HTC U: Με επεξεργαστή Snapdragon 835 και οθόνη QHD

HTC U leakΜετά τις LG και Samsung, που ανακοίνωσαν με διαφορά περίπου ενός μήνα τις ναυαρχίδες LG G6 και Samsung Galaxy S8, σειρά ετοιμάζεται να πάρει σύντομα και η HTC. Η ναυαρχίδα της HTC έχει κωδική ονομασία Ocean και αναμένεται ως HTC U.

Πρόσφατα ο @evleaks διέρρευσε ένα video με το κινητό να έχει gestures control στο μεταλλικό frame, ενώ σήμερα εμφανίζεται να περνά από το AnTuTu, ως HTC CBP.

Το HTC CBP ή Ocean ή U, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835, που σημαίνει οκταπύρηνη CPU και Adreno 540 GPU. Η μνήμη RAM είναι 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το μέγεθος της οθόνης δεν αναφέρεται, αλλά θα έχει ανάλυση 1440×2560 pixels (QHD). O @evleaks είχε κάνει λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών. Στην δεξιά και αριστερή πλευρά θα βρίσκεται το σύστημα gesture based Edge Sense, θα τρέχει Android 7.1.1 μαζί με Sense 9 UI.

Από το AnTuTu επιβεβαιώνεται η κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel.

To HTC U θα είναι το τρίτο μέλος της σειράς U ακολουθώντας το 5.7 ιντσών HTC U Ultra και το 5.2 ιντσών HTC U Play. Η επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με τις πηγές, θα γίνει μέσα με τέλη Απριλίου και η κυκλοφορία αναμένεται αρχές Μαΐου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.