Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές σουίτες γραφείου από τα Office

Δείτε τις καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές πλήρες σουίτες γραφείου από τα Office της Micrososft. Δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου καθώς είναι όλες εύχρηστες με φιλικό περιβάλλον σε σχέση με τα
Office όπου υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Apache OpenOffice



Το Apache OpenOffice γνωστό και ως OpenOffice είναι μια δωρεάν σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικά που όπως και το Office της Microsoft περιλαμβάνει τις αντίστοιχες εναλλακτικές εφαρμογές όπως, επεξεργαστή Κειμένου (Writer), Υπολογιστικό Φύλλο (Calc), Δημιουργό Παρουσιάσεων (Ιmpress), Πρόγραμμα Σχεδίασης (Draw), Βάση Δεδομένων (Base) και Επεξεργαστή Εξισώσεων (Math) υπάρχει και υποστήριξη των αρχείων Word, Excel και PowerPoint μπορείτε δηλαδή να ανοίξετε και αυτού του είδους τα αρχεία. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε όλα τα λειτουργικά συστήματα  Microsoft,Linux,Mac επίσης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Libre Office




Το LibreOffice είναι μια δωρεάν ανοιχτού κώδικα πλήρης σουίτα γραφείου. Περιλαμβάνει τον επεξεργαστής κειμένων Writer, το υπολογιστικό φύλλο Calc, η εφαρμογή παρουσίασης διαφανειών Impress, η εφαρμογή βάσης δεδομένων Base το πρόγραμμα σχεδίασης και  ζωγραφικής Draw, το πρόγραμμα διαχείρισης μαθηματικών τύπων και υπολογισμών Math.Υπάρχει υποστήριξη των αρχείων Office της Microsoft.Υποστηρίζει διάφορα λειτουργικά συστήματα  Microsoft,Linux,Mac και επίσης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Google Docs, Sheets and Slides



To Google Docs είναι μια online δωρεάν σουίτα γραφείου την οποία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσα από των φυλλομετρητή σας (browser) δεν χρειάζεται δηλαδή να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα και να το εγκαταστήσετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσα από τον υπολογιστή σας από το κινητό ή το τάμπλετ σας, υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι πλήρως εξελληνισμένο.


WPS Office Free




To WPS Office είναι μια δωρεάν ανοιχτού κώδικα σουίτα γραφείου οι οποία Περιλαμβάνει το Writer (Word) το Presentation (PowerPoint)  και το Spreadsheets (Excel). Υπάρχει και υποστήριξη των αρχείων
 Office της Microsoft, μπορείτε να τα ανοίξετε να τα επεξεργαστείτε κτλ. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε όλα τα λειτουργικά συστήματα Microsoft, Linux, Mac, Android,iOS επίσης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 16/06/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.