20 Φεβ 2020

Δείτε το νέο ψηφιακό περιοδικό του ΟΑΕΔ e-Magazine

Ένα νέο εγχείρημα για τη νέα χρονιά η δημιουργία του  e-Magazine.Στο ψηφιακό μηνιαίο αυτό περιοδικό θα βρείτε τις υπηρεσίες τα προγράμματα και γενικά νέα για τους ανέργους αλλά και τις επιχειρήσεις.

Ο Σπύρος Πρωτοψάλτης Διοικητής του ΟΑΕΔ δήλωσε:

Θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα τακτικό ενημερωτικό δελτίο που θα αναδείξει το ευρύτατο φάσμα του έργου του ΟΑΕΔ, που προσεγγίζει έναν εντυπωσιακό αριθμό συμπολιτών μας, όμως δεν είναι επαρκώς γνωστό σε όλους.

Αλλά και η ενημέρωση των ίδιων των εργαζομένων για τις δράσεις των συναδέλφων τους, η

ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων είναι πολύ σημαντική για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Στους πρώτους μήνες της θητείας μου επισκέφθηκα 33 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), 24 Σχολές Μαθητείας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και συνομίλησα με εκατοντάδες εργαζομένους του Οργανισμού.

Οι δομές μας αποτελούν πυρήνες δραστηριοτήτων, που υποστηρίζουν τον κοινωνικό ιστό. Θέλουμε όλα όσα δημιουργούν οι εργαζόμενοι , να αποτυπώσουν τη νέα εποχή της εξωστρέφειας του ΟΑΕΔ και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία αυτού του στόχου είναι η σταθερή, συχνή και καλή επικοινωνία.

Μέσα σε αυτόν τον Οργανισμό γεννιούνται σκέψεις και πρωτοβουλίες που δυστυχώς, δεν διαχέονται επαρκώς. Με τη δημιουργία του e-Magazine μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τα νέα, τις επιτυχίες και τα επόμενα “βήματα” του ΟΑΕΔ.


OAED NEWS

Η προστασία των ανέργων, η διεύρυνση και ενίσχυση των ενεργητικών πολιτικών για την καταπολέμηση της ανεργίας, η σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας, η αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, η διεύρυνση των συνεργασιών με όλους τους κοινωνικούς εταίρους, η αναζήτηση και αποτύπωση όλων των απόψεων, η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, θα τροφοδοτήσουν τα
ενημερωτικά δελτία και θα δώσουν τη δυνατότητα καλύτερου συντονισμού των δράσεων του Οργανισμού, με στόχο τη διασφάλιση της καλύτερης επικοινωνίας με όσους χρειάζονται τις υπηρεσίες μας.

Κατεβάστε ή δείτε το πρώτο τεύχος για το 2020

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου