Τα 5 καλύτερα δωρεάν προγράμματα για Video Editing στο Youtube

Παρακάτω θα βρείτε τα πέντε καλύτερα δωρεάν προγράμματα που θα σας βοηθήσουν σχετικά με τα βιντεάκια τα οποία φτιάχνετε, για αυτούς που ασχολούνται με το Youtube ανεβάζοντας βιντεάκια ή και για αυτούς που σκέφτονται να ανοίξουν ένα δικό τους κανάλι σε αυτό.






Shotcut 


Το Shotcut είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικα που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Πολύ εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, διαθέτη μια χρονική γραμμή, το παράθυρο προεπισκόπησης και ένα παράθυρο μέσων. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο οι χρήστες μπορούν να κόψουν να χωρίσουν να προσθέσουν εφέ και φίλτρα και πολλά άλλα. Επιπλέον το shotcut υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα των μορφών βίντεο καθώς διαθέτει επιλογές συσκευής και μεταφοράς για καλύτερη διαχείριση αρχείων. Διαθέτη και tutorials για να μάθετε ακόμη ποιο εύκολα να το χρησιμοποιείτε.

Windows, Linux, MacOS

Openshot




Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ανοιχτού κώδικά προτείνετε για αρχάριους χρήστες καθώς είναι πολύ εύχρηστο και διαθέτη μεγάλη γκάμα από λειτουργίες όπως βίντεο εφέ, κυματομορφές ήχου, Slow Motion & Time Effects, Animation & Keyframes κ.α.

Windows,Linux,MacOS

VideoPad



Αυτό το πρόγραμμα μοιάζει και λειτουργεί παρόμοια με τον γνωστό κατασκευαστή ταινιών Windows Movie Maker. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε εφέ εικόνας και ήχου για καλύτερη βελτίωση του κλιπ σας, αποκοπή,  αντιγραφή αλλά και υπότιτλους. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια χρονογραμμή όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας, και διαθέτει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων όπου μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει. Μετά το τέλος του αρχείου οι χρήστες μπορούν να τα εγγράψουν απευθείας σε DVD, να τα αποθηκεύσουν σε υπολογιστή ή να τα μοιραστούν σε διαφορετικές σελίδες κοινωνικών μέσων.

Windows, MacOS


 ApowerEdit



Το ApowerEdit είναι ένας επεξεργαστής βίντεο που απευθύνετε και στους αρχάριους χρήστες και στους έμπειρους καθώς διαθέτει ισχυρά εργαλεία για να κάνουν τα έργα σας να φαίνονται και να ακούγονται καταπληκτικά. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε ένα βίντεο που μπορείτε να το μοιραστείτε στο YouTube ή σε άλλα κοινωνικά μέσα (facebook, google+ κτλ.).

Windows,Linux,MacOS

Avidemux


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ως βασικός κωδικοποιητής βίντεο. Έχει απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από υπολογιστές με παλαιότερο υλικό. Με το πρόγραμμα αυτό οι χρήστες μπορούν να κόψουν τα ανεπιθύμητες "σκηνές" από τα βίντεο τους να χρησιμοποιήσουν φίλτρα και να προσθέσουν μεταβάσεις κατά μήκος του έργου τους. Ακόμα μπορείτε να κόψετε τα κλιπ να προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε να μειώσετε το θόρυβο να ρυθμίσετε το περιθώριο κλπ. Από την άλλη πλευρά μια χρονική γραμμή και η αναπαραγωγή πολυμέσων δεν μπορούν να εμφανιστούν σε αυτήν την εφαρμογή  αλλά έχουν την επιλογή "Προσάρτηση" που σας επιτρέπει να ενώσετε τα επιθυμητά κλιπ σας. Αυτές οι βασικές λειτουργίες καθιστούν έναν αξιόπιστο επεξεργαστή βίντεο για το YouTube.

Windows, Linux, MacOS

H ανάρτηση ανανεώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.