Καταργήστε τις διαφημίσεις στο Youtube

Στο Youtube χωρίς διαφημίσεις δυστυχώς μόνο αν γίνετε συνδρομητής στο YouTube Premium όπου πρέπει να πληρώνετε 8,49€ τον μήνα. Υπάρχουν βέβαια κάποιες επιλογές για υπολογιστές μέσω επεκτάσεων στον Chrome και στον Firefox που θα τις δείτε παρακάτω αλλά δεν κάνουν θαύματα. Δηλαδή μπλοκάρουν έναν μεγάλο αριθμό διαφημίσεων αλλά όχι όλες, το καλό είναι ότι είναι δωρεάν και από το τίποτα πάλι καλά. Σε Android συσκευές τώρα υπάρχει μια επιλογή όπου μπορείτε να βλέπετε τα βίντεο στο Youtube χωρίς καθόλου διαφημίσεις.

Χωρίς καθόλου διαφημίσεις σε συσκευές Android

Αυτό γίνετε μέσω του Newpipe είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής στον τομέα αυτό που σας επιτρέπει να βλέπετε τα βίντεο στο Youtube χωρίς διαφημίσεις καθώς το πρόγραμμα δεν συμμετέχει και εσείς ακόμη στις Υπηρεσίες Google Play που σημαίνει ότι η Google δεν μπορεί να παρακολουθεί τα βίντεο που εσείς βλέπετε. Για κάποιους που τους απασχολεί η προστασία του απορρήτου στο διαδίκτυο. Υπάρχει θα λέγαμε μια αντιγραφή-επικόλληση από κάποιες από τις δυνατότητες του YouTube Premium.Μπορεί να μπλοκάρει διαφημίσεις  ακόμα υπάρχει και η επιλογή λήψης βίντεο εντελώς δωρεάν και ελληνικό μενού. Το μόνο μεγάλο θα έλεγα μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Youtube.

Εγκατάσταση Newpipe




Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το F-Droid ένα εναλλακτικό κατάστημα εφαρμογών για λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Και μέσα από αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε το Newpipe στην συσκευή σας.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και απευθείας στη συσκευή σας κατεβάζοντας το APK αρχείο βέβαια υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτό, δεν θα λαμβάνετε αυτόματα μελλοντικές ενημερώσεις της εφαρμογής.

Χωρίς διαφημίσεις στο Youtube σε υπολογιστές

Επεκτάσεις για τον Chrome


Επεκτάσεις για τον Firefox


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.