Meizu E2 με τετραπλό φλας κάμερας!

Ο ανταγωνισμός στο Android είναι τεράστιος καθώς όλες οι εταιρίες χρησιμοποιούν στην ουσία τα ίδια υλικά. Στην προσπάθειά τους λοιπόν να διαφοροποιηθούν, προσπαθούν άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες αλλαγές, να δώσουν το κάτι παραπάνω στις συσκευές τους για να μας πείσουν να τις αγοράσουμε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Meizu E2, μια "άχρωμη" συσκευή με ιδιαίτερο design στο φλας της κάμερας!

Χαρακτηριστικά


  • Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος Mediatek Helio P20 @ 2.3GHz
  • GPU: Mali T880 MP2
  • Μνήμη: 3GB/4GB RAM - 32GB/64GB αποθήκευση
  • Οθόνη: IPS 5.5" @ 1920 x 1080p (401ppi)
  • Κάμερα: Πίσω 13.0MP (Sony IMX386, f/2.0, Quad-LED) - Μπροστά 8.0MP (f/2.0)
  • Συνδεσιμότητα: 4G, Dual-SIM, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS (Glonass, BDS), Fingerprint, microUSB
  • Μπαταρία: 3.400mAh
  • Διαστάσεις: 153.7 x 75.7 x 7.5mm - 155gr
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat (Flyme 6.0)

Ρίχνοντας μια ματιά στα χαρακτηριστικά του θα δούμε ότι το Meizu E2 είναι μια αρκετά καλή συσκευή, η οποία όμως δεν έχει το κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Φοράει τον Helio P20 επεξεργαστή της Mediatek, με το πολύ καλό σκορ των 80.000 πόντων στο Antutu, ενώ έχει δύο εκδόσεις με αρκετή RAM και αποθηκευτικό χώρο για την καθημερινή μας χρήση.

Διαθέτει επίσης την κλασσική IPS οθόνη ανάλυσης 1080p, την οποία βρίσκουμε στη μεγάλη πλειοψηφία των κινέζικων Android συσκευών. Έχει μεγάλη μπαταρία, φοράει Android 7.0 μέσω της Flyme OS ROM της Meizu, αλλά η θύρα φόρτισης είναι ακόμη η παλιά microUSB και όχι η νέα Type-C.


Το σημείο που του δίνει έναν μοναδικό χαρακτήρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι το τετραπλό LED flash που λειτουργεί και ως LED ειδοποιήσεων. Για πρώτη φορά βλέπουμε να είναι "σφηνωμένο" μέσα στην πλαστική ταινία, που κανονικά υπάρχει για να έχουμε καλύτερο σήμα και είναι πραγματικά μία πολύ ωραία ιδέα, η οποία κάνει τη συσκευή πιο μινιμαλιστική στο design. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι επίσης προσεγμένος, καθώς είναι ο ίδιος που φορέθηκε στο Huawei Nova και το Xiaomi Mi6, οπότε θα βγάζει σίγουρα καλές φωτογραφίες, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει από τη ναυαρχίδα της Xiaomi κυρίως.


Το θέμα όμως είναι ότι κατά τα άλλα πρόκειται για ένα κοινότυπο τηλέφωνο, με επίσης κοινό design, που δε διαθέτει αυτή τη λεπτομέρεια που θα σε κάνει να το θέλεις. Αν υπολογίσουμε βέβαια και την τιμή του η οποία βρίσκεται στα 212 ευρώ για το μικρό και στα 288€ για το μεγάλο μοντέλο στο Geekbuying, μπορώ σίγουρα να σκεφτώ καλύτερες προτάσεις από αυτό, αν και το συγκεκριμένο δεν είναι κακή επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.