Δωρεάν 3 εφαρμογές για αποστολή SMS στο 13033

Tρείς εφαρμογές για τα κινητά που θα σας βγάλουν από τον κόπο να πληκτρολογείτε συνέχεια το ονοματεπώνυμο σας και την διεύθυνση σας και τον αριθμό μετακίνησης.Απλά συμπληρώνοντας τα πεδία μια φορά και στις 3 εφαρμογές τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά στην συσκευή σας.

13033



Στην εφαρμογή αυτή απλά συμπληρώστε τα πεδία και στη συνέχεια στο βήμα 2 επιλέξτε το λόγω μετακίνησης και στη συνέχεια θα σας εμφανίσει στα μηνύματα να το στείλετε στο 13030.Τσεκάρετε και την επιλογή Αποθήκευση στοιχείων τοπικά ώστε να μην ξανα πληκτρολογήσετε το ονοματεπώνυμό σας και την διεύθυνση και με 3 κλικ έχετε τελειώσει.Η εφαρμογή δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο



  Άδεια SMS 13033

 

Και σε αυτή την εφαρμογή συμπληρώνετε απλά τα πεδία με Ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και επιλέγετε μια από τις έξιεπιλογές. Διαθέτη και σκοτεινή / φωτεινή λειοτυργία.



 SMS 13033


Αυτή η εφαρμογή φτιάχτηκε από δύο φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας τον Παπαρούνα Φώτιο και τον Γιώργο Μπίρκα (fSystem). Είναι ίδια σε σχέση με την παραπάνω με την διαφορά ότι έχει πτυσσόμενο μενού επιλογής μετακίνησης.Αξιόπιστη γρήγορη και εύχρηστη μόνο για συσκευές Android.Η εφαρμογή δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο.

        

 Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω εφαρμογές μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο και να το έχετε μαζί σας.


Και χειρόγραφη βεβαίωση,συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Όνομα/Επίθετο
  2. Διεύθυνση Κατοικίας
  3. Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού
  4. Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή
 
  Το άρθρο ανανεώθηκε στις 9/11/2020
 
Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.