Τα καλύτερα προγράμματα Torrent Clients για κατέβασμα

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα και αξιόπιστα προγράμματα Torrent Clients τα ποιο γρήγορα και ελαφριά για το σύστημα σας εύχρηστα και πρακτικά. Επιλέξτε ποιο σας ταιριάζει και καλό κατέβασμα!







uTorrent Windows Linux - MacOS - Android



Το uTorrent ή μTorrent είναι ο ποιο δημοφιλής Torrent client που υπάρχει αυτή την στιγμή για κατέβασμα αρχείων torrent καθώς και μαγνητικούς συνδέσμους (magnet links).Εύκολο στην χρήση και φιλικό περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια όμως έχουν προσθέτει διαφημίσεις που αυτό δεν είναι και τόσο κακό αλλά το ότι μαζί του έρχονται και προγράμματα από τρίτους τα οποία είναι μολυσμένα με malware τα οποία πρέπει να επιλέξεις ή να αποπιλέξεις για εγκατάσταση.

qBittorrent Windows Linux - MacOS



Το qBittorrent είναι ένα δωρεάν ελαφρύ και εύχρηστο και εναλλακτικό πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για να κατεβάζετε torrent και μαγνητικούς συνδέσμους (magnet links).Το περιβάλλον εργασίας του μοιάζει με το uTorrent δεν περιέχει διαφημίσεις ούτε προγράμματα από τρίτους για εγκατάσταση. Υποστηρίζει απομακρυσμένο έλεγχο,port forwarding,φιλτράρισμα των IP κ.α. Επίσης σε συνδυασμό με ένα vpn θα είστε καλυμμένοι και ισχύει περισσότερο για χώρες στις οποίες έχουν νόμους που απαγορεύουν τo πειρατικό κατέβασμα.

BitTorrent


Το BitTorrent μοιάζει με το utorrent στην εμφάνιση αλλά προσφέρει γρήγορο κατέβασμα.

Deluge Windows Linux - MacOS



Το Deluge είναι ένα δωρεάν ελαφρύ και εύχρηστο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για να κατεβάζετε torrent και μαγνητικούς συνδέσμους (magnet links).Το περιβάλλον εργασίας του μοιάζει με το uTorrent δεν περιέχει διαφημίσεις ούτε προγράμματα από τρίτους για εγκατάσταση. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε για κάθε αρχείο ξεχωριστά διαφορετικές παραμέτρους. 

Αυτό βέβαια που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει ένα σύστημα προσθέτων (plugins) τα οποία σας δίνουν πολλές δυνατότητες όπως αυτόματη εκτέλεση εντολών, αυτόματη εξαγωγή σε .rar,zip,tar κτλ. αρχείο.Nα σου στέλνει e-mail για το αν κατέβηκε το αρχείο torrent μπορείς με λίγα λόγια με αυτόν τον τρόπο το Deluge να τον διαμορφώσεις στα μέτρα σου. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε Servers και να τον διαχειρίζεστε από έναν άλλο υπολογιστή μέσα από ένα web interface.

BitComet Windows



Το BitComet είναι ένα δωρεάν αρκετά ελαφρύ, γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα για να κατεβάζετε torrent και μαγνητικούς συνδέσμους (magnet links).Το περιβάλλον εργασίας μοιάζει και αυτό με το uTorrent.Υπάρχει η δυνατότητα σε αυτό το πρόγραμμα σε σχέση με τα άλλα ότι μπορεί με διάφορες τεχνικές βελτιστοποίησης να επιταχύνει τις λήψεις των αρχείων. 

Ακόμα προσπαθεί να μην επιβαρύνει τον σκληρό δίσκο από τα τμήματα τα οποία αποτελούνται τα torrent αρχεία αποθηκεύοντας τα πρώτα στην μνήμη του συστήματος. Επίσης υπάρχει προεπισκόπηση των αρχείων βίντεο που κατεβάζετε και δεσμεύει πρώτα τα τμήματα τα οποία χρειάζονται για αυτό τον σκοπό. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε το antivirus ώστε έτσι να ελέγχονται αυτόματα τα αρχεία που κατεβάζετε.

Από την δεξιά στήλη υπάρχουν κάποιοι σύνδεσμοι που εξυπηρετούν διαφημιστικούς σκοπούς.

Tixati Windows Linux - MacOS - Portable έκδοση



Το Tixati είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πολύ γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για να κατεβάζετε torrent και μαγνητικούς συνδέσμους (magnet links).Το περιβάλλον εργασίας δεν μοιάζει και τόσο αυτό με το uTorrent μπορείτε βέβαια αν σας πειράζει η εμφάνιση του στις ρυθμίσεις μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές που τον θα τον φέρουν στα μέτρα σας. Διαθέτη ένα χαρακτηριστικό που δίνει την δυνατότητα προγραμματισμού καθορισμένων εργασιών. Απλός και βασικός Torrent client που δεν περιέχει διαφημίσεις.

📌Oι 10 πιο δημοφιλής ιστοσελίδες για torrent του 2024

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.