Αναζητήστε και βρείτε τις ακριβές διαστάσεις εικόνων στην αναζήτηση της Google

Πριν λίγους μήνες η Google αφαίρεσε κάποιες πολύ χρήσιμες παραμέτρους από την αναζήτηση μια από αυτές ήταν το "ακριβές μέγεθος" ή τις επιλογές αναζήτησης "μεγαλύτερο από" για τις εικόνες που θέλουμε να αναζητήσουμε με το ακριβές μέγεθος-διαστάσεις.Παρακάτω θα δείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βρείτε τις εικόνες που ψάχνετε στο google με το ακριβές μέγεθος και όχι μόνο που θέλετε.


Επέκταση Chrome


Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση η οποία θα σας βοηθήσει στην σύνθετη αναζήτηση εικόνων. Μόλις εγκατασταθεί στο Chrome το εικονίδιο της επέκτασης βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων σας πάνω δεξιά. Λειτουργεί σαν μια γεννήτρια διευθύνσεων URL βασικά προσφέροντας όλες τις επιλογές που περιλαμβάνονται στην προηγμένη σελίδα της Google θα λέγαμε σε μια πιο εύκολη πρόσβαση και απομνημόνευση. Για να λάβετε εικόνες μεγαλύτερες από ένα συγκεκριμένο μέγεθος πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί που αναζητάτε στο πλαίσιο κειμένου αναζήτησης και επιλέξτε το ελάχιστο στο αναπτυσσόμενο μενού μεγεθών. Είναι προφανώς οι ίδιες επιλογές με τις Google. Κάντε κλικ στο search και η αναζήτηση με όλες τις παραμέτρους σας θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα.Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος,διαστάσεις και ακριβείς διάσταση,χρώμα,τύπο,επέκταση αρχείου.

Μέσω τις μπάρας αναζήτησης Google



Είναι απλό πληκτρολογείτε στην αναζήτηση το όνομα της εικόνας που θέλετε "imagesize:300x300" παράδειγμα Technewsingreek imagesize:500x500 και βρίσκετε τις εικόνες που θέλετε στις ακριβές διαστάσεις που θέλετε.

Σύνθετη αναζήτηση εικόνων



Οι παραπάνω τρόποι είναι πολύ εύκολη αν θέλετε κάτι ποιο προχωρημένο μεταβείτε στην διεύθυνση google.com/advanced_image_search και εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε ότι θέλετε για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα που θέλετε σε κάθε αναζήτηση που κάνετε στις εικόνες στο google.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.