Το νέο Samsung Galaxy A70s το πρώτο smartphone με 64MP και αισθητήρα ISOCELL Bright GW1

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung παρουσίασε έναν νέο αισθητήρα κάμερας ικανό να καταγράψει ανάλυση 64 ΜΡ, εκθρονίζοντας έτσι τον 48MP αισθητήρα της Sony. Παρόλο που κάποιοι περίμεναν να δούμε αυτόν τον αισθητήρα για πρώτη φορά στο Samsung Galaxy Note 10, η εταιρεία μας εξέπληξε και σύμφωνα με αναφορές τον χρησιμοποίησε στο Samsung Galaxy A70s.

Το Samsung Galaxy A70s θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα έχει τον αισθητήρα ISOCELL Bright GW1, ο οποίος είναι η κινητή μονάδα κάμερας με τον υψηλότερο αριθμό pixel στην αγορά.

Αν και αυτό ακούγεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, θα παράγει εικόνες 16MP ή λιγότερο, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία Tetracell για να συνδυάσει τέσσερα εικονοστοιχεία 0,8 μm σε μόνο ένα για ευκρινέστερες εικόνες, ειδικά σε κακές συνθήκες φωτισμού.

Πέρα από την κάμερα, έχουμε ελάχιστες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy A70s. Σύμφωνα με το όνομα του, κάτα πάσα πιθανότητα θα είναι ένα ανανεωμένο Samsung Galaxy A70, το οποίο διαθέτει τρεις πίσω κάμερες.

Ωστόσο, δεδομένων των προδιαγραφών αυτού του αισθητήρα, αναμένουμε ότι θα βρίσκεται στην κύρια κάμερα της συσκευής και την οποία θα συνοδεύουν δύο ακόμη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.