Δείτε τα ένσημα και την σύμβαση σας στο ΕΡΓΑΝΗ


Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η πρόσβαση σε πληροφορίες για την απασχόληση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη για τους εργαζόμενους. Ένα απλό «κλικ» στον υπολογιστή ή το κινητό τους θα τους επιτρέψει να διαβάσουν τη σύμβαση εργασίας τους μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι εργαζόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή της πλατφόρμας και να αναζητήσουν ευκαιρίες πρόσληψης, ώρες εργασίας, δηλωμένους βαθμούς εργοδότη και τους αντίστοιχους μισθούς τους, όλα με δύο απλά βήματα. Για να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον πλούτο πληροφοριών, οι εργαζόμενοι χρειάζεται μόνο να εισάγουν τους κωδικούς τους στο taxisnet μέσω του myErgani.gov.gr, παρέχοντάς τους την πρόσβαση που χρειάζονται για να πάρουν τον έλεγχο της σταδιοδρομίας τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στην πλατφόρμα αυτή εξαρτάται από την εγγραφή των εργαζομένων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, ειδικά για την τρέχουσα σύμβαση εργασίας τους. Μόλις επιτευχθεί αυτό, ο εργαζόμενος μπορεί να περιηγηθεί στις πληροφορίες απασχόλησής του, συμπεριλαμβανομένων των ωρών εργασίας, του τύπου σύμβασης (αορίστου ή ορισμένου χρόνου), του μισθού, των ενσήμων, των νόμιμων υπερωριών και της άδειας.

Ο χρήστης κάνει είσοδο στην ιστοσελίδα employees.yeka.gr και με τους κωδικούς Taxisnet αποκτά πρόσβαση στην υπηρεσία. Ο χρήστης μπορεί να βρει της πληροφορίες, έντυπα στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από την επιχείρηση ή τον εργοδότη από 1/1/2017 και μετά ότι αφορά την εργασιακή του σχέση, ένσημά, απασχόλησή, προγράμματα κατάρτισης, πρακτική άσκηση κτλ.

📌Κατεβάστε την εφαρμογή myErgani σε κινητό και τάμπλετ 

📌Κατεβάστε ηλεκτρονικά την Βεβαίωση Προϋπηρεσίας

📌Δείτε την Ασφαλιστική Ικανότητα σας

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.