Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας επιδόματος ειδικού σκοπού 534 ευρώ

Ακολουθείστε τα βήματα απλά και γρήγορα και συμπληρώσετε την φόρμα στην ιστοσελίδα supportemployees.services.gov (Απενεργοποιήστε επεκτάσεις τύπου adblock για να μεταφερθείτε στη σελίδα) για να λάβετε το επίδομα ειδικού σκοπού των 534 ευρώ το οποίο δικαιούστε.Υποβάλλεται μονομερή δήλωση όσοι δεν έχετε επαναπροσληφθεί φέτος καθώς στο ξενοδοχείο ή κατάλυμα ή το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο εργάστηκα τε δεν θα επαναλειτουργήσει ή επαναλειτουργεί χωρίς να σας έχει προσλάβει. Με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν μονομερή δήλωση οι εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις και εργοδότες που δεν επαναλειτούργησαν τον μήνα Μάιο 2021: Σε αυτήν την περίπτωση υποβάλλεται μονομερής υπεύθυνη δήλωση από τον εργαζόμενο για όλο το μήνα.

 Οι Εργαζόμενοι με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις και εργοδότες που επαναλειτούργησαν, αλλά που δεν επαναπροσλήφθηκαν κατά το μήνα Μάιο 2021: Και σε αυτήν την περίπτωση υποβάλλεται μονομερής υπεύθυνη δήλωση από τον εργαζόμενο για όλο το μήνα Μάιο.


    1.Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα (Απενεργοποιήστε επεκτάσεις τύπου adblock για να μεταφερθείτε στη σελίδα) και επιλέγετε "Είσοδος με TaxisNet".Βάζετε το username σας και τον κωδικό σας κάνετε κλικ "Εξουσιοδότηση".

    2.Στη συνέχεια πηγαίνετε κάτω στην ιστοσελίδα και επιλέγετε Στο πεδίο (Μηχανισμός εφαρμογής των μέτρων στήριξης των εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης (Τουρισμού) επιλέγετε "Υπεύθυνη Δήλωση".

    3. Αν όμως είχατε ξανακάνει αίτηση π.χ πέρσι το 2020 επιλέγετε "Νέα δήλωση".



     4. Εδώ θα δείτε κάποια στοιχεία σας έτοιμα και συμπληρωμένα το μόνο που θα συμπληρώσετε εσείς είναι το ΑΜΚΑ,Τηλ.Επικοινωνίας,E-mail επικοινωνίας.


    5.Μετά πηγαίνετε στην ενότητα Περιεχόμενο δήλωσης και επιλέγετε τον μήνα αναφοράς δήλωσης π.χ Μάϊο.Στο πεδίο Έτος αναφοράς Δήλωσης βάζουμε 2021. Στην επιλογή "Δεν έχω επαναπροσληφθεί από τον ανώτερο εργοδότη εντός του μηνός (επιλογή Μάϊος)".Επιλέγετε για παράδειγμα Μάϊο αν δεν έχετε επαναπροσληφθεί τον μήνα αυτό.Αν όμως έχετε επαναπροσληφθεί  πληκτρολογείτε από κάτω τις ημερομηνίες.



    6.Επιλέξτε την τράπεζα στην οποία θα καταβληθεί το επίδομα π.χ εθνική,πειραιώς κτλ.Συμπληρώνετε δίπλα και το IBAN.

    Δείτε αν όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά συμπληρωμένα και κάντε κλικ "Υποβολή". 
     

    7.Αν όλα πήγαν καλά θα σας εμφανίσει το παραπάνω αποτέλεσμα που βλέπετε. Κάντε κλικ και στην "Εκτύπωση Δήλωσης" και αποθηκεύστε το αρχείο .pdf στην συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.Είστε έτοιμοι!

    Σημαντικό,δείτε τον μήνα τον οποίο και επιλέξατε.Αν για παράδειγμα θέλετε να πληρωθείτε για τον Μάϊο πρέπει να αναγράφει 5-2021. Αν σε περιπτωση δεν αναγράφει 5-2021 κάτι δεν κάνατε σωστά ή δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να ξανακάνετε την αίτηση.Απλά κλείστε την καρτέλα στην οποία βρίσκεστε στον browser σας και ανοίξτε καινούργια καρτέλα μπείτε στην ιστοσελίδα και επαναλάβετε την διαδικασία.
     
    Το άρθρο ενημερώθηκε στις 17/06/2021

    Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
    Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Παλαιοτερες αναρτησεις
    Από το Blogger.