Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για να μάθετε ξένες γλώσσες

Μάθετε ξένες γλώσσες δωρεάν, εύκολα, γρήγορα, πρακτικά και κατανοητά. Θα βρείτε εφαρμογές για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Ακουστικά, κείμενα, γραφή, quiz και μεταφραστές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το λεξιλόγιο σας τη γραμματική σας την προφορά σας και τις δεξιότητες ακρόασης ακόμη να εξασκήσετε και τη μνήμη σας. Θα προστεθούν και άλλα για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

1. Busuu


Μια από τις ποιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης μιας γλώσσας.

✔️ Offline | ✖️ Διαφημίσεις




2. Memrice


Το Memrise είχε πάρει βραβείο καλύτερης εφαρμογής για το 2017 είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, διαθέτη φιλικό περιβάλλον εύχρηστο και κυρίως περιέχει μνημονικά τεστ ασκήσεις, παιχνίδια, ακουστικά κ.α. τα οποία βοηθούν ακόμα περισσότερο την απορροφηση νέων λέξεων και προτάσεων μακροχρόνια. Το μόνο μειονέκτημα θεωρό είναι ότι εμφανίζει συχνά μια προτροπή για αναβάθμιση της εφαρμογής με πληρωμή.

✖️ Offline | ✖️ Διαφημίσεις

3. ABC


Η ABC είναι μια σειρά εφαρμογών για αρχάριους χρήστες διαθέτη μεμονωμένα, εφαρμογές για κάθε γλώσσα. Είναι πολύ εύκολος ο τρόπος εκμάθησης των βασικών λέξεων και στην συγκεκριμένη εφαρμογή το περιβάλλον είναι εύχρηστο και κατανοητό προς το χρήστη. Περιλαμβάνει ακουστικά,κείμενα,γραφή,quiz κ.α. Ο σύνδεσμος οδηγεί στην εφαρμογή για να μάθετε γερμανικά αλλά μέσα από αυτήν μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την γλώσσα που σας ενδιαφέρει να μάθετε.

✔️Offline | ✖️Διαφημίσεις

4. Learn 50 laguages


Όπως βλέπετε και στον τίτλο μπορείτε να μάθετε 50 από τις ποιο δημοφιλέστερες γλώσσες που υπάρχουν. Οι γλώσσες που περιέχει αντιστοιχούν  στα επίπεδα Α1 και Α2 του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου και επομένως είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους των μαθητών και φοιτητών και προτείνετε για αρχάριους χρήστες και για προχωρημένους. Θα πρέπει να κατεβάζετε τα αρχεία ήχου επίσης είναι πολύ εύχρηστη δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στην περιήγηση.

✔️Offline | ✔️Διαφημίσεις


Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.