Νέα γενιά οθονών απο την Nvidia με 4K gaming οθόνες 65 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz

 Η Nvidia εξέπληξε το τεχνολογικό κοινό στην φετινή CES του Λας Βέγκας, ανακοινώνοντας μια νέα οικογένεια gaming οθονών που απευθύνονται κυρίως στους σκληροπυρηνικούς παίχτες. Πρόκειται για top-tier προτάσεις που θα λατρέψουν οι… λάτρεις του είδους και οι οποίες προσφέρουν μια νέα εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας μέσω gaming (και όχι μόνο).

Συγκεκριμένα, η Nvidia συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές οθονών (μεταξύ των οποίων είναι οι Acer, Asus και HP) για την διάθεση μοντέλων 65 ιντσών, ανάλυσης 4K, ρυθμού ανανέωσης 120Hz και ενσωματωμένη την τεχνολογία G-Sync HDR. Η εταιρεία τις ονομάζει BFGD, δηλαδή “Big Format Gaming Displays”. Σύμφωνα με τον επικεφαλή του τμήματος GeForce Μάρκετινγκ της Nvidia, Matt Wuebbling, οι gamers που παίζουν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναμένουν υψηλές αποδόσεις και άμεσους χρόνους απόκρισης από τις καλύτερες διαθέσιμες οθόνες, όμως μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένοι στα παραδοσιακά μοντέλα για desktop. Ο ίδιος συνεχίζει αναφέροντας πως BFGD οθόνες θα αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα, με τους gamers πλέον να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε όλη την… low-latency δόξα που τους αξίζει.

Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες οθόνες δεν θα είναι απλώς monitors για υπολογιστές. Αντιθέτως, θα έχουν προ-εγκατεστημένο το Android TV, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τηλεόραση ή να συνδέσουν άλλες συσκευές (αποκωδικοποιητές, παιχνιδομηχανές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους κλπ) για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Οι νέες οθόνες θα διατεθούν κάποια στιγμή κατά το καλοκαίρι, ενώ η τιμή θα γνωστοποιηθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.