Στασίδι για το iPhone X ξεκίνησαν οι ουρές!

iphone x lineΣήμερα είναι η μεγάλη μέρα για την Apple καθώς θα ανακοινώσει επίσημα το πολυαναμενόμενο iPhone X μαζί με τις ανανεωμένες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Λίγες ημέρες αργότερα η Apple θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των iPhones, όμως πάντα υπάρχουν αυτοί που είναι πιο ανυπόμονοι. Φέτος μάλιστα έχουν κι έναν λόγο παραπάνω μιας και θα έρθει το επετειακό iPhone.

Στο Σίδνεϊ οι Apple fans έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκηνώνουν έξω από Apple stores και να δημιουργούν τις πρώτες ουρές, σύμφωνα με το tweet του Αυστραλού δημοσιογράφου Luke Hopewell. Οι φανατικοί του iPhone ετοιμάζονται να το πάρουν πρώτοι στα χέρια τους, πριν ακόμη γίνει η επίσημη ανακοίνωση και δουν τα χαρακτηριστικά και το design του.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η Apple ανακοινώνει σήμερα τα νέα iPhones, θα ξεκινήσει τις προ-παραγγελίες, αλλά οι πωλήσεις συνήθως ξεκινούν τουλάχιστον μια εβδομάδα αργότερα. Φέτος αναμένεται να αρχίσουν 22 Σεπτεμβρίου, ενώ το επετειακό iPhone X δεν αποκλείεται να έρθει αργότερα. Επομένως, οι συγκεκριμένοι fans φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το κατάστημα σχεδόν δυο εβδομάδες. Μένει να δούμε αν θα τους ακολουθήσουν κι άλλοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.