H νέα εφαρμογή SimpleDeliveryPro ειναι το μέλλον των επιχειρήσεων delivery

Κάποια καταστήματα διαθέτουν online καταλόγους οι οποίοι λαμβάνουν παραγγελίες από τους πελάτες τους, αλλά αυτό έχει και ένα τίμημα πληρώνουν υψηλό ποσοστό προμήθειας επί των παραγγελιών για την συμμετοχή τους,προμήθειες που χρησιμοποιούνται για διαφήμιση των καταλόγων αλλά όχι των καταστημάτων.Μια νέα εφαρμογή ένα σύστημα mobile και online παραγγελιοληψίας που δημιούργησε η εταιρία ClickMedia με πολυετή εμπειρία στο χώρο του web και του λογισμικού είναι το SimpleDeliveryPro το οποίο είναι απίστευτα εύχρηστο με μοντέρνα σχεδίαση δεν σας επιβάλλει τρόπο λειτουργίας ή εμπορική πολιτική δεν υπάρχουν μεσάζοντες καμία προμήθεια,καμία συνδρομή,καμία δέσμευση.Δεν πληρώνετε ποσοστά για κάθε παραγγελίας σας.Σήμερα κάθε σύγχρονή επιχείρηση που διαθέτη και delivery υπηρεσία δεν μπορεί παρά να υιοθετεί τις νέες τεχνολογίες για να γίνει ακόμα ποιο ανταγωνιστική και ποιο ευέλικτη απέναντι στους ανταγωνιστές της.
Αποτέλεσμα εικόνας για simpledeliverypro
Πως λειτουργεί

Το κατάστημα μπορεί να λαμβάνει παραγγελίες άμεσα από: 


  • Κινητό/Tablet:Λαμβάνει παραγγελίες και στέλνει προσφορές στους πελάτες που διαθέτουν την δική τους εφαρμογή στο κινητό, και ειδοποιήσεις χωρίς μεσάζοντες και καμία χρέωση.
  • Facebook:Μπορούν οι πελάτες να παραγγείλουν απευθείας από την σελίδα στο Facebook.
  • Site: Οι επιχείρηση αποκτά το δικό της site οικονομικά με ένα εύκολο και γρήγορο σύστημα online παραγγελιών στο είδη υπάρχον site τους χωρίς αλλαγές!
Αποτέλεσμα εικόνας για simpledeliverypro


Με αυτό τον τρόπο καλύπτει τις ανάγκες των πελατών οι οποίοι χρησιμοποιούν διάφορα μέσα. Έτσι έχουμε απευθείας την δυνατότητα να επικοινωνούν επιχείρηση και πελάτης.Στέλνοντας για παράδειγμα προσφορές στα κινητά,Τablet των πελατών χωρίς κανένα κόστος με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο να δει ο πελάτης την προσφορά.

Οι συνδρομές κυμαίνονται μεταξύ 30 και 54 ευρώ το μήνα η χρέωση είναι ετήσια και έχουν διάφορα επίπεδα δυνατοτήτων.

Σχετική εικόνα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SimpleDeliveryPro επισκεφθείτε:


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία ClickMedia επισκεφθείτε:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.