Πώς να ενημερώσετε το Kodi σε οποιαδήποτε συσκευή και πλατφόρμα

Θα δούμε παρακάτω πως μπορούμε να ενημερώσουμε το Kodi σε οποιαδήποτε συσκευή όπως το Android TV Box, Linux, Windows, smartphone και tablet και πολλές ακόμη πλατφόρμες και λειτουργικά.

Το Kodi είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων και κέντρου ψυχαγωγίας το οποίο είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι ότι το Kodi τρέχει σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα. Να ενημερώνετε το Kodi τακτικά για να επωφεληθείτε από νέες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιωμένη απόδοση.

Windows

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ενημερώσης το Kodi είναι να πας στην επίσημη σελίδα του και να κατεβάσεις την πρόσφατη έκδοση που έχει διαθέσιμη. Απλά κατεβάζετε το αρχείο και κάνετε εγκατάσταση.

Linux

Για το λειτουργικό Linux η ενημέρωση του Kodi γίνεται με την χρήση του τερματικού (terminal), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Ανοίξτε ένα τερματικό Ctrl + Alt + T.
  2. Πληκτρολογήστε sudo apt-get update και πατήστε enter.
  3. Μετά Πληκτρολογήστε την εντολή sudo apt-get update και πατήστε ξανά enter.
  4. Στη συνέχεια Πληκτρολογήστε την εντολή sudo apt-get dist-update και πατήστε enter.

έτσι η εφαρμογή του Kodi θα ενημερωθεί.

Mac OS

 Σε λειτουργικά Mac OS πηγαίνετε απλά στην επίσημη σελίδα του Kodi και κατεβάζετε το αρχείο εγκατάστασης και το εγκαθιστάτε. 

Μετά την εγκατάσταση ή την ενημέρωση του Kodi στο macOS, το σύστημα μπορεί να εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος "Το Kodi δεν μπορεί να ανοίξει επειδή προέρχεται από μη αναγνωρισμένο προγραμματιστή"Για να διορθώσετε αυτό,  ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της Apple στην επάνω αριστερή γωνία
  2. Ανοίξτε τις "Προτιμήσεις συστήματος"
  3. Επιλέξτε "Ασφάλεια και Απόρρητο"
  4. Ανοίξτε την καρτέλα "Γενικά"
  5. Στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ούτως ή άλλως"
Android

Σε λειτουργικό Android δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο αρχείο ενημερώνεται αυτόματα είτε χρησιμοποιείτε smartphone είτε tablet εφόσον φυσικά είναι το Kodi διαθέσιμο μέσω του Play Store είτε έχετε smartphone είτε έχετε tablet ή tv box. Εάν όμως θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα ανοίξτε το Play Store πατήστε στην εικόνα προφίλ του λογαριασμού σας google πάνω δεξιά και επιλέξτε διαχείριση εφαρμογών και συσκευής ανοίξτε την καρτέλα διαχείριση και επιλέξτε διαθέσιμες ενημερώσεις. εάν διαθέτετε Android TV Box θα πρέπει και δεν μπορείτε να ενημερώσετε μέσα από το λογισμικό θα πρέπει να κατεβάσετε το APK αρχείο εγκατάστασης του Kodi να το περάσετε σε κάποιο φλασάκι και συνέχεια να το εγκαταστήσετε από κει.

Xbox One

Στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox One το Kodi ενημερώνεται αυτόματα αν θέλετε να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Στην αρχική οθόνη του Xbox One ανοίξτε το Store
  2. Επιλέξτε «Αναζήτηση» στη γραμμή πλοήγησης στο κέντρο της οθόνης
  3. Πληκτρολογήστε "Kodi"
  4. Επιλέξτε το εικονίδιο του Kodi από τη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης
  5. Κάντε κλικ στο "Ενημέρωση" (ή "Εγκατάσταση" εάν το Kodi δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα).

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.