφαρμογή kodi και δοκίμασε ξανά. Αν επιμένει επεγκατάσταση του kodi και ξανά εγκατάσταση. Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά με υγεία! Είσαι τέλειος φίλε μου ! Έκανα συνδρομή στο Real Debrid, πώς το περνάω στο kodi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα σε όλους. έκανα εγκατάσταση το alive αλλά στο αποθετήριο δεν κανει εγκατάσταση το youtube. έτσι έχει ως αποτέλεσμα να μην τελειώνεις καθόλου την εγκατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο. Μπορείς να πας στα πρόσθετα (πάνω αριστερά (μεγεθυντικός φακός) και να πληκτρολόγησης στην αναζήτηση το "youtube" "Πηγές πολυμέσων youtube" και να το εγκαταστήσεις από εκεί.

      Διαγραφή

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.