Πως μπορώ να κατεβάσω Drivers για Turbo X υπολογιστή


Σε λειτουργικό Windows μετά από το format που έχετε κάνει είτε έχετε σταθερό ή φορητό υπολογιστή τους οδηγούς (Drivers) μπορούσατε παλιότερα να τους κατεβάζετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Πλαίσιο αλλά πλέον δεν λειτουργεί. Οι υπολογιστές Turbo X είναι ελληνική μάρκα αλλά κατασκευάζονται στο εξωτερικό, οι εταιρίες οι οποίες αναλαμβάνουν ή αναλάμβαναν την κατασκευή είναι οι εξής Clevo, Pegatron, Quantal, Compal κ.α. Δεν μας είναι γνωστές αλλά εταιρίες όπως η Dell, HP κτλ. αγοράζουν τους φορητούς υπολογιστές από αυτές βάζοντας το δικό τους λογότυπο.

1.Ο πρώτος και καλύτερος τρόπος είναι να απευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα οπού θα επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο υπάλληλο θα του δώσετε το μοντέλο είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή ή σταθερό και το λειτουργικό πχ. Windows 8,10,11 κτλ. και στη συνέχεια ο υπάλληλος θα σας στείλει έναν σύνδεσμο όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε τους οδηγούς (Drivers). Μπορείτε και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να δείτε αν πρόκειται για φορητό υπολογιστή από κάτω στο αυτοκόλλητο θα δείτε το μοντέλο και ποιος είναι ο κατασκευαστής του φορητού. Θα μπείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες και θα μπορέσετε να βρείτε το μοντέλο και να κατεβάσετε τους οδηγούς.


3. Ο τρίτος και ο πιο ταλαίπωρος θα έλεγα τρόπος είναι να μπείτε στη Διαχείριση συσκευών και εκεί ένα προς ένα εξάρτημα να ψάξετε και να κατεβάσετε από το διαδίκτυο τους οδηγούς (Drivers). π.χ. (Intel Wireless Bluetooth for Windows 10,κτλ.).

Το άρθρο ενημερώθηκε στις 01/04/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.