Η Google προσφέρει στους υπαλλήλους δωρεάν ηλεκτρικά σκούτερ για να επιστρέψουν στο γραφείο


Η Google προσφέρει δωρεάν ηλεκτρικά σκούτερ στους εργαζόμενους για να τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν στην εργασία τους. Ο γίγαντας λογισμικού προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στους υπαλλήλους του στη Silicon Valley. Η Google ζήτησε από τους υπαλλήλους να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους και να έρθουν στο γραφείο. Η Google ξεκίνησε τη νέα πρωτοβουλία «Ride Scoot» εδώ και δύο μήνες περίπου με την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών σκούτερ Unagi. Η πρωτοβουλία επιτρέπει στους περισσότερους εργαζόμενους της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποζημιωθούν για το συνολικό κόστος μιας μηνιαίας συνδρομής στο κομψό σκούτερ της Unagi Model One, το οποίο κοστίζει 990 $ είναι ένα ελαφρύ σκούτερ διπλού ηλεκτροκινητήρα με τελική ταχύτητα 20 χλμ. και αυτονομία 15,5 μιλίων.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Unagi, Ντέιβιντ Χάιμαν, είπε ότι η ιδέα ήταν να βοηθήσει τους υπαλλήλους της Google να φτάσουν στη δουλειά ή ακόμα και στην πλησιέστερη στάση λεωφορείου.

«Ξέρουν ότι υπάρχει ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων», είπε ο Hyman. «Οι άνθρωποι έχουν πραγματικά συνηθίσει να εργάζονται από το σπίτι. Και απλώς προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν την εμπειρία της επιστροφής».

Δύο χρόνια αφότου η πανδημία ανέτρεψε τα εργασιακά πρότυπα, οι εργοδότες διπλασιάζουν τα ακίνητα γραφείου, φέρνοντάς τους σε σύγκρουση με ένα εργατικό δυναμικό που έχει συνηθίσει να εργάζεται στο σπίτι.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.