Ανανεώσιμα άρθρα δείτε τη σημαίνει αυτό

Έχει προστεθεί η ετικέτα Ανανεώσιμα άρθρα. Τα άρθρα που θα βρίσκονται σε αυτή την ετικέτα θα ανανεώνονται-ενημερώνονται αρκετά συχνά και αν απαιτείται. Τη σημαίνει αυτό για παράδειγμα έχει βγει κάποια νέα έκδοση για τον Firefox το άρθρο αυτό θα ενημερώνετε σχετικά με την νέα έκδοση διαγράφοντας τις παλιές πληροφορίες για την προηγούμενη έκδοση στο ίδιο άρθρο δεν έχει σημασία αν το άρθρο δημιουργήθηκε π.χ στις 25/6/2015 στο κάτω μέρος όπως μερικοί έχετε παρατήρηση υπάρχει μια αναφορά ότι το άρθρο ανανεώθηκε στις π.χ 28/9/2023. Αυτό θα ισχύει για όλα τα άρθρα που βρίσκονται σε αυτή την συγκεκριμένη ετικέτα. Βέβαια άρθρα του τύπου όπως το "Χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν ήξερες!" θα ενημερώνονται με επιπρόσθετες πληροφορίες ή διορθώσεις.

Επίσης θα ήθελα να πω για αυτούς που δεν γνωρίζουν ότι στην ετικέτα Άρθρα του Tech News in Greek βρίσκονται όπως είναι εμφανές αποκλειστικά και μόνο μοναδικά άρθρα του Blog που γράφτηκαν από εμένα τα υπόλοιπα άρθρα είναι αντίγραφα άλλων ιστοσελίδων στα οποία αναφέρω πηγή και με τα οποία έχω πάρει την άδεια για να τα αντιγράφω.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω αλλά και με οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το Blog μπορείτε να σχολιάσετε άφοβα! :)



Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.