Τα καλύτερα εναλλακτικά ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών αντί του Play Store και App Store

Όλοι γνωρίζετε το Apple App Store και το Google Play Store που υπάρχουν στα κινητά και τα τάμπλετ μας είναι τα ποιο δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο. Αλλά δεν υπάρχουν μόνο αυτά, υπάρχουν κάποια εναλλακτικά ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών τα οποία μας παρέχουν χιλιάδες εφαρμογές για να κατεβάσουμε στις συσκευές μας. Γιατί τώρα να πάμε σε αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα ,γιατί κάποιες φορές οι εφαρμογές επί πληρωμή οι οποίες υπάρχουν στο Play Store για παράδειγμα μπορούμε να τις βρούμε δωρεάν σε αυτά τα εναλλακτικά καταστήματα ή και ποιο φθηνά σε προσφορές. Επίσης μπορείτε να βρείτε διάφορες εφαρμογές οι οποίες δεν υπάρχουν στο App Store και το Google Play Store. Αν τώρα είναι ασφαλή; Ούτε τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα ασφαλή, αλλά παρακάτω διάλεξα αυτά τα οποία είναι περισσότερο ασφαλή από τα υπόλοιπα στα οποία γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι για ιούς εκμετάλλευσης και κάθε είδους απειλές.

Για συσκευές Android

1. Amazon AppStore

 

Ένα από τα καλύτερα εναλλακτικά καταστήματα πλήθος εφαρμογών επί πληρωμή και δωρεάν παιχνιδιών κτλ. για συσκευές Android.Οι οποίες ελέγχονται από την amazon για ιούς. Κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 2011,έχει και το δικό του σύστημα νομισμάτων για αγορές εφαρμογών αλλά και εντός εφαρμογών. Μεγάλος ανταγωνιστής του Play Store.

2. Aptoide

 

Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Play Store γιατί προσφέρει περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια από το Play Store.Μια ακόμη εναλλακτική πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα με τεράστια ποικιλία εφαρμογών με εύχρηστο μενού όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε εφαρμογές προτεινόμενες, κορυφαίες λήψεις κτλ.

3. SlideMe


 

Εδώ σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε εφαρμογές premium και δωρεάν οι οποίες σαρώνονται για ιούς και κάθε είδους απειλές πριν εγκριθούν από τους συντάκτες τους. Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή κοινότητα προγραμματιστών οι οποίοι δίνουν συμβουλές και βοηθούν γενικά τους προγραμματιστές για σφάλματα κτλ. Αν δεν μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή στο Google Play υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την βρείτε εδώ. Από τα καλύτερα εναλλακτικά καταστήματα.

 4. F-Droid


  

Το F-Droid είναι ένα δημοφιλές κατάστημα εφαρμογών ανοιχτού κώδικα ασφαλές για συσκευές Android.Εδώ θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών ανοιχτού κώδικά και κάποιες εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Play store.Εύκολη αναζήτηση και χωρίς διαφημίσεις. Παρέχετε από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται F-Droid Limited.

5. APKPure



Το APKPure είναι ένα κατάστημα μοντέρνο και εύχρηστο με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το viper,Whatsapp,Wuse κτλ.


Για συσκευές iOS

1. Appland



Είναι ένα εναλλακτικό κατάστημα εφαρμογών iOS.Περισσότερο θα έλεγα για τους προγραμματιστές όπου μπορούν να ανεβάσουν τις εφαρμογές τους σε όλο τον κόσμο.

2. TutuApp



Στο TutuApp υπάρχουν πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες και υποστήριξή πολλών γλωσσών. Εύκολη πρόσβαση για απλούς χρήστες αλλά και προγραμματιστές που θέλουν να ανεβάσουν τις εφαρμογές τους, ακόμη και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής.

3. AppValley



Το AppValley περιέχει μια πληθώρα εφαρμογών από διάφορα εναλλακτικά καταστήματα για iOS εφαρμογές, όπου παρέχει στους χρήστες δωρεάν εφαρμογές αλλά και επί πληρωμή και ανεπίσημες εφαρμογές.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.