Μετατρέψτε online οποιοδήποτε σύνδεσμο απευθείας λήψης (Direct) αρχείου σε αρχείο Torrent

Τα αρχεία τα οποία κατεβάζουμε από το ίντερνετ είναι για απευθείας λήψης ή torrent.Όταν κατεβάζουμε ένα αρχείο απευθείας λήψης, έτσι λέγονται κάποιες φορές είναι πολύ μεγάλα 2GB,7GB,10GB κτλ. Μπορεί ενδιάμεσα την ώρα που κατεβάζουμε το αρχείο η λήψη του να διακοπεί από κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, ή διακοπή σύνδεσης ή ακόμα και επειδή μπορεί να βαριέστε να περιμένετε να κατέβει, ή θα πρέπει να κλείσετε τον υπολογιστή και στην συνέχεια θα πρέπει πάλι από την αρχή να ξανακατεβασεις το αρχείο.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να μετατρέψετε online έναν σύνδεσμο απευθείας σύνδεσης σε torrent είναι πολύ απλά. 


1.Αντιγράψτε τον σύνδεσμο με δεξί κλικ και "Αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου" πάνω στον σύνδεσμο του αρχείου που θέλουμε.



2.Πηγαίνετε σε αυτή την ιστοσελίδα και κάντε τον σύνδεσμο που θέλετε επικόλληση στην σελίδα επιλέξτε το Captcha και στη συνέχεια Create torrent.

3.Περιμένετε λίγο γιατί δημιουργείται το αρχείο torrent και το κατεβάζετε. Και αυτό ήταν!


Τα πλεονεκτήματα αυτής τις μετατροπής όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ότι μπορείτε να κατεβάζετε τα αρχεία που θέλετε χωρίς περιορισμούς και διακοπές. Μπορείτε να μετατρέψετε και να κατεβάσετε όσα αρχεία θέλετε. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία torrent από διαφορετικές πηγές και αρκετά υψηλές ταχύτητες σε σύγκριση με την απευθείας λήψη.

Η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 06/ 03/2024.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.