Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην Ελλάδα για τα Samsung Galaxy S9 και S9+

samsung galaxy s9 and s9 plusΤα Samsung Galaxy S9 και S9+ ανακοινώθηκαν πριν λίγες ώρες στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Σύντομα θα ξεκινήσουν το ταξίδι τούς προς την Γηραιά Ήπειρο, περιλαμβανομένης και της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, οι πολυαναμενόμενες high-end συσκευές θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες καταναλωτές από τις 16 Μαρτίου. Αν κάποιος όμως δεν θέλει να περιμένει μέχρι τότε, μπορεί να προχωρήσει στην online προπαραγγελία ενός εκ των Galaxy S9 / S9+ σε έναν από τους ιστότοπους των μεγάλων εγχώριων αλυσίδων καταστημάτων. Έτσι, θα είναι σε θέση να λάβει το smartphone έως και επτά ημέρες νωρίτερα από την 16η του μήνα. Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται και σχετικό προγραμμα επιστροφής παλαιάς συσκευής που μπορεί να αποφέρει στους νέους αγοραστές των S9 έως και 500 ευρώ έκπτωση.

Πληροφοριακά, η επίσημη τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S9 είναι τα 879 ευρώ, ενώ εκείνη του μεγαλύτερου S9+ φτάνει τα 979 ευρώ. Εν ολίγοις, για να κάνετε δικό σας έναν από τους νεωτέρους high-end εκπροσώπους της Samsung, θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όπως και να έχει, πρόκειται για δυο κορυφαία smartphones που βάζουν από τώρα υποψηφιότητα για το καλύτερο κινητό τηλέφωνο της χρονιάς. Θα παρατηρούμε με ενδιαφέρον την πορεία τους στην αγορά, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και σε εγχώριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.