Επίλυση σφαλμάτων στο Google Play Store



Όλοι οι χρήστες κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωπη με τα διάφορα σφάλματα από την εφαρμογή Google Play Store.Κάθε σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί είτε από πολλά προβλήματα που έχουν να

κάνουν με την σύνδεση ίντερνετ ή με την συσκευή μας κτλ.Η εμφάνιση των σφαλμάτων αυτών μας εμφανίζετε με την μορφή ενός κωδικού σφάλματος που μπορεί εν μέρει να μας δώσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Παρακάτω θα δείτε τα ποιο συχνά σφάλματα ποιο αναλυτικά και τη σημαίνει το κάθε σφάλμα.

Σφάλμα 110:Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

Λύση:Μεταβείτε στις  Ρυθμίσεις➜Εφαρμογές➜Όλα➜Google Play Store➜Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Εάν το πρόβλημα παραμένει, δοκιμάστε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από τον ιστότοπο του Play Store.(Μπορεί για κάθε έκδοση Android τα βήματα να είναι διαφορετικά).


Σφάλμα 481: Ο λογαριασμός σας στο Google έχει τερματιστεί λόγω σφάλματος.
Λύση:Η μόνη λύση είναι να τoν διαγράψετε και να δημιουργήσετε ένα καινούργιο.

Σφάλμα 506: Μερικές φορές θα δείτε αυτόν τον κωδικό σφάλματος κατά τη λήψη μιας εφαρμογής. Η εφαρμογή μπορεί να φαίνεται ότι κατεβάζει πολύ καλά όταν ξαφνικά, κοντά στο τέλος της εγκατάστασης, εμφανιστεί ένα σφάλμα και εμφανίζεται ένα μήνυμα λέγοντας, "Η εφαρμογή δεν ήταν δυνατή η λήψη λόγω σφάλματος 506."Πρόκειται για ένα αρκετά συνηθισμένο σφάλμα που προκαλείται από πολλαπλές εκδόσεις μιας εφαρμογής που δημιουργεί κλειστό βρόχο. Δεν πρόκειται για πρόβλημα με την εφαρμογή που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε.
Λύση:Για να λύσετε αυτό το σφάλμα θα πρέπει να ακολουθήσετε τις προηγούμενες οδηγίες.

Σφάλματα 919,(Δοκιμάστε για το συγκεκριμένο σφάλμα και μονό το 923 αν δεν διορθωθεί προχωράτε στην παρακάτω λύση) ,101,921: Η συσκευή σας δεν έχει αποθηκευτικό χώρο, θα πρέπει να διαγράψετε ορισμένες εφαρμογές για να κάνετε χώρο.
Λύση:Μετακινήσετε για παράδειγμα τη μουσική,τις εικόνες και τα βίντεό σας στην SD κάρτα σας ή στο cloud.

Σφάλμα 944: Οι servers της Google αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας,.
Λύση:Είναι ένα προσωρινό πρόβλημα απλά πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Σφάλμα 923:Η λήψη δεν είναι δυνατή,είναι ένα σφάλμα κατά το συγχρονισμό του λογαριασμού σας Google ή ανεπαρκή μνήμη προσωρινής μνήμης.
Λύση:Καταργήστε τον λογαριασμό σας Google και διαγράψτε τυχόν άχρηστες εφαρμογές που καταλαμβάνουν χώρο. Στη συνέχεια επανεκκινήστε τη συσκευή σας σε κατάσταση ανάκτησης.Επιλέξτε Wipe partition cache και ξεκινήστε τη συσκευή σας ως συνήθως. Μην ανησυχείτε, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαγραφούν. Ρυθμίστε ξανά το λογαριασμό σας Google.


Σφάλμα 927: Αυτός ο κωδικός σφάλματος μπορεί να εμφανιστεί αν προσπαθήσετε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής ενώ ενημερώνεται η εφαρμογή Google Play.
Λύση:Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και στη συνέχεια δοκιμάστε ξανά τη λήψη.

Δείτε ακόμα:Συχνά προβλήματα κινητών και Tablet και πως θα τα λύσετε

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet,+ για να συνεχίσουμε. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.