Αξίζουν οι ρομποτικές σκούπες;


Βλέπουμε ότι οι ρομποτικές σκούπες τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, πολλοί είναι εκείνοι που τις αγοράζουν για να καθαρίσουν τα σπίτια τους. Αυτό έχει να κάνει ότι είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους. Και ειδικά τα τελευταία μοντέλα τα οποία διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες όπως αδειάζουν μόνες τους τον κάδο όταν γεμίσει, φορτίζουν αυτόματα, διαθέτουν λάμπες UV-C οι οποίες αποστειρώνουν ενώ σκουπίζουν ταυτόχρονα απομακρύνοντας μικρόβια, μικροοργανισμούς και βακτήρια, σε ειδοποιούν αν χρειαστούν κάποιο ανταλλακτικό μέσω της εφαρμογής που έχεις στο κινητό σου. κτλ. Πριν την βάλεις να σκουπίσει καλό θα είναι να "ρίξεις" εσύ ένα καθάρισμα και μετά να συντηρεί αυτή την καθαριότητα η ρομποτική σκούπα.


1. Αποτελεσματικότητα

Μπορείτε να τις ρυθμίσετε αυτόματα ενώ εσείς κοιμάστε ή λείπετε από το σπίτι να ξεκινήσουν να σκουπίζουν το σπίτι όσες φορές θέλετε το ίδιο σημείο που θέλετε.

2. Εύχρηστα

Όλοι μπορούν να τις χειριστούν ακόμη και τα παιδιά μέσω αντίστοιχης εφαρμογής στα κινητά.

3. Καμία συντήρηση

Σε σχέση πάντα με τις παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες που πρέπει να καθαρίζονται ανάλογα με τις ανάγκες τους. Θα ανιχνεύσουν αυτόματα αν χρειαστούν κάποιο ανταλλακτικό και θα σας ειδοποιήσουν μέσω εφαρμογής τους.

 4. Τηλεκατευθυνόμενες συσκευές

Μπορείτε να τις χειριστείτε χειροκίνητα ή μέσω εφαρμογής ή να μαρκάρετε τις μπορείτε να θέσετε τα σύνορα των δωματίων και να τα ονομάσετε περιοχές που θέλετε να σκουπίζει ή να σφουγγαρίζει και να κάνει αυτή αυτόματα την δουλειά της, ορίζοντας μάλιστα χρονοδιακόπτες ώστε η συσκευή να καθαρίζει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή κάθε πρωί ή βράδυ όταν λείπετε από το σπίτι ή κοιμάστε. 

5. Ανίχνευση

Οι ρομποτικές σκούπες έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύουν έπιπλα και καλώδια σε ένα δωμάτιο και να καθαρίζει το δάπεδο γύρω από αυτά. Εάν η συσκευή σκουπίσει κατά λάθος ένα χαλί ή άλλη περιοχή που δεν προοριζόταν να καθαρίσει, θα επιστρέψει στην προηγούμενη θέση της και θα συνεχίσει τον καθαρισμό μέχρι να τελειώσει ολόκληρο το δάπεδο. Αυτό εξασφαλίζει σταθερά και ενδελεχή αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να αφήνει ακαθαρσίες ή υπολείμματα. Ακόμη αν καταλάβει ότι καθαρίζει πλακάκια και ξαφνικά ανέβει σε χαλί αυτόματα μπαίνει σε λειτουργία ο "καθαρισμός χαλιού" επειδή απαιτεί διαφορετικό τρόπο καθαρίσματος. Εντοπίζουν σκάλες ή κενά για αποφυγή πτώσης τους.


Στην τελική οι ρομποτικές σκούπες τελευταίας τεχνολογίας αξίζουν και εξασφαλίσουν ότι το σπίτι σας θα είναι απαλλαγμένο από σκόνη, τρίχες (και τρίχες από κατοικίδια) παρέχοντας υγιεινή. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες ώστε η συσκευή να καθαρίζει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή και καθημερινά ή να προγραμματίσετε μια αυτόματη ώρα έναρξης όπως ανάφερα και παραπάνω.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.