Πως θα ενεργοποιείσετε το Dark Mode στο Facebook Messenger

Η λειτουργία Dark Mode στο Facebook Messenger σε άλλους ήρθε νωρίς μέσω ενημερώσεων και σε άλλους ήρθε ποιο αργά.Το Facebook πρόσθεσε αυτή την λειτουργία.Όπως έχουν κάνει και άλλες εταιρίες όπως η Microsoft και η Apple έχουν προσθέσει dark modes στα λειτουργικά τους συστήματα.Είναι μοντερνο και μινιμαλιστικός σκοτεινός σχεδιασμός.Βρίσκετε βέβαια σε δοκιμαστική έκδοση αλλά μπορείς να τον ενεργοποιήσεις πολύ εύκολα και είναι διαθέσιμο τόσο για Android χρήστες όσο και για χρήστες iOS για αυτούς που ρωτάνε.

Αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρεις να ενεργοποιήσεις αυτή την λειτουργία πήγαινε στο Playstore και ενημέρωσε την εφαρμογή.Αν και θα σας πρότεινα πρώτα να την ενημερώσετε στην τελευταία έκδοση και μετά να ακολουθήσετε τα βήματα για να κερδίσετε χρόνο αν τυχόν εν ενεργοποιηθεί ;).




Ενεργοποιήστε την κρυφή λειτουργία του Dark Mode στο Facebook Messenger




1. Άνοιξε την εφαρμογή Facebook Messenger και στείλε το φεγγάρι (εικονίδιο) σε μια οποιαδήποτε επαφή σου. Μπορείς να το στείλεις και στον εαυτό σου.



2.Και μόλις στείλεις το εικονίδιο στο Messenger θα δεις να βρέχει φεγγάρια στην οθόνη σου και αυτό σημαίνει πως ή νυχτερινή λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη για την συσκευή σου. Απλά κάνε κλικ στην επιλογή για να το δοκιμάσεις στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια απλά ενεργοποίησε το.



Αν δεν εμφανιστεί αμέσως το Dark Mode μπορείς να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.